Need For Russia 3 - Блог про Львів

Need For Russia 3

Need For Russia 3

Минулого тижня прогулюючись вирішив зайти в магазин комп’ютерних ігор. Хотілося щось придбати собі побавитися або як серед людей називають «пошпіляти». Вибір звичайно був великий від стратегій до стрілялок . Та я вибрав гонки.

У них була така цікава назва – Need For Russia 3.

Колись пам’ятаю бавився гонки типу Need For Speed, а їх було багато. На початках було важко та потім все пішло як по маслу. Кожного року, приблизно у другій половині року, виходить нова серія гонок. Не став винятком і цей рік. Вийшла нова частина серії Need For Speed – Shift. Та я її ще не пройшов. Не вистачає часу. Як пройду напишу відгук.

А ця гра, що я купив цікава була своїми малюнками. На ній були зображенні старі автомобілі часів СССР та і теперішні, але не нові іномарки, а Лада, Волга. Вирішив спробувати поїздити на таких машинах.

Гра Need For Russia 3 зроблено в Росії вийшла як і більш модніший Need For Speed у вересні 2009 року. Вона являється продовженням попередніх частин, які вийшли:

1 частина – 2007 рік
2 – 2008
3 – 2009.

Блиск і гламур розкішних іномарок – минуле!!!

У цій грі вас чекають кращі машини російського автопрому. Відчуйте себе справжнім героєм, влаштувавшись за кермом класичних авто і нових моделей, що тільки що зійшли з конвеєра.

На траси нашої країни і ближнього зарубіжжя виходять найбільш шановані в народі марки – від улюбленої «дев’ятки» до сучасних автомобілів. Їм байдужі розбиті дороги, виснажлива спекуа пісків, гірські стежки і безкраї простори полів.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса в жовтні

Зігравши у цю гру – відчуєте рев вітчизняних двигунів і звичні заноси при різкому гальмуванні. Це більше ніж звичайні гонки. Перед вами – продовження Need for Russia.

Анонси анонсами, але якщо не спробуєш нічого не дізнаєшся.

У грі немає тюнінгу і гаражу, де можна купити авто. Тут яке авто дають таким і потрібно їхати. Гонки є різні на вибір, а загалом тридцять. Для мене найскладнішим було проїхати гонки в селі. Там якщо вилетів з траси піпєц, потім треба достатньо часу, щоб повернутися.

Також окрім кар’єри є можливість їздити прості гонки. Це напевно для того, щоб потренуватися. Загалом гра непогана, але у порівнянні із старшим братом – Need For Speed відстає. Все просто, якщо Ви пройшли гонки цієї серії, то Need For Russia 3 пройти буде легко.

Як кажуть минулу майстерність не забудеш. 🙂

Дам пораду людям, що будуть бавитися цю гру:

Не використовуйте звичайні гальма, а використовуйте ручне гальмо тоді успіх Вам забезпечений.

Щоб бавитися у цю гру необхідно, щоб Ваш комп’ютер відповідав наступним системним вимогам:

Операційна система Microsoft ® Windows ® XP / Vista
Процесор Pentium ® III 1,13 ГГц або аналогічний Athlon ® XP
512 Мб оперативної пам’яті
1,4 ГБ вільного місця на жорсткому диску
3D-відеоадаптер з пам’яттю 64 МБ, сумісний з DirectX ® 9.0c
Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0c
DirectX ® 9.0с
Пристрій для читання DVD-дисків

Більш детально про гру Ви можете дізнатися із наступного відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. zars 19.03.2010 пише:

    Треба щоб українські програмісти придумали гру типу “Битва під Конотопом”( завершенням найвищого рівня такої гри могла б бути процедура відрубування яєць гетьманом Іваном Виговським князеві Ромодановському) або “Допит героя радянського союзу в криївці СБ УПА”; чи ще варіант: “Камсамролка Свєта збирає квіточки на карпатській полонині. Літо 1943.”(Основними героями гри були б: сама Свєта, гуцул з топірцем Олекса, його щирі друзі Ганс та Дітріх і ще сотня морально стійких і патріотично налаштованих вояків з криївки СБ УПА ; вищі рівні цієї гри мали б бути заборонені для проходження дітям до 18 років).
    Думаю, таке “ретро” могло б принести багато користі
    як суспільству, так і фінансовий зиск розробникам. СЛАВА УКРАЇНІ!

  2. Stakeholder 19.03.2010 пише:

    Бугaгa) вiдeo-кoмeнтaр убoйний), a взaгaлi, я oт дивлюсь нa бaгaтo сучaсниx iгр пoзaшляxoвoї тeмaтики, i пoстiйнo з гaдую гру Insane, якa вийшлa щe нa пoчaтку двoтиcячниx, рoзрoбникoм якoї є угoрськa кoмпaнiя Invictus a oпублiкoвaнa ця грa пiд лeйблoм Codemasters. Taк oт крaщoї i динaмiчнiшoї гри в дaнoму жaнрi я щe нe зустрiчaв, xoчa зрaзу скaжу, я нe гeймeр, oсoбливo зa iгрaми нe слiдкую). Дeякi грaфiчнi aспeкти тaм звичaйнo пiд сучaснi стaндaрти нe пiдпaдaють, aлe зaтe рeaлiстичнiсть кeрувaння ,фiзики руxiв, пoлoмoк думaю нe зaлишить рoзчaрoвaним нiкoгo, кoму цiкaвo мoжe пeрeглянути зaпись ґeймплeя тут http://www.youtube.com/watch?v=YRWxtphpYE0

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*