Kaspersky CRYSTAL – нова програма Лабораторії Касперського - Блог про Львів

Kaspersky CRYSTAL – нова програма Лабораторії Касперського

Kaspersky CRYSTAL

Нещодавно Лабораторія Касперського анонсувала свій новий антивірусний пакет – Kaspersky CRYSTAL, який позиціонується як комплексний антивірусний продукт для усієї сім’ї. Володіючи усіма функціями Антивірусу Касперського 2010 та Kaspersky Internet Security 2010, нова програма відрізняється від них рядом інноваційних технологій.

Зокрема, у Kaspersky CRYSTAL передбачений центр управління безпекою, через який за станом всіх домашніх комп’ютерів може стежити один член сім’ї (типу адмін). Він може проводити централізовану перевірку всіх домашніх комп’ютерів, отримувати регулярні звіти про стан їх безпеки, робити резервне копіювання, управляти ліцензіями і проводити установку антивірусних баз — з одного комп’ютера на окремих ПК або відразу на всі машини. Нарешті, через центр управління йому доступний розширений модуль батьківського контролю.

Kaspersky CRYSTAL

Також у Kaspersky CRYSTAL є спеціальний модуль резервного копіювання даних (бекап), який може робити копії самих важливих файлів і відновлювати в разі потреби інформацію. Цей бекап можливий не лише на вимогу юзера, але і в автоматичному режимі по наперед визначеному графіку. Вибіркове резервне копіювання оновлює в папках з резервними копіями лише ті файли, які були змінені з часу створення останньої копії, що економить місце на резервному носієві. А можливість зберігання декількох попередніх версій файлів дозволяє в разі помилки зробити відкат.

Kaspersky CRYSTAL

За допомогою розширеного батьківського контролю люди, у яких є неповнолітні діти, зможуть обмежити для них використання комп’ютера, певних програм та Інтернету. Модуль буде забороняти або попереджувати батьків про спроби дитяти дістати доступ з домашніх комп’ютерів до порносайтів, сайтів про наркотики, алкоголь, азартні ігри та іншу нечисть. Функція контролю програм обміну миттєвими повідомленнями (ICQ, MSN, AIM), дозволить заблокувати повідомлення з ненормативною лексикою або окремими заданими словами — наприклад, домашньою адресою чи номером телефону.

Також читайте:   Стилі переписування в Інтернеті

Крім того, Kaspersky CRYSTAL створює спеціальний файл-контейнер, при попаданні в який вся інформація шифрується, а доступ до нього захищений паролем, що робить його недоступним для різного роду хакерів. Таким чином можна захистити цінну інформацію на випадок крадіжки зовнішнього вінчестера чи флешки.

Ще одна нова функція в Kaspersky CRYSTAL – це менеджер паролів, який допоможе придумати унікальний пароль для пошти, форумів, блогів, а потім буде автоматично підставляти ці паролі у форми авторизації. Доступ до цього менеджера паролів можна буде організувати як вручну (через введення паролю), так і автоматично, наприклад за допомогою мобілки – коли користувач наблизиться до комп’ютера, програма розпізнає його телефон через bluetooth і розблокує базу з паролями.

От такі нововведення і ще деякі додаткові інструменти має ця програма. Нижче можна переглянути відео про “Kaspersky CRYSTAL”:

Сьогодні поставив цю програму, поки працює без глюків, нових вірусів не знайшла 🙂 (перед тим був Kaspersky Internet Security 2010). Ви можете скачати дану програму з офіційного сайту Лабораторії Касперського. Місяць можна користувася нею на халяву (“пробна 30-денна ліцензія”), а якщо хто захоче купити, то майте на увазі, що вартість ліцензії на 2 ПК становить 697.20 грн. на рік, а продовження – 418.32 грн. за рік.

P.S. На європейському та американському ринку дана програма виходить під торговою маркою “Kaspersky PURE”.

Багато інших необхідних та безкоштовних програм для роботи з комп’ютером можна знайти у розділі “Програми” на нашому блозі.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 23.05.2010 пише:

    Як нa мeнe цe тoй сaмий кaспeрскiй aлe з дeякими пoпулярними примoчкaми, пeрсoнaл фaєрвoл, пaрeнтaл кoнтрoль, бeкaп i т.д. Oкрeмo мoжнa знaйти пoвнiстю бeзплaтнi прoгрaми, якi викoнують всi цi функцiї, тa i нe думaю щo люди будуть пaритися з нaстрoйкoю циx всix фiшoк, нaприклaд з цeнтрaлiзoвaним кoнтрoлeм всix кoмп’ютeрiв), прoстo знaючи псиxoлoгiю людeй, мaксимум oдин рaз пoбaвляться a дaлi прoстo впaдлo будe зa цим дивитись(рiдкo в якiй сiм’ї знaйдeш тaкиx шизaнутиx бaтькiв). A вiдeo взaгaлi вбилo нa пoвaл)), шo зa сeмья Смiтoв? чoгo нe Iвaнoвиx чи Пєтрoвиx?) кaспeр врoдi iскoнний aнвiтiвiрус), чи мoжe вoни xoчуть пoкaзaти шo aмeрiкoси юзaють кaспeрскiй i шeй йoгo русскую вeрсiю?:D, якaсь клoунaдa a нe рeклaмa)).

  2. Архіваріус 25.05.2010 пише:

    Чому? Адже є знаменита сімейка Адамсів. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*