Футзал. Чемпіонат України 20-й тур: Енергія 2-3 Тайм

Енергія 2-3 Тайм

І знову футзал. Все менше і менше часу залишається до закінчення першого етапу чемпіонату України. Потім команди, які займуть місця із першого по шосте розіграють медалі, а решта визначать слабшого.

Черговий тур, а по ліку він вже двадцятий ознаменувався львівським дербі між Енергією і діючими чемпіонами країни Таймом.

Як і у попередніх матчах цього сезону перемогу святкував Тайм із мінімальним рахунком, а саме 3-2.

Нагадаю, що у першому колі матч між цими заклятими суперниками завершився із рахунком 1-0, а буквально нещодавно у Харкові на фіналі восьми також переміг Тайм 4-3. І тепер знову гра.

До матчу суперники підійшли у хороших настроях. Енергетики у минулому турі з потугами, але перемогли севастопольський ПФС, а чемпіони країни каменя на камені не залишили від житомирського Контингента 10-0.

Матч підігрівався ще і маленьким скандалом. Річ у тім, що Енергія на правах господаря вибирає м’ячі якими будуть грати команди. Ось і тут розгорівся скандал. Енергія привезла м’ячі із нещодавнього чемпіонату Європи і хотіла грати ними, а Тайм таких не має от і вийшла заковирка.

Передматчева розминка

Все ж грали «угорськими» м’ячами. І спочатку матчу було видно – команди пристосовуються до круглого. Цікавий був епізод як Легчанов (Тайм) встав на м’яч і він зігнувся. Та це дрібниці. Впереді мала бути битва. І не збрехати, вона вийшла.

Гравці обидвох команд носилися по полю. Гра проходила на зустрічних курсах. Удари по воротах, боротьба, нерви було все.

Так тривало до гола. А саме, на 8 хвилині Кондратюк (Тайм) пробив із кута по воротах і гол. М’яч пролетів поміж ніг кіперу Енергії – Кардашу. Як то кажуть – не виручив.

Гол Кондратюка 0-1

Не встигли глядачі переварити момент із голом як рахунок зрівнявся. 9 хвилина – простріл Петрушина і Іванов встановлює паритет у рахунку.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:1 Волинь (відео)

Гол Іванова 1-1

І знову боротьба на кожному клаптику паркету, плюс глядацька підтримка. До слова зал не був забитий вщент, та людей троха було.

17 хвилина – обрізка енергетиків після кутового і Павленко виходить сам-на-сам із Кардашем (воротарем Енергії) і встановлює рахунок 2-1.

Гол Павленка 1-2

Так і завершився перший тайм.

Здавалося у другому таймі і надалі буде заруба. Та все зіпсував швидкий гол, який стався на 22 хвилині. Удар Овсянникова і не знаю як м’яч ну прямо закотився у ворота – 3-1.

Гол Овсянникова 1-3

Такої переваги Тайм вже не міг відпустити. Не міг не міг, але потім ще моменти у енергетиків були.

Тренер Енергії Сич бачить, що нічого не виходить і на 36 хвилині випускає п’ятого польового гравця. Всі добре знають, що у цьому сезоні не раз Енергія вже забивала і виривала перемоги саме з ним.

Напружена боротьба

Цього разу також забили, але вже було пізно.

40 хвилина – Задорожний прострілює і Тригубець скорочує розрив у рахунку до мінімуму.

Гол Тригубця

І відразу ж знову атака і супервигідний момент втрачає Петрушин, який не зміг прийняти м’яч.

Пару секунд і фінальний свисток. Хтось засмучений, хтось радий, але чергове дербі вважаю вдалося.

Тайм і надалі зберіг перше місце. У їх активі – 55 очок і на дев’ять пунктів вони відірвалися від їхнього основного конкурента за золото – донецького Шахтаря.

Енергія поки що на третьому місці, але якщо сьогодні виграє Ураган або принаймні візьме очко, у цьому ніхто не сумнівається із суперником ПФС, то львів’яни опустяться на четверте місце.

Чекаємо наступних матчів і розв’язки чемпіонату.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Narcus 06.03.2010 пише:

    Львівське дербі-чув що досить цікавий матч був- ну і звичайно не обійшлось без ляпів воротарів 🙂 Тайм доказує що в цьому році він дійсно чемпіон України 🙂

  2. Gena Bukin 06.03.2010 пише:

    Тайм чемпіон!!!! Ще разок Шахтарю кинути пару голиків і точно чемпіони!!!!

  3. Vorobus 06.03.2010 пише:

    Ураган переміг севастопольський ПФС із рахунком 5-0 і тим самим змістив Енергію на 4-е місце.

  4. bankiduki 07.03.2010 пише:

    “Між іншим” -це було феноменально!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*