Динамо 1 – 2 Інтер - Блог про Львів

Динамо 1 – 2 Інтер

ліга чемпіонів

Київське Динамо поступилося італійському Інтеру у матчі четвертого туру найпрестижнішого турніру Європи Ліги чемпіонів.

Чого так боялися сталося. Знову ті останні хвилини. Київське Динамо поступилося італійському Інтеру. А так все добре йшло. Напевно вже не один вболівальник футболу почав святкувати перемогу, аж тут як грім із ясного неба… Але, про все по порядку.

Незважаючи на епідемію грип, яка лютує в Україні все ж матч відбувся. Перед матчем ходили чутки, що матч може не відбутися або відбудеться при пустих трибунах. Але, то все тупі розмови. Матч відбувся і стадіон був переповнений. Навіть мої знайомі поїхали підтримати українську команду. Та що тут казати, вся Україна вболівала за Динамо. Люди сподівалися, що хоча би перемога київського Динамо трохи піднімить настрій. Ага, “є настрій”.

По телекартинці можна було побачити, що люди були у масках, але мало. Кричати ж треба було якось.

На матч з Інтером кияни вийшли у бойовому складі. Тільки не зрозуміло чому Гусєв був на лавці? Гра проходила без моментів. Лише на початку міг відзначитися у складі гостей Снайдер, але нам влізло. А на 21-й хвилині Шевченко своїм філігранним ударом відкрив рахунок. Що творилося на стадіоні і у домах вболівальників можна тільки здогадуватися. Загалом матч не буду описувати. Всі все бачили. Перший тайм Динамо відіграло на відмінно.

А ось що команда показала у другому таймі, то без матів не можна. Команду немов би підмінили. Всі стали в глухий захист і грали за принципом – “винось”. То, що село якесь грає? Та Ви ж хочете бути елітною командою. Відразу згадалося як минулого року так само програли Порту. Але, бачу ніфіга ті футболісти не розуміють. Інтер транжирив момент за моментом. Гол як кажуть назрівав. Але, хвилини минали і вони не забивали. Вже навіть повірилося, що вистоїмо. Але,..

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Маккабі - Динамо. Анонс

Знову ті останні хвилини. Та вже бачите таке діло, то станьте всі назад і не переходіть половину поля зовсім. А заміни? Де тренер був. ДВІ заміни ще є. Що ж ти робиш? Та тягни час. То ж коню ясно, що так треба робити. А про воротаря Богуша, то взагалі немає мови. Ти що мухи ловиш?

В підсумку Снейдер і Міліто поховали Нас в прямому смислі. Хоть і Динамо не заслуговувало такого підсумку, але самі винні. Що жаліти. То вже не перший раз. Це вже навіть не смішно.

Після таких матчів навіть той футбол не хочеться дивитися.

Про все це дійство можу сказати хіба такий анекдот:

Приїжає іноземець до України і хоче взнати щось про український футбол. Зустрічає чоловіка з дитиною і питає: “Скажіть пару слів про український футбол?”. Українець йому відповідає: “При дитині не можу”.

Як не уміли грати у футбол, так і не будемо.

P.s. Після чотирьох турів ситуація у нашій групі наступна:
1. Інтер – 6 очок.
2. Рубін – 5 очок.
3. Барселона – 5 очок.
4. Динамо – 4.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 11 може ще щось напишете?

  1. Notorious BIG 05.11.2009 пише:

    Лохі галімі!!! Я вчора так матюкався… Весь настрій спортили… 🙁

  2. bankiduki 05.11.2009 пише:

    як сказав Газаєв : ” Коли команда на останніх хвилинах сама собі забиває, то ніякий аналіз не допоможе”. Одне лише питання до нього є : “Навіщо випускати Ярмоленка?”

  3. Маестро 05.11.2009 пише:

    Ярмоленко непогано зыграв( на скыки мыг), Гусэв ныфыга не забыгав, тре було Мылю лишати, але шо зара говорити))

  4. Ксю 05.11.2009 пише:

    Воробус – чемпіон!

  5. Ксю 05.11.2009 пише:

    та той Богуш так ловив, шо Воробус ліпше ловить

  6. Маестро 05.11.2009 пише:

    +10000))) Воробус дійсно кращий))

  7. Vorobus 05.11.2009 пише:

    Дякую за компліменти люди)))

  8. Vorobus 05.11.2009 пише:

    Короткі фрази не пишіть бо видалю!!!!))))

  9. Ксю 05.11.2009 пише:

    але ще краще за Воробуса ловив V

  10. Маестро 06.11.2009 пише:

    В такому випадку, я повинен зауважити шо Рубін зіграв з Басою внічию, що насторожує… Нам потрібно в Рубіна вигравати будь якою ціною, але тепер хз шо буде((

  11. Notorious BIG 06.11.2009 пише:

    Грім би мені носа розбив якщо Динамо з групи вийде) БІля моєї роботи є такий цех огромний, там карочє мутять витяжки, двері, всяку байду…там роблять переважно старі дідугани, шо люблять під час роботи добре хильнути оковитої! То я впевнений, шо якщо б взяти тих дідуганів і поставити кожному по літрі горілки, то вони би натягнули Інтер з розгромним рахунком, та ще й після матчу в сраку накопали) 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*