Дует Світязь у Львові

Дует

8 березня концерт у Львові. Хтось любить молодіжну музику, а хтось ні. Спеціально до міжнародного жіночого дня – Дует “Світязь” у Львові.

Концерт гурту відбудеться 8 березня у приміщенні кінотеатру імені Олександра Довженка, що на Сихові. А точна адреса: проспект Червоної калини, 81.

Початок виступу співаків о 17 годині. Квитки на культурну подію коштують від 40 до 160 гривень.

Їх можна придбати ще із дев’ятнадцятого лютого у касах кінотеатру з 14.00 до 20.00 години. А також довідки за телефоном: 067-422-18-25 .

Добавлю, що програма виступу буде називатися “Хочеш смійся, хочеш плач”.

Тепер про сам гурт «Світязь»:

Він складається із двох людей, а саме: Дмитра Гершензона і Анатолія Говорадла.

Анатолій народився в місті Житомирі. В дитинстві не прийняли у школу у зв’язку із відсутністю слуху. Почав відвідувати приватні уроки на акордеоні. Потім поступив на фізико-математичний факультет Житомирського університету, бо там був ансамбль. Потім були різні підробляння музикою аж до «Світязя».

Дмитро у Одеській області у місті Балта. З дитинства вчився грати на скрипці, з 5-6 шостого класу пробував освоювати теги фортепіано і бас-гітари. Потім було музикальне училище музикальне училище міста Бельци (Молдова). У 1983 році він пішов у гурт «Світязь».

Також читайте:   Обережно, падають бурульки!!!

Це не просто музиканти, а професійні музиканти.

Гурт працює у жанрі музичних пародій. Не знаю чи особи, яких вони пародіюють зляться на них, але вони смішать публіку. Від Кіркорова до Любе, від Кричевського до Зіброва. Пародії дають на всіх.

Ось одна із їх пародія на пісню Любе:

У альбом дуету «Світязь» входять такі пісні:

Ні, я не ту кохав. Марія. Ти моя . Згадай. Тільки ти. Донечка. Дорогі мої батьки. Не обіцяй мені любов. Я не жду воскресенья . Радість моя. Хочу все забути. Дні минають. Друг. Придворний музикант. Дякую . Вільний як вітер. Оболонь. Романс. Краплиною дощу. Ти, я. Казино. Наливай. Кіндер. Україна. Я нікого не виню. Молода гвардія. Листопад. Осінній дим. Міліонер. Маяк. Намалюй троянду. Микола. Славутич. Случайная встреча. Різдво. Мамо дай. Дощ. Лист з України. Гуси. Пароплави ходять в море. Хто винен в тім. Бистра вода. Вербова стежка. Донечко!. На хвилях Світязя. Я дорожчих не маю гостей.

Дуже популярним був їхній хіт із співаком Тартаком «Ні, я не ту кохав».

Що ж, 8 березня – Кінотеатр Довженка 17.00. Дует Світязь у Львові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. bankiduki 05.03.2010 пише:

    Файні хлопаки!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*