Футзал: Україна 4-2 Бельгія (відео) - Блог про Львів

Футзал: Україна 4-2 Бельгія (відео)

Чемпіонат

19 січня в Угорщині стартував чемпіонат Європи по фут залу. Цьогоріч у змаганнях вперше беруть участь 12 команд. Серед учасників і збірна України.

Нашими суперниками по групі є також Італія і Бельгія. У чвертьфінал виходять 2 команди. Першого змагального дня у нашій групі італійці розбили Бельгію 4-0. Отже, для виходу із групи Нам потрібно було обігрувати бельгійців. Що і вдалося.

Збірна України із футзалу перемогла бельгійців із рахунком 4-2.

Ще до початку європейського форуму прогнозувалося, що збірна України обіграє бельгійців. Так воно і сталося. І правду кажучи не показавши своєї кращої гри наші співвітчизники доволі легко здобули перемогу.

Стартові склади не здивували. Такі четвірки, які награвалися Нашою дружиною ще у товариських матчах вони і вийшли. Традиційно сильно зіграли Таймівські четвірки. Хоча про так звану змішану також нічого поганого не скажу.

Гра розпочалася доволі мляво. Українці замітно нервували. Вроді пацани всі досвідчені, але хвилювалися. І ледве-ледве на 7 хвилині бельгійці Нас не покарали. М’яч влучив у перекладину. Після цього бельгійці мали ще вдосталь моментів.

А Ви скажете що Україна? Та що. Моменти мали. Ми ж були фаворитами матчу. Дуже мені не сподобалося як Нашим гравцям «між іншим» кидали. Легчанову як кинули, то я віддихнув.

Але, це ще був початок. На 11 хвилині Валерій Зам’ятін після чудової атаки кинув «між іншим» і захиснику і воротарю відразу, тим самим вивівши нашу команду вперед. Чесно кажучи такого ще не бачив ніколи. 🙂

Поки бельгійці оговтувалися збірна України подвоїла рахунок. На 16 хвилині відзначився Овсянников після паса Павленка.

Здавалося все, інтрига вмерла, але ні з того ні з сього Ми пропустили. На 18 хвилині гравець червоно-чорних п’яткою забив Лисенку. Ну, смішно. Але, буває. Тренери мудрі не міняли воротаря як роблять деякі тим самим ламаючи голкіперів психологічно, а залишили на полі і він більше не помилявся.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Севілья 3:1 Шахтар (відео)

Інтриги не вийшло. Бельгійці може і технічні, але на рахунок тактики, не в обіду їм, нульові. Фолити на кожному кроці – це маразм.

За це вони і поплатилися. Валерій Легчанов на 20 хвилині забив десятиметровий.

Другий тайм пройшов трошки сумніше. Українці чи за тактикою грали від захисту чи просто Бельгія їх прижала. Але, тактика є тактика.

Запам’яталося вилучення в бельгійців. Получив картку другу гравець цієї збірної за відкидку м’яча. Наші грали 2 хвилини в більшості, але реалізувати чисельну більшість не змогли. Можна було п’ятого випустити!!!

Та нічого, Павленко забив за українців ще один гол довівши рахунок до розгромного.

На все, що спромоглися бельгійці це гол престижу під кінець зустрічі. У підсумку 4-2 на користь Наших співвітчизників.

Більш детальні фрагменти матчу і голи Ви можете переглянути у наступному відео:

Що ж, Україна як і Італія набрали по 3 очка і достроково вишли у 1/4 змагань Залишилося лише розіграти між собою 1 місце. Очна зустріч цих команд відбудеться 23 січня о 19.30.

P.s. По правді Бельгія розчарувала. Грати з п’ятим лише коли їм забили вже 4 м’яч то не правильно. Але, Наша збірна теж не вразила. Побачимо, як Ми будемо виглядати на фоні збірної Італії. А тут лише сумбур. Випустили 5-ого щоб забити 5 гол і можна було грати із Італією в нічию, щоб зайняти 1 місце. Та ні. Взяли і пропустили. 🙁

У публікації використано фото з сайту futsal.sport.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Narcus 22.01.2010 пише:

    Молодці!!! Але що далі-в Італії наші програють! А то вже фортуна-хто попадеться на стикову гру-ну побачимо як воно буде!!! Успіхів їм!!! 🙂

  2. mae5tro 22.01.2010 пише:

    Взагалі-то в мене великі сумніви щодо спроможності збірної України змагитися з тою ж таки Італією або Іспанією та Росією. Бачив гру збірної проти Польщі. Одна четвірка(таймівська) грає а друга (збброд) мішає, вибачте за слово, гамно на полі. Тому в нас одні будуть грати на рівні а інші зливати ігри. Сумно шо тренер не може “зіграти” 4 гравці в команду.

  3. Gena Bukin 22.01.2010 пише:

    Вже Білорусія надіялася що обіграє Іспанію, а що в підсумку? 1-9. 🙂

    Щодо України – максимум півфінал і то якщо той Азербайджан не обіграє нас.

  4. Notorious BIG 22.01.2010 пише:

    Gena Bukin пише: Вже Білорусія надіялася що обіграє Іспанію, а що в підсумку? 1-9.
    Щодо України – максимум півфінал і то якщо той Азербайджан не обіграє нас.

    Ну те що не обіграє – це точно! А щоб у душі не “виграли” – тут вже треба бути обережним 🙂

  5. mae5tro 22.01.2010 пише:

    Думаю в півфінал ми вилізем а там буде видно)

  6. Vorobus 22.01.2010 пише:

    Хто-зна Маестро я бачив Там Азербайджан майбутній Наш суперник має бразильців, а ті ше ті футзалісти.

  7. Narcus 23.01.2010 пише:

    Саме так з Арабо-бразілами нам буде важко 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*