Фільм “Хлоя”

Фільм «Хлоя»

Нещодавно в Україні відбулася прем’єра найбільш провокаційної стрічки 2010 року. Цей еротично-психологічний триллер режисера Атома Егояна рясніє відвертими сценами, за що і був підданий різкому засудженню з боку деяких кінокритиків. Фільм “Хлоя” – справжня головоломка і просто захоплююча історія.

Коротко про сюжет фільму. Кетрін (Джуліанна Мур) – лікарка, Девід (Ліам Нісон) – професор, вони прожили разом багато років, у них є чудовий син. На перший погляд, це ідеальна сім’я, проте що приховано під цією маскою?

кадр із фільму «Хлоя»

Сталося так, що одного дня Девід спізнюється на літак і пропускає родинне торжество, присвячене його дню народження. З цих пір Кетрін переслідує думка, що чоловік їй зраджує. Жінка укладає угоду з одною дівчиною самої давньої професії на ім’я Хлоя (Аманда Сейфрід), яка повинна спробувати спокусити Девіда і надати про це детальний звіт. Щоб бути впевненій у зраді чоловіка, Кетрін потрібні докази.

Також читайте:   Фільм "Шерлок Холмс"

кадр із фільму «Хлоя»

Хоча сам фільм насправді не про секс-найманку, як наприклад “Мемуари гейші”, а швидше про те, що відбувається з людьми, коли їх ідеальні уявлення про еталонне щастя руйнуються вщент. І їм нічого не залишається, окрім як шукати інше щастя, ламаючи стереотипи, у тому числі і сексуальні. Що і сталося з головною героїнею фільму. В цілому, гра акторів приємно порадувала.

кадр із фільму «Хлоя»

Окремі кадри з фільму “Хлоя” можна переглянути на відео нижче:

І ще одна загадка фільму – це останній кадр. Його можна назвати головною “родзинкою” і основною інтригою фільму. Дивіться, не пошкодуєте!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 04.05.2010 пише:

    Нiяк дo мeнe нe дoйдe нaвiщo пoстiйнo пeрeкручують нaзви фiльмiв? чи цe тi xтo їx рeклaмує бeзгрaмoтнi, чи цe вoни тaк стaрaються приспoсoбити нaзву пiд нaшу вимoву шoб бeзгрaмoтнiй бioмaсi булo лeгшe сприймaти? ну є тaкe жiнoчe iм’я Chloe, читaється як Xлoi, шo в ньoму тaкoгo склaднoгo? трeбa oбoв’язкoвo рoбити з ньoгo Xлoя?) i взaгaлi xoтiлoсь би щoб пoряд з пeрeклaдeнoю нaзвoю в дужкax зaвжди був oригiнaл, aбo щe крaщe нaвпaки, думaю цe булo б пiзнaвaльнiшe для людeй, i стимулoм дo нoрмaльнoгo пeрeклaду для тиx xтo цим зaймaється

  2. Архіваріус 05.05.2010 пише:

    Це добре якщо ти вмієш читати на англійській мові, а що робити старому псові, він хіба що вміє штахети на парканах рахувати. 😀

  3. старий пес 05.05.2010 пише:

    штахета раз, два, три!
    when a night is dark, somebody wants to fuck
    that is very funny, fuck yourself and save your money 😀

  4. russo turisto 05.05.2010 пише:

    Ты посмотри, собака и та смогла аглицкий выучить. Чудеса да и только.

  5. zars 05.05.2010 пише:

    russo turisto пише: Ты посмотри, собака и та смогла аглицкий выучить. Чудеса да и только.

    То певне собака Баскервілів.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*