Куди піти у кіно?

Кінотеатр

Кожних вихідних хочеться десь відпочити. Хочеться десь піти із своєю дівчиною, друзями. Один з варіантів піти в кіно. Отож, де у Львові можна піти в кіно? Cкільки треба викласти за це задоволення? Де показують прем’єри?

Звичайно людей цікавлять нові фільми. Бо є багато кінотеатрів, де показують вже давно забуті фільми. Кому це треба?
Найбільш популярними у Львові кінотеатрами є 3 кінотетри, які відносяться до мережі кінопалацу. Це Кінопалац, Кінопалац “Коперник” і “Кінопалац ім. Довженка”.

Почнемо з Кінопалацу. Він знаходиться на вулиці Театральній, 22; має три зали, бар тощо. Це найбільш популярний і найбільш відвідуваний кінотеатр у Львові. Тут завжди показують найновіші фільми. Ціна квитків на сеанси коливається від 15 до 30 гривень, залежно від години. Ввечері дорожче. В кінотеатрі діє система знижок для студентів. Після 12 години на всі сеанси єдина ціна 20 гривень, але це тільки з понеділка по четвер.

Кінопалац “Коперник” знаходиться на вулиці Коперника, 9; має один зал, бар, на балконі диванчики. Ціна квитків в середньому від 15 до 30 гривень. Також у кінотеатрі, які на театральній діють знижки для студентів.

Також читайте:   Друзі по сексу

“Кінопалац ім.Довженка” розташований на проспекті Червоної Калини, 81; має 2 зали, буфет, бар. Ціна квитків така ж як і у попередньо розказаних кінотеатрах. Також діють знижки для студентів.

Варто сказати, що у Кінопалаці “Коперник” і “Кінопалаці ім.Довженка” є дні глядача: у Коперника день глядача в середу (всі квитки по 20 гривень), а в “Кінопалаці ім. Довженка” у вівторок (всі квитки по 15 гривень).

Час роботи кінотеатрів з 09.00 до 00.00 годин.

Ще скажу таку цікаву річ. У свій день народження Ви можете піти у кіно на халяву. Достатньо мати при собі лише паспорт і копію паспорта. Але не радуйтеся заздалегідь. На деякі фільми халявний квиток не дають, особливо на найбільш мажорні.

Раджу і Вам завітати у мережу кінотеатрів КІНОПАЛАЦ.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Маестро 09.10.2009 пише:

    Я люблю кіно!!!))))

  2. Маестро 09.10.2009 пише:

    Якшо йти в кіно з дівчиною, то краще брати квитки на диванчики, там собі ДІЙСНО можна відпочити!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bankiduki 09.10.2009 пише:

    і не тільки

  4. Ксю 13.10.2009 пише:

    я люблю кіно вдома дивитися, на домашньому диванчику ))

  5. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    В кіно не хожу і дівчат туди не запрошую, бо не хожу туди сам))) Люблю втикати фільмі на дивані перед компом з пивом та великою пачкою чіпсів чи попкорну) Правда потім приходиться зайвий раз пилососити)

  6. Андрій 06.01.2016 пише:

    якась срань

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*