Шахтар 5-1 Карпати - Блог про Львів

Шахтар 5-1 Карпати

Не вийшло

Дива не сталося. Львівські Карпати у 10-му турі чемпіонату України з футболу зазнали фіаско у Донецьку від місцевого Шахтаря 1-5.

У 10-му турі Львівські Карпати завітали в гості до гранда українського футболу Шахтаря. І скажу, що Карпати їхали за очками, адже у команди з Нашого міста завдання – Ліга Європи. Тому очки треба набирати з любими суперниками.

Статистика перед матчем для львів’ян була не надто оптимістичною. Вже 10 років Карпати не можуть відібрати очок у Шахтаря в Донецьку. А про виграші навіть не йдеться.

Сумна статистика залишилася і після цього матчу. Але про все по порядку. Львів’яни вийшли на поле у оптимальному складі. Не було лише Годвіна, який відбував дискваліфікацію. Карпати почали непогано, але всю гру зіпсував суддя Іщенко. До 14 хвилини цей тип назначив 2 пенальті у ворота Карпат. Якщо перше пенальті ще можна ставити, то друге , а згодом і третє це сміх. Як судді такої категорії можуть припускатися таких помилок. 14 хвилина 0-2. І все гра поламана. Цілий тиждень готуватися до гри, а тут одна людина псує гру. Лише додам, що у гірників відзначалися Фернандіньо і Жадсон.

Також читайте:   Карпати 1-0 Ворскла

Незважаючи на фіаско, Карпати продемонстрували досить хорошу гру. Не кожна команда зможе постійно атакувати на полі Донбас-арени. Другий тайм проходив як і перший на зустрічних курсах. Правда Шахтар зусиллями все того ж Фернандіньо потроїв рахунок. І тут Карпати забили. Відзначився красивим ударом Голодюк. Тільки подумалося про якусь інтригу і знову він – СУДДЯ. Знову він придумав пенальті. Ну то жо… Після цього Карпати вже не оговталися. Відзначився у гірників дублем Адріану. В підсумку сумні для НАС 1-5.

Кілька слів скажу, що вразила аура стадіону. Хоть і була ТВ-трансляція, але було враження, що це не чемпіонат України, а англійська прем’єр-ліга. Супер. Ну і львівські фани молодці.

Після 10-ти турів Карпати посідають 7 місце маючи у своєму активі 15 очок. Наступну гру зелено-білі проведуть 24 жовтня 0 19.00 команда Нашого міста буде приймати запорізький Металург. Сподіваємося на перемогу.

У статті використано фото з сайту shakhtar.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Маестро 19.10.2009 пише:

    Раком нас поставили…

  2. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    Прочитав коменти Маестро з цієї і попередньої статті * катаюсь по підлозі від сміху) 🙂 Ото прогнав)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*