Opel Insignia

Закінчуємо представляти претендентів на звання автомобіль року. Останнім конкурсантом є автомобіль марки – Opel Insignia.

Що це за автомобіль? Технічні характеристики, можливості.

Opel Insignia. – виробник Opel. Його батьківська компанія – General Motors. Почав випускатися із 2009 року, випускається і до нині.

Модель Insignia була розроблена в Міжнародному технічному центрі Відділення компанії GM у Європі, Руссельхайм, Німеччина – на території, де ці автомобілі будуть збиратися. Завод у Руссельхайме – один з найбільш високотехнологічних заводів в галузі.
Ця автівка прийшла на зміну Opel Vectra.

Параметри автівки наступні:

Довжина – 4830 мм
Ширина – 1856 мм
Висота – 1498 мм
Вага – 1470 кг , майже 1,5 тонни.
Колісна база – 2737 мм

Максимальна швидкість Opel Insignia – від 192 до 250 км/год. Все залежить від двигуна.

Є 3 види кузовів:

Чотирьохдверний – седан
П’ятидверний хетчбек
Пятидверний універсал.

Привід – передній, коробка передач – 6-ти ступінчаста механічна.

Потужність – 122 кінські сили.

Розгін до 100 кілометрів – 12,2 секунди

На 100 кілометрів з’їдає – приблизно 7,9 л бензину.

Стиль нової 4,83-метрової п `моделі виразно відображає стратегію компанії Opel – об’єднувати високі технології з захоплюючим дизайном.

Також читайте:   Фестиваль ретро-автомобілів «Леополіс Гран Прі 2023». Як це було (фотогалерея)

Opel Insignia з’явився в Україні в 2009 році

Панель управління складної форми «охоплює» водія і переднього пасажира. Тема крил буде продовжена у всіх моделях Opel. Червона підсвітка, яка також буде застосовуватися в подальшому на всіх моделях Opel, випромінює м’який, струмує світло.

Величезна увага була приділена сидінням, що встановлює високі стандарти в області ергономіки, використовується дев’ять різних автоматичних режимів освітлення, що охоплюють різні умови руху і забезпечують безпеку і задоволення від водіння. Іншим новим елементом системи AFL стало денне освітлення з використанням світлодіодів, які споживають значно менше електроенергії, ніж традиційні галогенні лампи розжарювання, за рахунок чого забезпечується зниження викиду CO2 з 6 г / км практично до нуля.

З самого початку продажів Insignia пропонується з дуже широкою гамою двигунів. Всі вони відповідають екологічним нормам Євро 5 і агрегатуються з механічними або автоматичними шестиступінчастою коробкою передач.

Ціна такого автомобіля коливається у районі 46 тисяч американських доларів.

Більш детально на автомобіль – Opel Insignia можете подивитися у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. DoktorRomario 25.04.2010 пише:

    Оцінка 5+ от чим мені подобаються Опель то тим, що вони не дорогі і в обслуговувані також, а комфорт там нічим не гірший ніж у мерса або ауді чи тої ж самої бмв!!!! А з машин по співвідношені ціна якість і доступність то смі хороші це Опель, Вольцваген, Шкода і Шевроле (всі крім Авео)!!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*