Нарешті тепло - Блог про Львів

Нарешті тепло

Весна

Нарешті. Так скаже не одна людина, якщо звичайно вони не люблять коли холодно. Різні ж люди є. Хтось би ще катався на лижах. 🙂

Після досить холодної і сніжної зими і не досить ранньої весни в Україну поступово приходить справжнє тепло.

Якою буде погода на наступний тиждень і які температури нас очікують?

Минулого тижня було ще холодно, особливо зранку. Прослідковувалися навіть заморозки на поверхні грунту і плюс був холодний вітер. Отак вийдеш на вулицю зранку аж неохота на ній бути, швидше би до домівки. Та що там зранку були дні, що хоч шубу вдягай, а люди напевно вже їх поховали до наступної зими. 🙂

Вдома ж завжди краще. 🙂 Плюс можна напалити якщо звичайно у Вас пічка чи автономне опалення, бо у кого батареї, то як-то кажуть – вибачте. Опалювальний сезон завершився.

Щоправда незважаючи на холодні ранки, вдень теплішало і було досить комфортно.

Починаючи зі вчора температура повітря суттєво підвищилася. Зранку встаєш, то вже плюс 15-16 градусів вище нуля. Це Вам не мінус один чи плюс 1-3.

Пташки співають, все цвіте, зеленіє аж приємно вийти на вулицю. Люди закохуються, коти м’явкають, ….

Також читайте:   Що негода наробила у Криму (відео)

Не за горами і літо, водойми і слова: «А я на морі». 🙂

Так як наближаються одні з найбільших вихідних в році, бо 1,2,3, і 4 травня офіційно вихідні, хочеться їх повести добре. Це і можливість виїхати з друзями на природу, шашлички посмажити, більше уваги приділити коханим людям, відмітити якусь забаву і так далі.

За прогнозами синоптиків тепла погода протримається аж до 8 травня. Температура повітря вдень прогріватиметься в середньому від 22 до 24 градусів вище нуля, хоча обіцяють і більше.

Єдиний мінус що упродовж цих днів можливі дощі. Та як казав колись один дід – дощі можливі завжди. Хмарка надлетить і пішов дощ, а за кілька десятків хвилин вже погода. 🙂

Починаючи з 8 травня похолодає. Температура повітря знизиться до + 10-12 вдень. Це напевно буде викликане дощами.

Та який би прогноз погоди не був, він у будь-який момент може змінитися. Налетить якийсь поганий циклон і синоптики відразу ж поміняють прогноз.

Нагадаю, що постійно стежити за прогнозом погоди Ви можете на Нашому сайті у лівому нижньому кутку.

Насолоджуйтеся теплом поки воно є, бо не встигнете зрозуміти як встане знову холодно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*