Тайм 6-1 Моноліт

тайм

Вчора з друзями були на черговому матчі чемпіонату України з футзалу, де чемпіон України Львівський Тайм приймав гостей з Харкова Моноліт.

Це був вже матч 7-ого туру. Гра проходила у спорткомпклексі СКА, що знаходиться недалеко від стадіону СКА.
В котрий раз переконався, що у Львові бракує сучасного палацу спорту. На СКА непогано, але такий зал нагадує ще зали часів старовини. Тут якщо приїде якась хороша команда початок матчу буде у вигідний для людей час, то яблуку не буде впасти. Трибуни дуже малі. Але класно, що сидиш як на полі. Чуєш, що говорять гравці.

Але повернемося безпосередньо до матчу. В котрий раз переконався, що В Україні дуже слабкі команди. Ну є пару команд, які можуть на рівних сперечатися з лідерами, а решта вирішують свої глобальні завдання. Приїжджають відбувати номер. Так було і з Монолітом. І хоча до цього туру Моноліт ще нікому не програвав, але як кажуть найшла коса на камінь. відповідь проста, бо ця команда ще ні з ким серйозним не грала.

Сама гра почалася спокійно. Тайм вийшов у оптимальному складі, лише Чепорнюка не було у заявці. Але достатньо швидко команда Гончаренка набрала 5 фолів. Але потім заспокоїлася і до кінця першого тайму відіграла ідеально.
А рахунок був відкритий на 11 хвилині після подачі когось з гравців відзначився Макаєв. Гра і надалі проходила на зустрічних курсах, але відверто за винятком удару Чуднова, коли Лисенко перевів м’яч на кутовий, шансів у харків’ян не було. І на 20 хвилині Павленко подвоїв перевагу замкнувши простріл на дальній штанзі. Але, до честі гостей вони хоть чуть-чуть зберегли інтригу коли на останніх секундах першого тайму Турчак вколотив м’яч у сітку Лисенка.

Також читайте:   Хто стане суперником українських команд в єврокубках?

Скільки разів був на матчах з участю Моноліта завжди їхній лідер Таранчук виходив на поле у другому таймі. Так сталося і тепер. Але це їм не допомогло. У другому таймі львів’яни “переїхали” гостей з Харкова. Відзначалися Овсянников, Легчанов, Москвін і Павленко. А що гості? Нічого! В другому таймі у них шансів не було. Хіба могли забити гол, коли Тайм поміняв воротаря на п’ятого польового, але і то пропустили.

Що ж Тайм набирає чергові 3 очки і продовжує і на далі лідирувати. Чергова гра вже 21 жовтня на виїзді з непоступливим новачком ПФС Севастополь.

У статті використано фото з сайту fctime.lviv.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Маестро 19.10.2009 пише:

    Ми їх раком поставили…

  2. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    No comments * я знову віддихаю!!! 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*