Парад наречених у Львові

Парад наречених

Як добре святкувати і нічого не робити. У травні як завжди багато вихідних і свят. Це і 1, 2 травня і звичайно 9 – День перемоги.

В зв’язку із цим, що свята припадають на суботу і неділю, відповідно робочі дні також вихідні. Є можливість з’їздити кудись із друзями або просто гарно відпочити і як-то кажуть «перезавантажитися» перед відпусткою.

Та особливо цього вік-енду у Нашому місті буде як ніколи «гаряче». Ви собі тільки подумайте: День Перемоги, День міста, День матері, Парад наречених. Саме про останню культурну подію Ми і сьогодні поговоримо.

Зараз пора весіль. Як тільки наступає субота, а саме в цей день переважно справляють весілля, то місто змінюється. Прогулюючись по Львову саме в цей день можна побачити безліч пар, які вирішили нарешті покінчити із холостяцьким життям і стати на рушничок щастя.

Найчастіше молоді пари Ви можете зустріти у центральній частині міста, де подружжя приїжджає по фотографуватися, просто погуляти чи зняти щасливий день в їхньому житті на відео. Це ясно, що було потім що згадати як мине кілька років.

8 травня у центральній частині міста Ви зможете побачити ще більше наречених. Не подумайте, що в цей день всі отак візьмуть і почнуть женитися. Ні.

Також читайте:   Коли відремонтують площу Двірцеву?

Цього дня у місті проходитиме другий за ліком Парад наречених.

За словами організаторів культурної події очікується на Параді близько ста наречених. До слова минулого року у такому ж схожому дійстві брали участь понад 40 учасниць.

У конкурсі братимуть участь усі бажаючі, які перед тим подадуть заявки. Вікова категорія учасниць необмежена. Це можуть бути як маленькі дівчата так і зрілі жінки. (Минулого року найстаршій учасниці був 61 рік).

Новинками цьогорічного Параду є: обиратимуть Пані-наречену Львова (це зроблять за результатам конкурсів, які проводитимуться), весільна мода, спеціальний дрес-код свята: наречені мають бути вбрані у весільні сукні, національний стрій і бої тортами. Це вже цікаво. Думаю багато полюбляє дивитися як б’ються жінки, а тут ще і тортами :).

Також додам, що гостем свята буде письменник Володимир Даниленко. Сюди він приїде, щоб продемонструвати свою книгу «Кохання в стилі бароко».

По завершенні свята Парад наречених на цьому не завершиться. Потім він відбудеться у Тернополі, Луцьку, Рівному, Чернівцях, Івано-Франківську, де також всі охочі зможуть позмагатися у конкурсі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 05.05.2010 пише:

    Це дійство якраз до смаку нашому Воробусу, бо як всім відомо хлопець він не жонатий. Вперед Воробусе, можливо хтось тобі впаде у око. Щасливого полювання. Уха-ха-ха-ха! 😀

  2. старий пес 05.05.2010 пише:

    треба би піти, може і старому псу якась кістка файна сі втрафит

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*