Містичні історії - Блог про Львів

Містичні історії

Містичні історії

Всі мабуть дивляться телевізор. Хтось частіше, хтось рідше, але дивитеся. Смаки глядацької аудиторії різні: серіали, спорт, новини, жарти тощо.

Нещодавно Ваш автор від не маючи що робити вирішив ввімкнути телевізор. Поперемикавши канали раптом я натрапив на цікаву передачу, яка йшла по телеканалу СТБ. У ній розказувалося таке щось містичне. Потім вже я побачив її назву. Передача називалася – Містичні історії.

Як не крути, але вже хочеться подивитися щось неодноманітне. Треба таке, щоб зацікавити публіку.

Містичні історії – це черговий проект телеканалу СТБ. Його виробництвом займається Film.ua. Виявляється мені повезло. Буквально тиждень назад відбулася прем’єра цього проекту.

Передача, яка триває близько години (реклами включені) включає в себе дві історії містичного плану. За жанром – це документальна драма. Знімаються там непрофесійні актори, а звичайні люди.

Містичні історії пов’язані чимось із екстрасенсами. Саме за їхніми розповідями відбуваються зйомки серій.

У телепередачі Ви можете зустріти експертів. Це можуть бути як вже згадувані екстрасенси, психологи, лікарі, священники.

Ведучим проекту є Павло Костіцин, відомий за містичним передачами на цьому ж каналі СТБ, а також може пам’ятаєте колись йшла на екранах передача Кохання з першого погляду. От саме він її і вів.

Тепер безпосередньо до переглянутих мною серій.

У першій частині програми:

розповідь йшла про трьох хлопців, які хотячи легкої наживи залізли у гроб до покійника, забрали звідти дорогоцінні речі. Згодом їм почало фатально не щастити. Та це ще були квіточки. Минув час і двоє з них померло за трагічних обставин. Після цього останній, що вижив всерйоз задумався над прокляттям. Він навіть сам не міг ставати на ноги, а вночі чи то снилося чи то приходив дух покійника. Врешті решт хлопець відніс дорогоцінні речі назад у гріб і нещастя зупинилося.

Також читайте:   Фільм "Аліса в країні чудес"

Друга історія куди цікавіша:

Жінка вирішила купити чоловіку на день народження камеру, але немала на це грошей. І тут їй в голову спала думка продати весільну сукню. Та якби ж то так все було просто. Сукня згодом використалася для поховання молодої дівчини. Після цього у сім’ї почалися сварки. Ситуація мало не стала критичною. Діло йшло до розлучення. Та згодом збагнувши що саме відбувається подружжя ще раз взяло шлюб і тим самим зник нефарт і сварки припинилися.

Відео цієї передачі можете подивитися нижче:

Не знаю чи всім сподобається ця передача і чи є тут десь доля правди. Дивіться самі.

Насамкінець добавлю, що Містичні історії виходять кожного четверга о 20.10 на каналі СТБ.

Також передачі із серії Містичні історії можна дивитися тут.

За словами організаторів, поки що знято близько 13 серій, а опісля вони вирішать чи продовжувати зйомки і вихід програми, чи ні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 19 може ще щось напишете?

  1. Lanagur 15.03.2010 пише:

    Так, чим нас тільки не лякають? Воробус, ти хоча би попереджай, шоб не травмувати людей зі слабкою психикою. Трупи, труни, закляття – ми повертаємось в минуле? Про вампірів і перевертнів будеш розказувати? Люди і так всього бояться, більше позитиву треба! Чи хоча би з гумором це все має бути.

  2. zars 15.03.2010 пише:

    Із вагомим зацікавленням перечитав усі 6 коментарів Лани. Десь у глибині душі закралася аналітична сентенція, що вони чимось схожі. Містика якась…

  3. Jorgen 15.03.2010 пише:

    Було 6 коментарів – і нема 🙂 Інакше як магією це не назвеш 😉

  4. Lanagur 15.03.2010 пише:

    добре шо хоч 6, а не 666

  5. Stakeholder 15.03.2010 пише:

    A Пaвлo ж нe Kунiцин a Koстiцин)

  6. Архіваріус 17.03.2010 пише:

    Так це передача про те, як мітла літає та незаряджена рушниця раз в рік стріляє. От у Jorgena якісь коментарі пропали. Що не кажіть, а щось таки є! 😀

  7. VaRьYUna=_* 27.05.2010 пише:

    ммммм….Обожаю эту передачу=))))
    Классс))…

  8. махаб 05.06.2010 пише:

    супер програма жаль что больше не идет

  9. Gena Bukin 05.06.2010 пише:

    махаб пише: супер програма жаль что больше не идет

    А що вже закрили?

  10. света 22.06.2010 пише:

    а что, больше не будут показывать передачу, или у них каниикули???

  11. Olika 21.10.2010 пише:

    Містичні історії настільки цікаві, що хочеться передивлятися знову і знову!Друзям та родині дуже подобається. 🙂

  12. Юля 01.11.2010 пише:

    класна передача

  13. Інна 04.01.2011 пише:

    хотілося б дізнатись назву суантреків до містичних історій, дуже подобаються.

  14. VIK 04.01.2011 пише:

    Прікольно, коли ніч, сидиш біля вогнища в темному лісі і хтось починає розказувати містичні історії…
    Ще можна в компанію пару вовків взяти, щоб цікавіше було, ну і як же містичні історії без дівчат :))))

  15. ViTaMiNkO_o 04.02.2011 пише:

    Ето все вранье 😡 Ну нормальная передача 🙂 🙂

  16. Akarui otome 11.02.2011 пише:

    Мне чесно, очень понравилось. Не важно вранье или как там еще, но за душу хватает, особено вечером и если один дома…. 🙂

  17. Евгений 03.07.2013 пише:

    Расскажу историю. В 2001 году примерно январь или февраль месяц я будучи солдатом срочной службы находился в учебке Оршанец Черкасской области. Одним поздним вечером в количестве 3-х человек мы возвращались лесом в воинскую часть с полигона, где выкапывали кабеля с бывших танковых командных пунктов. Когда мы вышли с полигона, то нам нужно было идти до в/ч 3-4 км лесом. Отойдя от полигона на расстоянии 1 км над нами резко что-то засветилось, вверх смотреть было невозможно, сильно ослепляло, при этом нигде фонарей там не было. Мы испугавшись держались вместе, потихоньку двигались в сторону части. Данное освещении преследовало нас около 500 метров, после чего освещение сложилось как зонтик и исчезло. Каких либо звуков создающих звук летающего аппарата не было. Поговорив некоторое время про этот случай мы все успокоились, начальство говорило что на данном бывшем гвардейском танковом полигоне иногда из-за множества метала в земле случаются аномалии. Примерно в марте 2001 года меня перевели в Сумской отряд. И примерно в августе или сентябре 2001 года я находясь вблизи границы на речке Ивотка при разговоре с одним из местных жителей случайно услышал такую же историю, которую написал выше. В разговоре с местным жителем, последний мне сказал, что данная история с ним была в феврале 2001 года когда он шел ночью по лесу вдоль реки Ивотка с рыбалки. Также тот местный житель мне рассказывал еще что-то по данному случаю но я уже не помню, так как прошло много времени. Что это было до сих пор для меня загадка да и мало кто верит в это.

  18. zars 03.07.2013 пише:

    …то все конопляні поля… по них ходити таки небезпечно… але прикольно.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*