Додаток “Фармандія – квітуча країна фермерів” В Контакте

Ферма

Сьогодні мова знову піде про соціальну мережу В Контакте, яка користується великим попитом серед населення. На цьому сайті реєструються вже не тільки молоді люди, а і старші.

Хто чим там займається: хто переписується з друзями, хто відео переглядає, хто музику слухає, а хто бавиться ігри. Про останнє сьогодні якраз і поговоримо.

Нещодавно В Контакте з’явилася нова гра, яка має назву Фармандія – квітуча країна ферм.

В ферму бавляться багато людей. У цій грі Ви повністю поринаєте в село, на город, де Ви садите що хочете і тримаєте які захочете тварини. 🙂

Тільки і друзі питаються: «Як там твоя ферма? Що там вирощуєш? А ну подаруй мені кролика». 🙂

Додаток Фармандія як і інші додатки можна знайти вверху в меню головної сторінки. Ця гра користується попитом, тому знайти її не важко.

Перш за все, щоб бавитися у цю гру потрібно, щоб на Вашому персональному комп’ютері була встановлена програма – FLASH PLAYER версії 10.

Традиційно як і всі додатки ставимо додаток Фармандія на свою сторінку, дозволяємо всі дії і починаємо бавитися.

На перших порах у вас ще нічого не має та поступово ферма розроджується і Ви маєте все більше можливостей.

У міру просування, у вас зростає показник вашого досвіду, і ви переходите на нові рівні. На більш високих рівнях стають доступними все нові і нові ігрові можливості.

Також читайте:   Ці загадкові знайомства через Інтернет

В грі Фармандія є своє меню, до якого входять такі кнопки:

1. Універсальний інструмент.
Ним можна робити практично всі ігрові дії. Дія цим інструментом залежить від стану об’єкта, на який ви натиснули: якщо це дозріла рослина або дерево з плодами, урожай буде проданий і вам нарахують гроші, якщо це марна грядка – автоматично відкриється магазин насіння.
2. Копати грядку.
3. Відправити на фабрику для переробки.
У цьому режимі натиснення на дозрілу рослину дозволяє замість продажу відправити його на фабрику для переробки
4. Магазин.
5. Банк.
6. Видалити.
7. Подарки.
8. Здобутки.
9. Повідомлення.

Можна писати повідомлення друзям на їх ферму. Також є можливість ходити у гості до своїх друзів і дивитися як там в них справи. 🙂 Шкода що не можна по збирати урожай друга. 🙂

Не варто забувати і про те, що урожай може гнити. Урожай починає гнити через 1 день після дозрівання і згниває в 2 рази довше, ніж зростає. Це означає, що якщо у вас немає часу часто збирати його, саджайте рослини, які довше ростуть. Плоди на деревах не псуються. Також не псується продукція – молоко, яйця.

Отака от ця гра. На відміну від реальності – в грі Фармандія урожай виростає швидше. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 31.05.2010 пише:

    Я oт пoдумaв, нeфiгoвo би булo Вoрoбусу дiлитись дoсвiдoм викoристoвуючи тaкoж вiдeo тутoрiaли). Нaприклaд рoбити свoї кoрoткi дeмки дo тиx жe iгoр, чи всякиx фiшoк з рoздiлу кoмп’ютeр тa iнтeрнeт), для цьoгo пoтрiбнi тiльки прoгрaмa якa пишe вiдeo з eкрaнa кoмп’ютeрa i мiкрoфoн), тaкoж я думaю були б дужe цiкaвi всiм вiдeo прo тe як Вoрoбус куxoвaрить), чи цe вiн сaм чи йoму мaмa вaрить :D, ну прaвдa для цьoгo знaдoбиться щe бeзпрoвoднa вeб-кaмeрa). Цiкaвo будe пoчути думку сaмoгo пaнa блoгeрa i вiдвiдувaчiв).

  2. Архіваріус 01.06.2010 пише:

    Воробусе, може вже пора прощось серйозне подумати. Наприклад дітей завести і вже їм про ігри розповідати. 😀

  3. zars 01.06.2010 пише:

    Архіваріус пише: Воробусе, може вже пора прощось серйозне подумати. Наприклад дітей завести і вже їм про ігри розповідати.

    При чому, дітей завести взагалі не складно, навіть приємно…

  4. Інна 13.10.2010 пише:

    Класна гра:)))

  5. Архіваріус 13.10.2010 пише:

    zars пише: Архіваріус пише: Воробусе, може вже пора прощось серйозне подумати. Наприклад дітей завести і вже їм про ігри розповідати.
    При чому, дітей завести взагалі не складно, навіть приємно…

    Але не завжди всім це, на превеликий жаль, виходить. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*