Карпати 2-2 Іллічівець - Блог про Львів

Карпати 2-2 Іллічівець

Карпати 2-2 Іллічівець

Львівські Карпати у 15 турі чемпіонату України із футболу розійшлися миром із маріупольським Іллічівцем. Рахунок матчу 2-2.

Команди до цього матчу підійшли у різних настроях. Карпати у минулому турі здобули важливу у плані турнірної боротьби перемогу над криворізьким Кривбасом, а гості із берегів Азовського моря без шансів поступилися дніпропетровському Дніпру. Здавалося, що шансів у “дітей Ілліча” у цьому матчі не буде, але як то кажуть шанси є завжди, навіть коли їх нема. І гості ним скористалися.

Володіючи повною перевагою упродовж матчу львів’яни дозволили вивезти очки маріупольцям.

Склад Карпат на цю гру був майже таким як і у матчі із Кривбасом. Тільки у цьому матчі на поле замість Ткачука вийшов Зеньов.

Сама гра розпочалася без розвідки. Карпати повністю володіли перевагою, створювали моменти, але забити не вдавалося. А як у таких випадках трапляється получили гол у свої ворота.

Захисники господарів чи то хотіли зробити офсайд чи що вони хотіли, але Мельник на 24 хвилині вийшов сам-на-сам із воротарем Карпат Тлумаком і спокійно його переграв.

Гол Мельника 0-1

Львів’яни на деякий час не могли зрозуміти, що коїться. Але, згодом перевели гру знову на половину поля гостей. Атаки дали користь.

На 39 хвилиніі Кашевський сфолив на Кожанові і суддя не вагаючись призначив пенальті. Вирок виконувати підійшов Федецький, але воротар гостей Романенко зреагував на цей удар. Але, невтомний Федецький встиг на добивання і все-таки добив м’яч у сітку.

Гол Федецького 1-1

Також читайте:   Футзал. Підсумки Кубка Львівщини-2011

Перший тайм так і закінчився із рахунком 1-1.

Другий тайм аналогія першого. Карпати атакують, а Іллічівець захищається. Але, забити не можемо. Кононов (тренер Карпат) робить заміни. По черзі на поле виходять Батіста і Гурулі. І це таки дало плоди.

На 73 хвилині Гурулі зробив навісну передачу у штрафний гостей і Денис Кожанов чудовим ударом знов виводить Карпати уперед.

Гол Кожанова 2-1

Здавалося, що цього дня перемога буде за нами. Але, не минуло і двох хвилин як рахунок був рівний.

На 75 хвилині якась метушня у штрафній Карпат і Пуканич вколочує м’яч у сітку.

Гол Пуканича 2-2

От тобі і маєш. Карпати знову атакують, але гол забити не вдається. А на останній хвилині матчу безглузду червону карточку получив Годвін. Та як порушив правила, то мовчи. Ні, він почав сперечатися і суддя дав йому 2 жовту і вилучення. Після цього про атаки вже ніхто не думав.

У підсумку 2-2. Результат, який навряд чи задовольнив Львівські Карпати.

Після цього туру Карпати набрали 21 очко і посідають 7 місце у турнірній таблиці. Іллічівець із 10-ма – 10 місце.

Наступну гру львів’яни проведуть 5 грудня. Їхнім суперником буде непоступлива полтавська Ворскла. Початок матчу о 15.00.

P.s. Якщо ми хочемо вийти у Лігу Європи, то такі матчі треба вигравати. А то із Металургом відіграли якийсь незрозумілий матч, тепер Іллічівець. Просто шкода якщо в кінці чемпіонату цих втрачених очок не вистачить.

У статті використано фото із сайту fckarpaty.lviv.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 28.11.2009 пише:

    о так Карпати Карпати, зеленобілі…….2 :2 якраз рахунок для них…

  2. Маестро 28.11.2009 пише:

    не достатньо зібрані))))

  3. Notarious BIG 03.12.2009 пише:

    вони прсто припухли від такої кількості трави, занадто довго без драба не можна, в очах все позеленіло, пробували гризти – а воно не вставляє – обльом

  4. Notoriaus BIG 03.12.2009 пише:

    і майки в них зелені, ні треба все міняти, і форму, і траву на стадіоні перефарбувати, щоб нічо не нагадувало про наболіле – а то траву забрали, а все навколо зелене. хоча би грибів дали трошки, чи шо

  5. Notarious BIG 03.12.2009 пише:

    нє карпати буде в лізі, я вам кажу, трохи техніку підкоректує і все – ми в європі

  6. Маестро 07.12.2009 пише:

    Там тре не техніку коректувати, а ноги деяких гравців… і взагалі свідомість команди))

  7. Narcus 07.12.2009 пише:

    Чув що колишнього гравця Карпат Романенка-досить привітно зустріли на стадіоні вигуками ,,Романенко-Романенко- Романенко- Романенко іди на…,,)))

  8. rich 08.12.2009 пише:

    карпати задрали в іграх де можна вигравати просирають очкі…

  9. Narcus 08.12.2009 пише:

    Це ще не першокласна команда-тому і не можуть вигравати всі матчі як Шахтар чи Динамо)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*