Футбол. Чемпіонат світу. Іспанія 0:1 Швейцарія (відео)

Іспанія програє Швейцарії

Футбол, футбол, саме під таким гаслом проходять останні дні і ще триватиме це дійство до 11 липня. Кожного дня фанати цього виду спорту мають можливість спостерігати по 3 гри у яких між собою змагаються різноманітні команди із усіх куточків Землі.

Сьогодні увага Вашого автора була прикута до матчу у групі H, який завершував перше коло чемпіонату світу-2010. У ньому зустрічалися не хто інший, а діючий чемпіон Європи – збірна Іспанії і команда «темна конячка» – збірна Швейцарії.

Гра завершилася сенсаційно, а саме перемогою швейцарців із рахунком 1-0.

Іспанці є іспанці, їхня гра імпонує не одній людині, яка цікавиться футбол. Ще б пак, вони грають технічно, розігрують цікаві комбінації, але не завжди така гра приносить результат. Деколи порядок б’є клас. Це продемонструвала збірна Швейцарії.

Чемпіони Європи вийшли на поле практично у бойовому складі, лише не було Торреса, який сидів у запасі. Це зрозуміло, бо він вже давно лікувався і ще не набрав форми. Не знайшлось місця у основі і Фабрегасу, замість нього грав Ін’єста.

Гра розпочалася у спокійному темпі. Іспанці помалу розхитували оборону швейцарців, а останні вміло захищалися і при першій кращій нагоді атакували.

Серед моментів у першому таймі виділю момент хіба що, коли до атаки підключився захисник іспанців піке, але воротар збірної Швейцарії зіграв на відмінно як і у подальшому.

Також читайте:   Футбол. Україна 2:1 Молдова (відео)

А от початок другої половин зустрічі був шокуючим для чемпіонів Європи.

52 хвилина – чудова контратака збірної Швейцарії, невдалі дії захисників і воротаря іспанців і Фернандес проштовхує м’яч у сітку.

Ясно, що після цього підопічні Дель Боске (Іспанія) кинули всі сили щоб відігратися, через деякий час вийшов на поле Торрес та все було марно.

Чудові нагоди зрівняти рахунок мали Хаві Алонсо (влучив у поперечку) і Ін’єста. М’яч лише дивом не залетів у сітку.

А що ж швейцарці?

А вони ще ті, у одній із контратак могли іспанців поховати ще задовго до кінця поєдинку.

74 хвилина – Дердійок зробив хороший слаломний прохід, але після його удару м’яч влучив у штангу.

Суддя добавив до основного часу 5 додаткових хвилин, хоча я не знаю за що, та і вони не допомогли відігратися діючим чемпіонам Європи.

Фінальний свисток і є перша сенсація і ще й яка.

Тепер збірній Іспанії потрібно буде добре попотіти, щоб вийти з групи, адже перед тим довелося подивитися поєдинок де грали їхні суперники Чилі і Гондурас (перемогли чилійці 1-0), скажу відверто збірна Чилі сподобалася. З нею треба рахуватися.

Сайт Vorobus.com і на далі стежитиме за чемпіонатом світу з футболу і по мірі можливості буде розказувати про найцікавіші матчі.

У публікації використано фото з сайту wc2010.football.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 17.06.2010 пише:

    Да влупили банкиры заносчивым идальго по полной программе.

  2. De_Funker 17.06.2010 пише:

    Надзвичайно цікава гра видалась, швейцарці дуже організована команда. Та й взагалі цьогорічний чемпіонат приносить багато несподіванок і цікавих моментів ))

  3. Архіваріус 17.06.2010 пише:

    Доволі неординарна гра. Швейцарія на всі сто використала свій шанс, а от іспанцям не поталанило. Як колись казали древні римляни – terra est rotunda

  4. Йорік 18.06.2010 пише:

    zasrana puta de su madre, estoy harto de ellos, y cabras con cuernos, los jefes no podían pozabyvaty

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*