Карпати 2:1 Металіст (Відео)

Карпати 2:1 Металіст

Ось і дочекалися вболівальники футболу старту весняної частини чемпіонату України з футболу. А то що не скажіть іноземні чемпіонати це добре але хочеться свого.

І відразу ж у 18 турі чемпіонату України до Львова завітав бронзовий призер Нашої першості і один із лідерів українського футболу харківський Металіст. Думаю матч місцевим глядачам сподобався.

Ще б пак, Львівські Карати здобули вольову перемогу над гостями із Харкова із рахунком 2-1.

До матчу статистика була не на користь Карпат. Востаннє львів’яни обігрували Металіст ще у 2003 році, а саме 13 квітня. І тут майже через 7 років історія повторилася.

А загалом у матчах між суперниками перевага була на боці Металіста:

5 перемог Металіста

2 нічиї

3 перемоги Карпат.

Та статистика статистикою, а треба грати, що і довели львів’яни.

Ще до огляду матчу скажу наступне. Квитки на матч коштували найменше 20 гривень, але це не злякало вболівальників яких до слова зібралося багато. Були і вболівальники із Харкова разом із президентом їхнього клубу Олександром Ярославським.

І сам матч. У хорошому стані було поле стадіону Україна, що дозволило футболістам продемонструвати свою майстерність. Днем раніше грав дубль, то газон місцевого стадіону СКА був у жахливому стані.

Після того як львівські Карпати продали свого найкращого форварда Кузнєцова до російської Аланії здавалося, що шансів у львів’ян в атаці не буде. Та нічого забивали і ще й виграли. Правда, чесно кажучи мені особисто не сподобалася їхня гра у атаці.

Гра розпочалася для львів’ян холодним душем. З нічого забив Жажа Коельйо.

11 хвилина матчу – прохід бразильця і удар метрів із 25-ти застав зненацька голкіпера господарів Тлумака.

Також читайте:   Чи зможе Шахтар перемогти Боруссію?

Та відігралися Карпати доволі швидко. Олійник зіграв рукою у власній штрафній і Кожанов на 18 хвилині чітким ударом вирівняв становище.

Після цього огра проходила як і весь матч у рівній боротьбі. Моменти всі перечисляти не буду, але вони були як у одних так і у інших.

Чим запам’ятався ще перший тайм так це заміною харківського гравця-новачка Фабіньо. Ну насмішив він. За якихось хвилин 22-23 він стільки начудив, що нерви коуча харків’ян не витримали і він його поміняв на Бордіяна.

Друга ж половина розпочалася шоком вже для харків’ян.

54 хвилина – вихід Карпат три в два і Олег Голодюк хорошим ударом із-за штрафної виводить львів’ян вперед. Радості не було меж.

Металіст відразу ж прибавив та швидше Карпати могли забити ще чим гості із Слобожанщини. А тут ще і Едмар (Металіст) підвів заробивши червону картку.

Маркевич (тренер Металіста) кинув у бій ще двох нападників (Антонова і Лисенка) та ні їм, ні будь-кому іншому не вдалося зрівняти рахунок.

Фрагменти матчу і голи Ви можете переглянути у наступному відео:

Фінальний свисток і Львів святкує, а є чому. Перемога завжди добре, а якщо вона ще і над одним із лідерів, то втричі важливіша.

Після цього туру Карпати набрали 27 очок і вийшли на 6 місце у турнірній таблиці.

Наступну гру Наші земляки проведуть шостого березня на виїзді із луганською Зорею.

Вперед Карпати, адже всім ясна задача – зона УЄФА.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 27.02.2010 пише:

    Почали на мажорі – головне не закінчити на мінорі

  2. Narcus 27.02.2010 пише:

    Досить пристойна гра Карпат впродовж всієї гри-і Маркевич на лопадках!!! На мою думку Карпати свіжіше виглядали ніж Металіст-тай після цих розмов про здачу-хотіли більше доказати в першу чергу вболівальникам що можуть перемагати а не лише здавати!!! 🙂 Буду приємно вражений якщо ваша команда вийде в кубок Європи!!! Успіхів зелено білим Львам!!! 🙂

  3. De_Funker 28.02.2010 пише:

    Достойний матч, Карпати на висоті… чи можливо Металіст ніякий ? Один матч це ніщо, побачимо що далі буде.

  4. De_Funker 28.02.2010 пише:

    Пташці +1 )))

  5. Архіваріус 28.02.2010 пише:

    Еге ж, коли Карпати виграють наша птаха на сьомому небі від щастя і ніяких плюсів йому не треба! 😀

  6. zars 28.02.2010 пише:

    Можуть, якщо їх заставити.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*