Кривбас 1-2 Карпати

Герой поєдинку

Після тривалої паузи викликаної матчами збірної відновилися баталії у чемпіонаті України із футболу. Збірна збірною, але тут свої принципи і завдання. Львівські Карпати у 14 турі завітали у гості до аутсайдера чемпіонату криворізького Кривбасу. Команда, яку очолює Олег Таран вроді має непоганий склад, але щось ніяк. Але, як кажуть Нам їхні проблеми на руку. І львів’яни продемонструвавши не зовсім хорошу гру здобули перемогу із рахунком 2-1.

На цю гру наставники команд виставили бойові склади. Карпатам потрібні були три очки, особливо після того як у минулому турі вони втратили очки вдома із запорізьким Металургом. Всі ж знають, що завдання на сезон – Ліга Європи. А виходить, що треба брати очки.

Сам матч розпочався доволі несподівано для господарів. На 8 хвилині гравець Карпат ГОЛОДЮК обігравши захисника невідпорно пробив метрів із 25-ти. Гол красавець.

Схоже цей молодий футболіст поступово стає одним із лідерів команди. Відразу пригадав собі його гол у ворота Шахтаря. Щось подібне відбулося і тепер.

Взагалі Голодюк і Худоб’як у цьому матчі були найактивнішими. Схоже на хлопців вплинуло те, що їх викликали до збірної. Нагадаю Голодюк забив два голи у принциповому матчі молодіжки із бельгійцями, що дозволимо НАШИМ виграти.

Але, щось я відійшов від теми. Карпати і після гола володіли ініціативою. Аж поки на 27 хвилині захисник львів’ян Тубіч не сфолив у штрафній на Бартуловічі. Пенальті. І знов ті судді. Та яке пенальті? Та ті судді смішні. Та за симуляцію треба було давати гравцю Кривбаса, а він “точку” ставить. Вирок без шансів виконав потерпілий.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати розходяться миром з Волинню (відео)

Все треба було починати із початку. Команди атакували, але нічого путнього створити не вдавалося. Так і завершився перший тайм.

Другий тайм розпочався по-іншому. Кривбас заволодів ініціативою і володів нею до кінця поєдинку. Здавалося ось-ось ми пропустимо. Але, час йшов і здавалося, що матч так і закінчиться нічиєю. Кононов (тренер Карпат) пробував оживити гру випустивши на поле Батісту, але нічого не виходило.

І тут як грім серед ясного неба 80-а хвилина Кузнєцов (на фото) пробив після подачі Федецького і ГОЛ.

Всі були афігєв*і. У тому числі і Ваш автор. Але, то класно для Львова і для команди. Кривбас пробував врятувати поєдинок, але марно. І ось фінальний свисток і три очки їдуть у Львів.

Після цього матчу Карпати набрали 20 очок і займають 7 місце у турнірній таблиці. Наші суперники і надалі займають передостаннє місце у турнірній таблиці і мають у своєму активі всього-на-всього 7 очок.

Наступну гру львів’яни зіграють 28 листопада. У цей день Карпати будуть приймати маріупольський Іллічівець .Початок гри о 17.00.

У статті використано фото з сайту fckarpaty.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Маестро 25.11.2009 пише:

    Перемога наша, а був пенальті чи не був то вже пох…))

  2. Notarious BIG 03.12.2009 пише:

    пацанам з кривБаса трави не дали перед грою, вони хотіли компенсувати з поля – але не помогло – без допінга – ніяк

  3. Notoriaus BIG 03.12.2009 пише:

    а наші хлопаки добре грибочків перекусили перед грою, а вони стимулюють

  4. Notarious BIG 04.12.2009 пише:

    карпати ноги як лопати але кривбас взагалі кривоногі

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*