Студзона

Викладачі і студенти

Все-таки інтернет – це річ хороша. В будь-який час в мережі можна знайти потрібну вам інформацію. Головне тільки, щоб вона була.

Студенти – це наше майбутнє, адже покоління міняються і колись теперішнім студентам потрібно буде, як це не банально звучить, правити світом, а для цього вони повинні бути хорошими спеціалістами. Допомогти їм у цьому має старше покоління, яке представлене викладачами.

Інколи останні показують студентам поганий приклад, звичайно прямих доказів немає. Зате є чутки, яким кажуть не варто вірити та в них є доля правди.

Сьогодні поговоримо про всім мабуть відомий сайт Студзона.

Чим він такий відомий і популярний, а тим, що саме на цьому сайті можна почитати і залишити відгуки про конкретного викладача якщо він є у базі даних.

Відома картина.: приходить новий семестр чи диплом чи ще щось, вам назначають викладача, Ви раз і подивилися на цей сайт, що собою представляє цей викладач. І зразу ж після цього у вас вимальовується думка про людину.

Знайти це легко. Заходиш на сайт, вибираєш відгуки про викладачів, ВУЗ і прізвище викладача. Останнього можна оцінювати по різним критеріям, але в око кидається кількість плюсів і мінусів.

Ясно, хтось може написати коментар зі злості, бо він його завалив на екзамені, але переважно більшість коментарів правдиві. Зі свого студентського життя пригадав кілька викладачів, пройшовся по відгуках і більш-менш правду пишуть.

Також читайте:   Відсутність "контактів" прирівняли до кінця світу

Одне мені не сподобалося, що адміністрація сайту ставить відвідувачів в нерівні умови. Зі скількома людьми я спілкувався, то вони казали залишали коментарі, а їх видаляли.

Можливо там і була присутня нецензура, але якщо переглянути уважно коментарі – нецензуру знайти можна і ще й яку.

Погодьтеся – людина починає почуватися не повноцінно. Якщо всі в однакових умовах, значить всі.

Студзону використовують не тільки студенти, а й можливо викладачі чи завідувачі кафедр.

Звідки я таке взяв?

Що заважає зайти на сайт і «обіср…и» когось скажімо зі своїх підопічних?

Також недавно запримітив, що тепер вже можна залишати відгуки і про студентів. Для цього просто треба, щоб він був у базі даних. Якщо ж немає – можна добавити. 🙂

На сайті також є змога знайти реферати, дипломні роботи і всяку різну фігню.

На рахунок робіт я би це не робив, адже викладачі якби їм не було начхати на коментарі час від часу заходять сюди і знайти схожу роботу, яку ви їм принесли тут не важко.

Насамкінець пропоную подивитися відео, яке в чомусь правдиве. Висновки робіть самі.

Отакі от пироги, хлопчики і дівчатка!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. данило 24.06.2010 пише:

    фото могло бути кращим статя класна авторо здоров

  2. Архіваріус 25.06.2010 пише:

    Гарна стаття. Коли Архіваріус навчався, то такої “поганки” ще не було, а взагалі класна річ. 😀

  3. Roman 30.07.2010 пише:

    Одне мені не сподобалося, що адміністрація сайту ставить відвідувачів в нерівні умови. Зі скількома людьми я спілкувався, то вони казали залишали коментарі, а їх видаляли.

    вы же понимаете, что комментарии добавляются сразу, а проверяются со временем модераторами, а может пройти 3-5 дней и весь этот поток сложно проверить.
    и то насколько культурные студенты тоже представляете)

  4. rasl911 01.11.2010 пише:

    Доброго времени суток!

    Недавно я зарегистрировался в проекте “Партнёрство в образовании”, он мне очень понравился. Данная программа предоставляет возможность, педагогам и работникам в сфере образования, делиться опытом, предоставлять свободный доступ к средствам и учебным программам Вашей школы.

    О проекте можно прочитать на сайте pil.schools.in.ua

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*