Ліга європи: Шахтар 1:1 Фулхем (Відео) - Блог про Львів

Ліга європи: Шахтар 1:1 Фулхем (Відео)

Шахтар пролетів як фанера над Парижем

Якби ми цього не хотіли, але діючий володар турніру Кубка УЄФА, який зараз перейменували у Лігу Європи, донецький Шахтар припиняє виступи у цих змаганнях.

Донецький Шахтар на своєму полі зіграв внічию 1-1 із англійським Фулхемом і таким чином зупинився на стадії 1/16 Ліги Європи.

Ще після жеребкування єврокубків спеціалісти вже бачили матчі 1/8 фіналу турніру між Шахтарем і Ювентусом. Вже навіть почали обговорюватися можливості обидвох команд. Та не варто забувати і за суперників на стадії 1/16. Якщо Ювентус свого суперника на 99 % вже пройшов (1 матч на виїзді виграли італійці), то Шахтар м’яко кажучи загальмував і так конкретно.

Після першого матчу, який відбувся тиждень назад між цими суперниками у Лондоні вже було якось тривожно. Програли із рахунком 1-2. Вроді нічого неможливого не було. Достатньо було лише перемогти у себе вдома із мінімальним рахунком і не пропустити у свої.

Прогнози перед матчем були як завжди на користь Наших земляків, але ці прогнози річ невдячна. У футболі буває всяке. І як казав не пам’ятаю хто, без сто грам його не зрозумієш. 🙂

Ви напевно будете казати, що я занадто іронізую та що тут ще казати. Шахтар повинен був проходити Фулхем. Це не якийсь там гранд футбол. Англійці типовий середняк їхньої прем’єр-ліги. А ми наступаємо на одні і ті ж граблі. То Аустрія, то АЗ,…

Що за недооцінки? Тепер футбол навчилися грати всі. Не важливо яку тактику вони вибирають на гру, головне результат. Його англійці і добилися.

Добре перейдемо безпосередньо до матчу. Шахтар виставив на матч бойовий склад. І з перших хвилин відразу ж понісся на ворота англійців. Не скажу що моментів не було.

Також читайте:   Кавані перемагає Дніпро. Металіст знову перемагає (відео)

Ви тільки задумайтеся над статистикою:

Удари (в ствір): 24 (10) – 4 (1).
Кутові:16 – 0.
Офсайди: 1 – 0.

У Фулхема один удар у ствір і гол.

Гості обрали на матч примітивну тактику, але вона себе виправдала. Всі у захисті цілу гру, лише інколи якісь кволі атаки. Ця гра мені нагадала матч між збірними України і Греції. Ну копія. Фулхем як і Греція так само сиділи у захисті.

Шахтар мав моменти: і Ракицький бив і Фернандіньо і Жадсон та цей день був не їхній.

І тут настала рокова 33 хвилина

Ракицький фолить на Заморі, Дафф навісує у штрафну господарів і височенний Хангеланд переправляє м’яч у сітку. Де були захисник и і воротар невідомо. Але, 0-1 і ми горимо.

Перший тайм так і завершився.

У другому таймі Луческу (тренер Шахтаря) кинув у бій Кравченка і Дугласа. Останній до речі сподобався.

Саме останній віддав результативну передачу на Жадсона, який на 69 хвилині відновив статус-кво.

Та на більше українську команду не вистачило.

Моменти були і навіть м’яч у одному із епізодів влучив у руку. Та ні, за таке пенальті у ворота Фулхема не поставлять. Та ба більше. На останніх хвилинах Шахтар міг і програти.

Гравець Шахтаря вийшов сам-на-сам із воротарем Шахтаря П’ятовим і просто не влучив у ворота.

Минули чотири додані арбітром хвилини і фінальний свисток норвезького арбітра. У когось радість, у когось смуток.

Фрагменти матчу і голи Ви можете побачити у наступному відео:

Отакої. Все я сказав все. Висновки робіть самі.

У публікації використано фото з сайту turnir.com.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 26.02.2010 пише:

    Шахтар програв бо Януковича не було на футболі 🙂

  2. Gena Bukin 26.02.2010 пише:

    А якщо дивитися на речі серйозно то не знаю чого так. Шахтарські бразильці не змогли впоратися із захисними редутами англійців. Вони звикли грати у відкритий футбол а захист і ще й такий проходити не можуть. А якщо можуть то з потугами.

  3. Архіваріус 26.02.2010 пише:

    Хотів Шахтар зробити президенту подарунок, але не вийшло, чим дуже засмутив нашого любимого президента, 🙂

  4. Маестро 26.02.2010 пише:

    Тому що Шахтар корчить з себе Барселону)))) думає мяч залетить в ворота сам)))) Кравченко вийшов номер відбігати))) гниляк в півзахисті капец, тай взагалі після цього згадується старе словосполучення “другосортні бразильці” саме такими і шахтарі…

  5. zars 26.02.2010 пише:

    Дивився від початку і до кінця Шахтаря. Англосакси довели, що стійкіші. І молодці! Бразильців у шахту! Цигана в конюшні шаха Ахметова! Словянські залишки в концтабір фашистам!

  6. Narcus 26.02.2010 пише:

    Так саме інколи і про вашу роботу думають, коли ви не виконуєте!!! Ну разок виграли і хватить -а ви вже з них Барселону зробили! Я ще після першого матчу написав що в сраці вони будуть -думають вийшли з групи без боротьби і дальше так буде а фіг вам-ВИНІМАЙ ЧЕКІСТ ГРАНАТУ-знай своє місце Донецьк-В ШАХТУ_В ШАХТУ!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*