Оле-оле Україна!!!

Герой

Збірна України робить вагомий крок для виходу на чемпіонат світу 2010 року. Сьогодні Україна з рахунком 1-0 обіграла родоначальників футболу англійців і практично вирішила питання виходу у плей-оф.

Матч збірних України і Англії приймав Дніпропетровськ. Він, як і Львів, став фартовим для нашої збірної. Стадіон був забитий вщент. Вже з початку поєдинку на поле полетіли фаєри, що не може не насторожувати. Суддя кілька разів припиняв матч. Як наслідок, Нас можуть оштрафувати, а той дискваліфікувати стадіон. Але, то все фігня, головне матч і підсумковий радісний для нас результат.

Беспосередньо про матч скажу, що Михайличенко здивував складом, кинувши в бій необстріляних Ракицького і Хачеріді, але як покаже матч вони відпрацювали на відмінно. Ракицький був дуже активний, а Хачеріді вигравав практично усі єдиноборства в англійських нападаючих. Скажу пару слів про англійців. Вони приїхали до України на курорт. Практично всю гру вони ходили пішки по полю, то й не дивно. Вони вже собі забезпечили місце на чемпіонаті світу. А Бекхем взагалі сидів на трибунах, як вболівальник))).

Сама гра розпочалася активністю українців, які на 13 хвилині заробили пенальті (збили Мілю). До м’яча підійшов Шева, але пробив відверто кажучи бездарно. Ну хто так б’є? В такому відповідальному матчі???
Але слава Богу, що знайшовся в команді Назаренко (на фото), який фантастичним ударом забив єдиний і вирішальний гол. Це сталося на 29 хвилині. Що творилося в той час в Україні біля телевізорів і не тільки важко передати словами. Потім міг поховати англійців Мілевський, але пошкодував, м’яч влучив у стійку воріт.

Також читайте:   Футбол. Продаж квитків на гру Україна - США стартував. Ажіотажу нема.

В другому таймі українці діяли обережніше, бо результат давив як ніколи, але все рівно НАШІ хлопці були активнішими за англійців. Міг забивати Ракицький, але…
А що ж англійці? А ніфіга і нам на радість. Капелло робив заміни, випускав різних гравців, але вони зовсім не хотіли йти вперед. Єдиний момент виник на 93 хвилині. Він міг поховати НАШУ збірну, але Руні не влучив. І тут довгоочікуваний свисток!!!

Радості не було меж. Але ейфорія ейфорією, тепер треба брати голими рукам Андорру. Можна не сумніватися Хорвати будуть стимулювати їх. Але нам на то начхати. Україно! Вперед!

P.s. Чому у запасі сиділи такі гравці як Гусєв і Воронін? Невже їм не знайшлося місця у складі? Я думаю вони би не помішали.
Воронін не має ігрової практики, але має досвід; а Гусєв, який зараз просто у чудовій формі. Але як кажуть переможців не судять.
БРАВО УКРАЇНО!

Фото взято із сайту http://www.dynamo.kiev.ua//

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Notorious BIG 11.10.2009 пише:

    Дуже радий за нашу збірну, але думаю, шо матч був куплений. Англія і так забезпечила себе першим місцем у групі, та й можливо захотіли помститися Хорватам за невихід у минулому чемпіонаті) Та і скорше всього тут не обійшлося без дядька Рената)

  2. bankiduki 11.10.2009 пише:

    Гра була не найкращою в другому таймі, але все ж таки важливим є результат.А куплений чи не куплений покажуть матч з Андорою та матчі плей-оф, все не купиш за гроші…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*