Як уберегтися від того віруса?

Вірус

Епідемія грипу і надалі набирає обертів. Станом на четвер в Україні померло близько 34 людини. На Львівщині ця цифра коливається в межах 11 людей. Всі помирають від симптомів похожих від грипу. Одні кажуть, що то свинячмй грип, другі, що пневмонія. Фіг знає кому вірити. Українські лікарі кажуть, що відправили аналізи на експертизу до Англії і будуть вони у кінці тижня. Так можна і всім повмирати. На вулицях міста тільки про це і говорять. Вже навіть є випадки коли люди ходять у масках.

Знайома з Івано-Франківська казала, що у місті вночі будуть робити дезінфекцію, а з Чорткова каже, що біда: “у Тернополі оголошено надзвичайний стан!!! З хати не виходити,воду пити тільки кипячену (бо знайшли паличку). Дуже швидко піднімається температура +40,згорають легені і людина помирає!!”.

Щодо Львова, то навчальні заклади позакривали на карантин. Мер Львова Андрій Садовий розпорядився використовувати марлеві маски в пасажирському транспорті, медичних закладах, місцях громадського харчування та на об’єктах комунального господарства. Але, як вберегтися від цього вірусу?

Ввечері вирішив завітати до аптеки купити ліків для профілактики. Йду вулицею, аж страшно така ще рання година, а людей мало. Рідко де кого можна зустріти. Всі бояться. Як зайшов у аптеку, то побачив картину, що немає ліків. Переді мною жінка питалася за масками, амізоном, парацетамолом. Але нічого немає!!! Все розкупляють масово.

Також читайте:   Коли ж вже відкриють закриті на ремонт дороги?

Щоб не захворіти на грип треба:

1. Їсти багато цибулі, часнику.
2. Уникати скупчення людей.
3. Часто провітрювати приміщення.
4. Повноцінно харчуватися.
5. Мити руки з милом і старатися не контактувати з хворими
.

Товариш також радив робити наступне: вітамін C, аскорбінка, чай з лимоном побільше, мазь оксолінова мастити нею носа, інфлюцид по 2-3 таблетки в день – це геомепатичний засіб.

Також можу зазначити такий профілактичний і лікуючий препарат як Амізон. Ще є флюколд і ремантадин. Ремантадин призначають дорослим та дітям шкільного віку з метою раннього лікування грипу та дорослим для профілактики грипу під час епідемій. Парацетамол пийте лише коли велика температура.

І саме головне це багато пити. Але, пам’ятайте, що при застосуванні будь яких ліків, а також при перших ознаках хвороби звертатись до лікаря! Щоб потім не було пізно.

Тримайтеся!!!

У статті використано фото з сайту city.lviv.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. myroslav 30.10.2009 пише:

    Аміон як противірусне є ефективним. Правильно.

  2. 111 01.11.2009 пише:

    аміак))

  3. Notorious BIG 02.11.2009 пише:

    Марлевих повязок нема! Дафіга чого в аптеках нема! Може колись і презервативів не буде, тоді Україна за чисельністю населення наздожене Китай)))

  4. Ксю 04.11.2009 пише:

    марлевих повязок нема- зато є марля і вата…і вільні вечори…:)

  5. Notorious BIG 06.11.2009 пише:

    “вільні вечори” – звучить заманчівО) я вже уявляю себе в окулярах одягнутий у фатрух, сижу таки перед телевізором, дивлюсь серіал про циганів (не пам’ятаю як називається, це моя бабулька паходудєла втикає, ну там тіпа цигани крутяться всю дарогу, шось там співаюсь, там главний такий усатий кнур з вусами, який хоче “натягнути” молоду циганку…кароче маразм) і в’яжу собі крестиком шерстяні носки на зиму 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*