Переписка в інтернеті - Блог про Львів

Переписка в інтернеті

Які твої інтереси?

Люди полюбляють сидіти в інтернеті. Це не приховаєш. Друге діло що вони там роблять в тому інтернеті. Чи шукають важливу інформацію чи просто переписуються один з одним.

Так як казала мама одного знайомого: «Сяде мій малий за той комп’ютер і цілий день щось там пише і пише». 🙂

Найбільш популярними для переписки сайтами є звичайно В Контакте і Однокласники, як альтернатива також різні чати і звичайно ж аська. Але, аську ще треба ставити, а так зареєструвався на соціальних сайтах і вперед.

Скайп швидше ні чим так, бо за допомогою цієї програми більше спілкуються вживу, тобто чують і бачать один одного.

Ясно, що так просто сидіти в соціальній мережі не будеш, друзі добавляються або ж самі їх добавляєте. І починається. Зі знайомими ще так сяк, а от якщо людину не знаєш і заінтересований з нею познайомитися, то починається найцікавіше.

Все традиційно починається із значків типу: «))», який означає посмішка, а потім вже починають знайомитися. Це нагадує побачення з дівчиною в реалі, але є одна відмінність – воно віртуальне.

Ідуть традиційні питання: «де вчишся, де працюєш, улюблені заняття, бари, заклади відпочинку, дискотеки і так далі, може вже доходити навіть до віртуального сексу». Різні розмови ідуть між людьми.

А ще люблять коментувати фотографії. Спочатку по темі, а потім вже хтозна що коментують.

Також читайте:   Як вигнати себе із В Контакті

Так переписуєшся з однією людиною, потім з другою і це вже переростає у залежність, не можеш кинути цю переписку. Колись В Контакте щоб побачити чи прийшло Вам повідомлення потрібно було обновляти сторінку, а тепер все по-іншому. Навіть музика пікає як Вам щось прийшло. Те саме можна побачити і в Однокласниках.

Аська – це взагалі прикол. Тут людей Ви переважно всіх знаєте, але той звук ще той. Як починають всі писати , то аж руки болять відписувати. А як набридає це стороннім людям, що є в цей час біля Вас. Звук хоча би потрібно вимикати. 🙂

Та якби там не було переписка набридає. Батьки сваряться з дітьми, щоб вони не сиділи так часто в інтернеті. Цього на мою думку не потрібно робити, переписка сама набридне користувачу. Прийде такий момент, що Вам просто стане не цікаво.

З часом люди починають розуміти, що спілкування вживу – це набато краща річ чим віртуальне спілкування. Ясно, щ околи падає дощ, то можна попереписуватися. 🙂

P.S. Чим досвідченішим стає користувач, тим більше він розуміє, що в інтернеті є дуже багато мультів підставних. Наприклад, Ваш друг може зареєструвати нового користувача, поставити авку якоїсь гарненької дівчини і прикалуватися з Вас. Це також можна легко вичислити.

Програми для спілкування в Інтернеті можна знайти у розділі “Програми” на нашому блозі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Не Кіт 04.05.2010 пише:

    про вк ти точно підмітив, а от аська хороша для ділової переписки. або коли не хочеться платити за смски, тим паче, що бігато хто сидить в ній з мобільників (я також…)
    а звук я замінив на більш приємний)

  2. Я хочу познакомиться

  3. конфетка 18.12.2011 пише:

    и я оч хочу познакомиться с интересным парнем))))

  4. Архіваріус 19.12.2011 пише:

    конфетка, Кращого джигуна ніж Воробус не знаю ні кого. Давай знайомся. 😀
    Воробус, не “тіряй” моменту.

  5. віталій 30.09.2014 пише:

    привет
    🙂

  6. віталій 30.09.2014 пише:

    привет

  7. Vorobus 01.10.2014 пише:

    віталій, 😮 😮 😮

  8. Роман 02.10.2014 пише:

    Привіт

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*