Греція 0-0 Україна

Чемпіонат світу - 2010

Ось ми і дочекалися цих матчів. Україна – Греція. Хто кого? Хто ж вийде на чемпіонат світу? Зараз всі говорять про це протистояння. Завдяки цим матчам країна об’єднується, кожен вболіває за Нашу футбольну дружину. Перед цим матчем стільки було розмов про цю гру. Всі очікували її із нетерпінням. Хоча чесно кажучи не так підсумок як гра у виконанні команд розчарувала. Друг тільки що телефонував, то казав “ЛАЙНОБОЛ”. Чи з ним погодитися, то Ваша справа, але гра забувається, а результат залишається.

Про все по порядку. Стартовий склад команди Михайличенка практично не здивував. Хіба особисто для мене і напевно для багатьох була несподіванка, що у старті не вийшов Чигринський. Все-таки Барселона є Барселона. Але, ладно з тим Чигринським. В центрі захисту грали Кучер і Хачеріді.

Сам матч розпочався без розвідки. Команди подій не форсували. Лише видно було, що українські гравці нервуються. Це переважно стосувалося Ракицького і Хачеріді. А лівий край оборони у першому таймі взагалі пролітав. Тут зразу ж питання чому тренер команди не має достойної заміни скажімо Ракицькому. Де Шевчук, Несмачний? Вони більш досвідчені.

У першому таймі у збірної України було лише 2 моменти:

3 – хв. – небезпечно пробивав Шева і 36 – після скидки Мілевського бив Гусєв, але голкіпер господарів був на місці. А що ж греки?

Чесно сказати вони володіли територіальною ініціативою і якби на 16 хв. суддя не помилився при зафіксуванні офсайду, то НАМ би мало не показалося.

Переважно вся загроза від греків йшла після стандартів. Але, нічого путнього вони не створили. І ще варто згадати момент на 45 хвилині коли небезпечно пробивав грецький гравець, але чуть-чуть вище.

Також читайте:   Вплив фізичної активності на здоров'я людини

Другий тайм почався із заміни Ротаня на Ярмоленка. І правду кажучи трохи напруга із лівого краю знялася. Гра як і у першому таймі проходила у середині поля без моментів. Деколи гравці команд так били по воротах, що аж смішно ставало.

Греки звичайно полетіли вперед забивати гол, а Україна могла їх зловити, але що робив Гусєв з м’ячем важко сказати. Також відмічу удари Кобіна і Михалика.

А ляп який зробив воротар греків на 76 хвилині, то прикол. Такі м’ячі навіть мала дитина ловить, а він чуть не пропустив.

Аж тут настали останні хвилини. Всі ми знаємо як наші команди їх бояться. Але, цього разу вистояли. Момент на 84 хвилині напевно не одного вболівальника ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ примусив взятися за валідол, але минулося.

А на 94 хвилині ми знову чуть не пропустили. Після навісу із правого флангу Головою замикав нападник збірної Греції і не влучив.

У підсумку 0-0. Кому вони пішли на користь важко сказати. Звичайно для Нашої Команди – це хороший результат, але не варто забувати, що це лише перший тайм битви. Саме головне НАС очікує у Донецьку. Там саме головне не перегоріти.

Отже, ВПЕРЕД УКРАЇНА ДО НОВИХ ПЕРЕМОГ!!!!

P.s. Чому не поміняти Мілевського на Селезньова? Думаю картини гри він би не зіпсував.

У статті використано фото з сайту tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. NIKA 15.11.2009 пише:

    Гра була мертва!!!!Я аж не хотіла дивитися те фуфло.Мілевський-піжон галімий,йому тільки по нічним клубам ходити а не у футбол грати.З такою грою нашим хіба з Андорою грати….

  2. bankiduki 15.11.2009 пише:

    Автор,прекрасно підмітив що гри як такої дійсно не було, всі здається чекали від матчу чогось значно цікавішого,але обдумавши все закликаю поки що не поспішати з висновками…чекаємо 18 числа , ну якщо наші збірники продовжать цей маразм…тоді все…критика буде злобною.Сподіваємося до аткого варіанту не докотимося.Україна просто повинна перемагати.

  3. Маестро 17.11.2009 пише:

    пацани не гоніть на збірну… Спробуй на виїзді зіграти атакувальний футбол, і при тому не пустити банку в свої ворота)) Шкода шо тільки не забили гол на виїзді))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*