Боулінг у Львові - Блог про Львів

Боулінг у Львові

боулінг

Якось дивлячись телевізор побачив цей вид спорту. Відразу згадав собі як колись ще бувши малим бавився його. Назви відразу не пригадав, але подумавши згадав – Боулінг.

Отже, поставив собі за мету піти зіграти у боулінг. В дитинстві бавився, але то не то. Кулі були не такі, а тут захотілося відчути смак цієї гри. Полазивши по інтернеті й розпитавши друзів ті знайомих дізнався, що у Львові зіграти у боулінг можна або у розважальному центрі “Місто” або у клубі “Острава”.

Перший знаходиться за адресою Наукова, 7, а другий на Коновальця, 103.

Перед тим як і ти на боулінг потрібно подзвонити туди і замовити доріжку, щоб не вийшло неприємностей. Ви приходите, а все зайнято. Я вирішив піти у клуб “Острава”. Друг домовився на конкретну годину і ми пішли.

Прийшовши туди побачили, що є 3 робочі доріжки на яких одночасно можуть грати 8-о людей. Є спеціальне табло на якому фіксуються результати. Кидаючи шари, Ви збиваєте певну кількість кеглів. А прикол, що система працює таким чином, що кулі вертаються до Вас. Це класно. Самі кулі є різної важкості. Ви вибираєте собі кулю на Ваш розсуд.

Також читайте:   Коли ж буде зима?

Скажу чесно кидати кулі у Вашого автора спочатку не виходило, але потім ввійшовши у ритм гри так захопився, що не хотів йти додому.

Також варто додати, що на сусідніх доріжках також було багато людей. Люди приходять сюди сім’ями. Дають кидати кулі дітям, яким це так подобається. Також дуже багато учасників – це представники прекрасної статі.

У боулінг клубі “Острава” також є кафе. тут Ви можете собі замовити чай, кафу тощо. Є досить зручні столики. Постійно грає музика, яка піднімає настрій відвідувачам.

Щодо цін, то вони не високі. Зранку звичайно дешевше. в середньому від 60-90 гривень за годину/доріжку.

Загалом хочу сказати, що мені сподобалися і сам вид спорту, і накал боротьби. Думаю піти ще.

P.s. Щодо розважального центру “Місто” не можу сказати нічого, бо там ще не був. Але як схожу, то відразу розкажу. Чув лише, що там кращі доріжки і сам сервіс. А ще кажуть там ціна вища.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 24.10.2009 пише:

    Боулінг чудовий вид відпочинку!

  2. Не Кіт 25.10.2009 пише:

    стоп! а “острава” як перекладається О_о як “о, страва”???

  3. Ксю 25.10.2009 пише:

    Боулінг – класна річ!! Мені подобається більше в “Місто”, але там, звичайно, дорожче. 🙁

  4. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    Ще ніколи не грав, але обов’язково спробую) Мені ця гра чимось нагадує штовхання ядра)))

  5. Іва 22.01.2010 пише:

    Привіт! напишіть будь ласка свої враження хто був у Місто і Остраві… куди краще піти? про Місто читала багато не дуже приємних відгуків… хочу піти, не знаю що вибрати… ;-))

    • Vorobus 22.01.2010 пише:

      Іва у Місто не був, але друг казав там типу краще по організації. Я був в Остраві – так нічо і не дорого. Доречі, в Остраві дешевше чим у Місто. 🙂

  6. zars 23.02.2010 пише:

    Нема кращого, ніж попити з другом.

  7. Коваль 06.06.2011 пише:

    Боулінг у місто це просто жах, не ходіть туди. Мало того що вже все глючить, взуття вже все диряве так ще і персонал такий хамовитий, що далі нікуди. Вони абсолютно не переживають за свою репутацію.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*