Карпати 3-3 Арсенал (Відео) - Блог про Львів

Карпати 3-3 Арсенал (Відео)

Ткачук врятував Карпат від поразки

Фантастичний матч. Що тут ще сказати.

У черговому за ліком 20-му турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати розійшлися миром із київським Арсеналом 3-3.

Перед тим дивився матч Металург Запоріжжя – Металург Донецьк. Щось подібне до Нашого матчу. Там також все вирішилося на останніх хвилинах. Металург переміг 3-2.

Та що Нам Запоріжжя у Нас був свій матч. У ньому був і потужний сніг, і фаєри, і саме головне голи.

Команди підійшли до гри з різними здобутками у минулих турах. Якщо Карпати виграли у двох матчах після зими, то Арсенал двічі зіграв унічию. Звісно вболівальники Львова очікували на чергову перемогу. Та після матчу мабуть більшість скаже – добре, що відігралися.

Матч розпочався за сніжної погоди. Сьогодні у Львові цілий день падає сніг та до честі працівників стадіону газон був у хорошому стані. Тільки лише, коли пішла завірюха, поле вкрилося сніговим покривом.

Команди з самого початку не форсували подій. Напевно намагалися призвичаїтися до поля. Небезпечних моментів виникало обмаль.

Поступово Арсенал заволодів перевагою і відразу ж забив. Гол вийшов красивим.

Йшла 20 хвилина. Шацьких пробив по воротах – Тлумак відбив, навіс у штрафну і Шахов хорошим ударом відправив м’яч у сітку.

Карпати спочатку не могли відійти від холодного душу та згодом вгамувалися і почали атакувати. Не минуло і 13 хвилин як львів’яни рахунок зрівняли. Відзначився Кожанов. І тут втрутився суддя, який зафіксував офсайд. Де він його там побачив? Згодом цей суддя придумає і штрафний після якого Арсенал заб’є.

Та до честі Карпат вони ще у першому таймі відігралися.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Барселона 5:1 Шахтар (відео)

41 хвилина – Батісту вивели сам-на-сам із голкіпером киян і він холоднокровно відправив м’яч у дальній кут. Можливо чомусь допоміг сніг та це добре.

Так і завершився перший тайм.

Початок другої половини ознаменувався тим, що почали грати червоним м’ячем і поле повністю вкрилося снігом. Та це нічого.

59 хвилина – суматора у штрафній Арсенала, добивання Федецького і 2-1 львів’яни впереді.

Вболівальники вже почали святкувати майбутню перемогу. Та не тут то було. Якихось хвилин п’ять і Арсенал вже перемагає 2-3.

На мою думку, помилкою тренера львів’ян була заміна Батісти на Зеньова. Останній випав з гри і ще в кінці не використав чудову гольову нагоду.

69 хвилина – навіс Шацького у штрафну і Шоаве випереджає кіпера Карпат Тлумака.

73 хвилина – згадуваний придуманий штрафний суддею і Шацьких забиває прямим ударом. До слова це поле для нього фартове. Пам’ятаю у складі Динамо він ще забивав тут.

Карпати ж звісно пішли всією командою зрівнювати рахунок та кияни вміло захищалися. Здавалося матч так і завершиться. Ні, рятівником став Андрій Ткачук, який вийшов на заміну.

91 хвилина – удар з карпатівця і у суматосі м’яч пересікає лінію.

На більше часу не вистачило.

Фрагменти і голи Ви можете побачити у наступному відео:

Після цього матчу Карпати набирають 31 очко і виходять на чисте 4-те місце. Завтра його звідти може змістити Дніпро, яке приймає Оболонь. Побачимо.

Наступну гру карпатівці проведуть 20 березня на виїзді із Оболонью.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 13.03.2010 пише:

    Як завжди оперативненько! Немав змогу побачити цей матч,але результатом здивований.Хороше місиво вийшло, ще й в таку погоду.

  2. De_Funker 13.03.2010 пише:

    Молоці Карпати !
    Якщо так далі гратимуть в 5-ку ввійдуть точно

  3. Gena Bukin 14.03.2010 пише:

    Таких суперників треба перемагати якщо хочуть вийти у єврокубки.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*