Кишенькові злодії - Блог про Львів

Кишенькові злодії

Будьте уважні!!

Звична картина для багатьох людей. Стаєте зранку, снідаєте і їдете на роботу. Хто їде маршрутками, хто іншим громадським транспортом, це не важливо, але небезпека яка вас очікує в транспорті напевно відома всім.

Мова іде про кишенькових злодіїв.

Кишенькові злодії люди, які наглим образом крадуть гаманці чи мобільні телефони у людей. Переважно вони це роблять у час пік, коли багато людей, а це приблизно від 8 до 10 години ранку і 17 д о19 години вечора. Хоча можуть і в інший час. Це все залежить від них, як їм заманеться.

Скільки випадків чув, а це переважно від представниць жіночої статі, що їм розрізали сумочку чи витягнули гаманець. Нещодавно довелося побачити здивування жінки, що їй витягнули гроші. Жінка сіла на вулиці Личаківській. Була вся пишна, сумка крута і так далі. Маршрутка була переповнена.

Не знаю хто, але тільки жінка констатувала, що їй витягнули сумочку. Отоді вона вже не вимахувалася. Як сказала якась жіночка: «Це Львів, можна всього сподіватися».

Кишенькові злодії – професіонали. Ви навіть не побачите як у Вас щось витягнуть. Працюють переважно у кількості 2 чи 3 чоловік.

Схема проста: один відволікає, другий штовхає, третій працює.

Деколи можуть навіть розіграти міні-виставу. Типу сваряться чи б’ються, а тим часом, коли вся увага відволікається на учасників конфлікту – третя сторона працює.

Також читайте:   "П'яний" велосипед

Як ж їх розпізнати серед великої кількості людей?

Важко, але можливо. Кишенькові злодії працюють переважно на передній частині площадки, де заходять люди і передають за проїзд.

Одягнені вони звичайно, полюбляють мати великі порожні пакети та сумки через плече. Це вони використовують як прикриття.

Переважно грабують представниць прекрасної статі. Щось я не чув, щоб пограбували якогось чоловіка. Вони знають, що чоловік може їм дати такого прочухана, що вони вже більше ніколи грабувати його не будуть, а ще якщо натраплять на компанію молодиків, то може бути біда і велика.

Їздять злодії у напрямках популярних серед населення. Це вокзали, ринки, центральні частини міста. Можуть при творитися хворою людиною.

Як же уберегтися від кишенькових злодіїв?

1. Будьте максимально уважними. Не відволікайтеся ні на мить. Злодії можуть застосовувати різні тактичні ходи, щоб вся увага салону пішла саме на когось.

2. Не тримайте гаманців у задніх кишенях чи просто кишенях на видноті. Для дівчат тримати гроші у сумочці – небезпечно.

3. Звертайте увагу на всі речі. Наприклад надмірна доброта чи допомога або місце Вам звільняють.

Якщо Ви себе самі не будете берегти, за Вас це не зробить ніхто.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 20.04.2010 пише:

    Ай да Воробус, ай да мастак! Бережіться кишенькові злодії, бо на вас летить хмара злих Воробусів. 😀

  2. ARMIKRON 20.04.2010 пише:

    Vorobus – в тебе застаріла інфа .. бувають випадки що так званні злодіїї тянуть мобілки або гаманці і у чоловіків ..
    от яку гісторі мені росказав 1 студент за пивом :
    “Е ду Я на пары .. и собираюсь выйти около своего корпуса , а маршрутка пипец как набита ( люди как шпроти в банке) и тут не стого несего какойто чувак кричит мабилу мне быстро … хапунл мобилку у студентки и начал званить и нестого несего в маршрутке у другого типа зазванил телефон ( так той тип что начал орать мабилу мне) , выпхал другого на улицу и начал делать с него фарш .. и кричать ах ты сука. решил уменя мабилу стирить получай казлина если бы неприбежал патруль он бы с него фарш зделал .. ведь типок у которого пробували стирять мабилку .. давольно габаритный и по телеосложению видно что заглядивает в зал .. а хапач ( тот кто тырел мабилку) мешок костей и крушка крови …
    так що воробус і у чоловіків тирять але рідко .. адже від чоловіка можуть тягла дістати .. а так хапачі мастаки … ти навіть невідчуеш що по твоїм карманам пройшлись

  3. DoktorRomario 25.04.2010 пише:

    ARMIKRON, Ти правий в мужиків також мобілки тягнуть по повній програмі… Раз знайомий маршрутчик розказував, що працювала бригада одна щіпачів 2 мужика і одна дуже симпатична дівчина, але заходили вони не разом, а на різних зупинках як не знайомі люди і брали свою жертву обробляли технічно, а саме так, що жінка терлась до мужика, а він тим часом думав явно не про кошильок і мобілу (про що догадуйтесь самі:) ), а тим часом в нього гарно все стягували і по одинці виходили, а коли чарівна дівчина виходила із маршрутки то за нею і виходили мрії і мобілки і кошельки 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*