Олімпіада-2010: Збірна України і далі без медалей

Олімпіада-2010

Триває Олімпіада у Ванкувері, що у Канаді. Ще тиждень і вона закінчиться. У когось є успіхи, у когось розчарування. Але, вже 26 країн мають у своєму активі хоча б одну медаль. У когось 1 у когось більше.

На жаль, на жаль, на жаль і ще раз на жаль у Нашої олімпійської збірної поки що медалей немає.

Чи здобудемо ми хоча б одну медаль?

Залишається ще один тиждень до звершення Олімпіади, а Наші надії на медалі все стають більш песимістичнішими із кожним днем.

Щоб Ви мали уявлення які країни мають найбільше медалей, пропоную Вам подивитися у наступну таблицю:

Залік медалей

Як бачимо, лідирує Німеччина і США. У їх активі 21 і 25 медалей відповідно. Золотих у них однакова кількість (7), але у Німців більше срібних.

Третє місце займає збірна Норвегії. У її активі 14 медалей, 6 з яких найвищого ґатунку.

Залік медалей представлений на 11.00 годину 23 лютого.

Тепер до Нашої збірної.

Біатлон

Перед початком змагань велику надію покладали на Наших біатлоністів та окрім 5-ого місця Андрія Дериземлі у спринті вище ми піднятися не змогли. Не допомогла нам і індивідуальна гонка і гонка переслідування. Жахлива стрільба і цим все сказано. А ще знаючи, що ходом Наші біатлоністи не прибавлять ми були приречені.

Якби там не було ще є одна надія на естафети і то хіба що у жінок. Та тут слабих команд не має. Нашими суперниками у боротьбі за медалі будуть Росія, Німеччина, Франція, не варто скидати із рахунків Норвегію та інші команди. Але, знову ж все залежить від нас.

Також читайте:   Гумки для спорту - корисне придбання для домашніх тренувань

Чоловіча ж збірна шансів мати не буде. Якщо потраплять у шістку, то буде добре. Змагатися із зубрами чоловічого біатлону як Німеччина, Австрія, Росія, Норвегія практично неможливо.

Приведу приклад, під час індивідуальної гонки біатлоністка Валя Семеренко йшла на медаль до останньої стрільби, а підсумку промах і фінішувала 13-ю.

Санний спорт і фігурне катання

Були надії на саночників і фігурне катання. Та хіба що були. У фігурному катанні Наша надія на медаль пара Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов завершили змагання на 8-у місці.

Сани – Наша Якушенко на яку так всі сподівалися не виправдала сподівань. У підсумку – 11 місце.

Тепер лижні гонки. Є ще надія на 30-ти кілометрову дистанцію, де буде виступати Наша Валентина Шевченко. Та мабуть ні. Тут Ми медалі не здобудемо. За 3 дня до змагань серйозно травмувалася Наша основна спортсменка. Але, все ж вийшла на трасу і зайняла 9-е місце. Хоча може бути все.

Фристайл

Сьогодні відбудеться кваліфікація по фрістайлу. Тут Наші надії на Станіслава Кравчука, який на минулих олімпіадах у турині і Солт-Лейк-Сіті був 5-им. Буває всяке. А раз і вистрілить.

Дивимося Олімпіаду і сподіваємося на медалі, адже як кажуть: «Надія вмирає останньою».

У публікації використано фото із сайту champion.com.ua..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. zars 23.02.2010 пише:

    Шкода, звичаіно, що ті лапухи собі ради не дають.Я так зрозумів, що українська збірна може стати самою “олімпійською” за принципом: головне не перемога, а участь”
    А що там в інших східних словян?

  2. bankiduki 23.02.2010 пише:

    Емм, Золотих медалей нам я так бачу не відати.Ось на Параолімпійських іграх ми точно себе покажемо , як це не парадоксально б звучало.

  3. zars 23.02.2010 пише:

    bankiduki пише: Емм, Золотих медалей нам я так бачу не відати.Ось на Параолімпійських іграх ми точно себе покажемо , як це не парадоксально б звучало.

    Та, чорний гумор. (але прикольно зауважив).

  4. Архіваріус 23.02.2010 пише:

    Лабухи, просто нормальні лабухи. А кількість медалей говорить про те, який життєвий рівень у державі. А про який рівень життя можна говорити, коли на Україні злодій на злодієві сидить та й злодієм поганяє.

  5. russo turisto 24.02.2010 пише:

    Да золотишко и другие медальки не каждому под силу! Живите надеждой вдруг и повезет, и какую-то медальку и прихватите. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*