Запасний план - Блог про Львів

Запасний план

Запасний план

Якісь самі жахи показують на екранах телевізорів і в кінотеатрах. 🙂 Хочеться чогось романтичного, щоб був хороший сюжет і посміятися можна було.

Переглянувши афіші львівських кінотеатрів вибір зупинився на фільмі «Запасний план», прем’єра якого відбудеться 6 травня.

Що це за фільм, актори, сюжет?

Показувати цей фільм будуть у у Кінопалаці Копернік і Кінопалаці імені Довженка. Адреси ви мабуть їхні вже знаєте. 🙂

До слова у світі прем’єра цього фільму відбулася ще 19 березня і через деякий час фільм дійшов і до Наших кінотеатрів.

Фільм Запасний план – виробництво американського кінематографу. За жанром – романтична комедія, мелодрама.

Режисер фільму – Алан Пол

У ролях:

Дженіфер Лопез
Денніл Харріс
Алекс О`Лахлан
Ерік Крістіан Олсен
Ентоні Андерсон
Та інші

Бюджет стрічки – 35 мільйонів американських зелених.

Обмежень по віку для перегляду не має. Хіба що дітям не бажано дивитися.

Тривалість Запасного плану – 106 хвилин.

Сюжет фільму наступний:

Побачення і любов, шлюб і заплутані сімейні відносини – все химерним чином переплелося в комедії .

Після довгих років очікування “принца на білому коні” Зої (Дженніфер Лопес) приходить до висновку, що очікування Єдиного і Неповторного надто затяглися. Вона приймає рішення стати матір’ю-одиначкою, вибравши штучне запліднення. У той самий злощасний день Зої зустрічає Стена (Алекс О’Лахлан) – людину, в якому вона нарешті-то бачить потенційного батька її вже зачатої дитини.

Також читайте:   Привиди у Венеції

Спроба розвинути дружні відносини у щось більш серйозне і приховати ранні сигнали вагітності перетворюються для Зої в тяжке випробування, а для Стена – у багатозначні сигнали тривоги.

Виснажена грою в розвідника дівчина відкриває причину своєї неординарної поведінки обранцю. Стен шокований таким поворотом подій, але, на подив обох, погоджується підтримувати і бути з Зоєю. Ніхто ще не бачив більш романтичної і пристрасної ночі, адже в ліжку було троє – Стен, Зої і … щільно набита подушка під нічною сорочкою.

Цей тест на вагітність їм треба буде пройти разом – адже ні він, ні вона нічого не знають один про одного. Крім, мабуть, щоночі гормонального хаосу і підготовки до пологів.

У міру того, як час нещадно рухається у бік критичної позначки “9 місяців”, в обох загострюється почуття непевності. Кожна може закохатися, вийти заміж і завагітніти. Але герої фільму примудрилися зробити все у зворотному порядку, та ще й на швидкості, що наближається до першої космічної. Саме під час цього тесту на витривалість закохані по-справжньому зрозуміли, що створені одне для одного.

Фрагменти фільму Ви можете подивитися у наступному відео:

Що ж, беріть дівчину чи жінку, квитки на останній ряд і дивіться кіно. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 02.05.2010 пише:

    Щoж, якщo у вaс мiцнi нeрви i ви дiйснo любитe свoю дiвчину – впeрeд зa квиткaми) нe зaбудьтe взяти для сeбe плeєр i зaкaчaти нa тeлeфoн чи нa iPod якiсь нoвi цiкaвi iгри:)

  2. Архіваріус 03.05.2010 пише:

    Якась фігня. Такі події краще переживати наяву, а не на екрані. 😀

  3. zars 03.05.2010 пише:

    А чо?… Ролік прикольний, кіно ніби гуморне. Тре подивитись.

  4. bankiduki 03.05.2010 пише:

    Краще подивитися мексиканський серіал, там все лакончіно і набагато зрозуміліше : Папіто закохався у Хуаніту,Хуаніта сестра Луіса Альберто,Луіса Альберто названий брат Папіто, Папіто працював садівником в пана Хосе Родрігеса, Хосе Родрігес батько дружини Альберто , Хуен Роберт Мануель – батько одного з подружжя, Монтесума та Атагуальпа дочкі Папіто, Хуаніта та Сантьяго брати Хосе Родрігеса – але зараз потрапили у буцегарню, в буцегарні виявилося що працює батько дружини Альберто,у вязниці вони зустрілися з Хуаном Санчесом Альмогільдомбре і як виявилося він був традиційної орієнатції і допоміг їм вибратися , після чого вони потрапили нарешті на весілля Хуаніти та найкращого друга Папіто,на весіллі були присутні Марія-Єлена,Анна-Лусіа,Анна-Хуаніта,Марія-Дамаріта а також їхні найкращі друзі зі сторони Хуаніти : Сільвіо,Родрігес,Дієго.До речі Дієго колись зустрічався з Хуанітою але все це вдало приховав – їх лише бува застукала за цим ділом Анна-Лусіа, але зважаючи на те що також колись западала на Родрігеса , пропустила це позаочі.Вона знала, що він сам знав її витівки з Карлом да-Лусією,садівником що бува приходив у дім господарів.Далі буде….

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*