Карпати 1:1 Чорноморець (Відео)

Батіста рятує Карпати від поразки

Поєдинок між Карпатами і Чорноморцем відкривав програму 23-ого туру чемпіонату України з футболу. Львів як і у сіх матчах чекав перемоги. Ще і зона Ліги Європи близько. Та на жаль, на жаль, і ще раз на жаль.

Львівські Карпати вдома розписали нічию із гостями із Одеси. Підсумок матчу 1-1.

Цього разу не було такої кількості вболівальників на стадіоні Україна як у минулому матчі, коли львів’яни приймали Дніпро. Тоді, нагадаю на стадіон свою команду підтримати прийшли 27 тисяч глядачів. Цього разу було набагато менше. Та це таке.

Карпати хотіли перемоги. Здавалося суперника, який бореться за виживання треба обігрувати на класі. Та деколи клас і заважає грати. Наші футболісти думали, що голими руками закидають Чорноморець. Чорноморець ж також не приїхав програвати. Зона вильоту близько.

У складі Карпат на цю гру не було як раніше травмованого Голодюка і дискваліфікованого Самсона Годвіна, який вчора провів матч за молодіжний склад.

Замість Самсона вийшов на поле Ткачук. Також у основі з’явився Петрівський.

Гра розпочалася доволі мляво. Карпати намагалися атакувати, а Чорноморець як і всю гру пресингував. І не де інде, а починаючи із центра поля. Вроді нічого прогнозувало небезпеки.

Аж раптом, на 18 хвилині матчу одесити заробили аут. Левіга вкинув і Маурісіо Сауседо перекинув голкіпера Карпат Тлумака. Чого він не відбив цей м’яч залишається відомим тільки йому.

Також читайте:   Футзал. Кубок Надії. "Нові імена" - "Гранд-Галичина". Анонс

Карпати відразу ж активізувалися. І не минуло і 6 хвилин як Наші футболісти відігралися.

24 хвилина – чудовий пас Гурулі врозріз між захисниками і Батіста змістившись справа ударом в кут вирівняв становище на полі.

Ну, все, подумав не один вболівальник. Зараз накидають повну торбу.

Ага, не тут то було. Чорноморець і надалі пресингу вав і львів’яни не могли нічого зробити. Так і завершився перший тайм.

Про другий тайм навіть немає що розповідати. Багато боротьби, мінімум моментів, і в кінці зустрічі банальна навала Карпат.

Та могли забити і Худоб’як і Батіста. Та це був не день Карпат.

Чому так кажу? А тому, що якщо львів’яни хочуть потрапити у Лігу Європи, то таких суперників мають перемагати. То з Арсеналом втратили очки, то зараз. А попереду на Карпат чекають ще матчі із лідерами українського футболу Шахтарем і Динамо.

Після 23 туру Карпати набирають 38 очок і дальше посідають 5-те місце у турнірній таблиці. Від 4-ого місця їх відділяє 1 очко.

Наступний матч львів’яни проведуть вже у найближчу середу – 7 квітня. Це буде пропущена гра 13 туру. Суперник – сусід по турнірній таблиці сімферопольська Таврія.

Початок гри о 19 годині.

У публікації використано фото з сайту football.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 02.04.2010 пише:

    ФУтбол фігня!!!!!!!!!!!!! Був на ньому. Хіба схарився. Нема настрою зовсім. Так ми ніколи в Лігу Європи не попадемо(((((((((((((((((

  2. Маестро 02.04.2010 пише:

    Л А М А К И!!! Бізнес-проект Карпати розпочався))))
    перемога 250тис. доларів
    нічия 150 тисяч доларів
    налітай і всі матчі розкупляй!!!

  3. Narcus 02.04.2010 пише:

    Так цього і потрібно було чекати-вони ж не можуть в усіх матчах перемагати-і так забагато везіння як на мою думку у Карпат на початку 2 кола-основні матчі ще в переді!!! При вдалій грі у 2 матчах з Таврією-Карпати будуть в Лізі Європи-а якщо ні-тоді ,,сорі-майкл,, 🙂

  4. Архіваріус 03.04.2010 пише:

    Так Карпатам було щось пороблено. Одесити перед від’їздом до Львова принесли жертву Посейдону і він їм допоміг. 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*