Футзал: Тайм 8-0 Шахтар

Тайм 8-0 Шахтар

Що тут казати. Львівський Тайм обіграв донецький Шахтар із рахунком 8-0. Рахунок говорить сам за себе. І вам це не приснилося. Це реальність. Такої ганьби донеччани не знали ще із часів своєї участі у чемпіонатах України.

Поразка львівській команді стала найбільшою в історії клубу. Як казав один мій товариш який був зі мною на цьому матчі: «Львів відкритий для Європи». Наша команда доказала, що чогось все-таки варта і де найсильніший на даний момент футзал.

Цього матчу очікували з нетерпінням, а тут ще і він співпав із відкриттям Палацу спорту Галичина після ремонту. Ясно, що збірна тут вже грала, але матчі чемпіонату ще не проводилися. А тут такий матч. Його називали центральним у другому колі. Вразі перемоги Шахтар би на три пункти відірвався би від Тайму.

Ну хто б міг подумати, що так все закінчиться?

Ваш автор не міг не відвідати цю гру. Прикол у чому як йшли із знайомими на матч, то назустріч йшли люди. Цій грі передував матч суперліги із баскетболу, де наша Політехніка програла Ферро із рахунком 63-96. От йшли два діда і цитую говорили: «Ну, б..ь, тільки два гравці у Нас грають, як можна з такою грою виграти?».

Напевно вболівальники Шахтаря навіть у страшному сні не могли бачити, що їхню команду у Львові чекає таке фіаско.

Кілька слів скажу про організацію матчу. Квитки коштували на гру від 10 до 15 гривень. І то за годину до початку гри дорожчих квитків вже не було. Прийшлось задовільнитися дешевшими. 🙂

Як Ви здогадалися місць вільних у залі не було. Люди навіть сиділи на сходах.

Та все, переходимо до матчу. У Шахтаря не відомо із яких причин не було Вассури. Безперечно – це їхній лідер. Цього гравця донеччанам не вистачало. У Тайму всі були готові. Перед матчем були побоювання за фізичний стан збірників та все вийшло якнайкраще. Тайм просто переїхав Шахту.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 5:6 ХІТ (відео)

futsal

Перший тайм нічого такого не прогнозував. Гра була доволі цікавою із безліччю моментів як у однієї так і в іншої команди. Воротарі були на висоті.

А гол забили львів’яни на 9 хвилині зусиллями Овсянникова. Радості публіки не було меж. Особливо старалися барабанщики, яких було аж троє. Ну вони гуділи. Вуха аж закладало. Та це нічого. Футбол ж.

Перший тайм, що цікаво закінчився із таким мінімальним рахунком.

Тільки почався другий тайм, обрізка оборонців Шахтаря і Сергій Чепорнюк точним ударом подвоїв рахунок. Після цього гра у донеччан розклеїлася. Вони навіть поставили другого воротаря, але скажу чесно – краще би його не ставили. Валерій Легчанов як забив йому гол із штрафного між іншим, то сміху в залі було огого.

В цей вечір на полі була одна команда – Львіський Тайм. Перераховувати всі голи не буду, бо можна писати до рання. Голи були на всі смаки. Елегантну крапку у матчі поставив Бондар, який перекинув воротаря.

futsal

Загалом у Нашій команді відзначалися Овсянников, Чепорнюк двічі, Легчанов двічі, Якунін, Павленко і Дмитро Бондар.

Голи матчу можете переглянути нижче:

Овсянников 1-0

Чепорнюк 2-0

Павленко 3-0

Легчанов 4-0

Якунін 5-0

Легчанов 6-0

Чепорнюк 7-0

Дмитро Бондар 8-0

Гості пробували забити хоча би гол престижу та тренер господарів випустив п’ятого польового гравця і тим самим закрив донеччан на своїй половині поля.

Кінець гри і Львів святкує. А гравцям опонентам залишається тільки слухати пісню:

Земля в ілюмінаторі

Жарти-жартами та скажу, що після цього матчу Тайм набрав 46 очок (1 місце) і на 6 пунктів випереджає Шахтар. Правда гірники мають ще гру у запасі. Третім іде івано-франківський Ураган, в яких у пасиві 32 очка.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 07.02.2010 пише:

    Так дійсно такої феєрії Львів ще не знав. Тайм вже обігрував гірників 7-1 але тоді їм нічого не було потрібно. Хвала Тайму.

  2. Gena Bukin 07.02.2010 пише:

    Тайм – чемпіон!!!!!!!!!!

  3. Notorious BIG 07.02.2010 пише:

    Ну так таймом можна гордитись, ати Генка Букін краще би видалився нафіг, а то скоро я привселюдно заявлю, що ти мульт 🙂 Щось в мене настрій зробити якусь пакость 🙂

  4. Архіваріус 07.02.2010 пише:

    Ну програли по-чорному – на те вони і шахтарі. Я бачу, що вони не тільки вугілля, а ще й м’ячі вміють видобувати.

  5. bankiduki 07.02.2010 пише:

    “…И снится Шахте не рокот космодрома
    Ни эта ледяная синева, а снится “Шахте”
    “Тайм” Львів ,”Тайм” Львів у дома.
    Ніщивний рахунок на табло…”

  6. De_Funker 08.02.2010 пише:

    Дякую за відео !

    Тайм – ЧЕМПІОН !

  7. Narcus 11.02.2010 пише:

    Шо за тупі вірші! 1 гра на 2 не похожа тому нехай Тайм не розслабляється! Хоча там банда не погана!!!

  8. Narcus 11.02.2010 пише:

    Просто поїздівались!!! 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*