Футбол. Чемпіонат світу. Півфінал. Німеччина 0:1 Іспанія (відео)

Німці програли іспанцям

Ось і визначився останній фіналіст чемпіонату світу з футболу, що поступово завершується у ПАР. Ним стали діючі чемпіони Європи – збірна Іспанії.

У своєму двобої вони із рахунком 1-0 здолали німців, які перед тим в 1/4 фіналу винесли Аргентину.

Здавалося після цього успіху німців ніхто не зупинить. Але і на старуху буває проруха. Ними для німецької команди стали діючі чемпіони Європи.

Для Іспанії цей успіх вдвічі вагомий. Незважаючи на результат фінального поєдинку ці гравці і тренер піренейців вже ввійшли в історію, адже збірна Іспанії вперше в історії вийшла у фінал чемпіонату світу .

Чесно кажучи у Вашого автора не дуже хороший настрій. Приховувати не буду – вболівав за німців і після фінального свистка багато людей дзвонили мені і підколювали. 🙂

Та все ж гру треба описати.

Відразу ж помітно було, що на кону було все, бо гравці нервували і в них нічого не виходило. Особливо це стосується німецьких молодих футболістів. Іспанська команда була набагато досвідченіша.

Це проявилося у другому таймі, коли удар за ударом завдавали іспанці. Німці пробували замінами змінити гру та цей день був не їхнім. Згодом це з’ясується.

Багатьом вже навіть ба було подумалося, що у сьогоднішньому поєдинку ми побачимо додатковий час та Іспанія взяла і забила. Не думайте, щ оце зробив кращий їхній бомбардир Вілья чи скажімо Торрес. Забив захисник Пуйоль, а сталося це на 73 хвилині:

Також читайте:   Як Воробус і компанія були на матчі Карпати - Металіст

Іспанія заробляє кутовий, слідує з нього подача і прямо на голову Карлесу Пуйолю, який прямо вколочує м’яч у сітку воріт голкіпера німецької збірної Ноєра.

А якби потім ще Педро реалізував свій супер момент – можна було би гру завершувати. А так нервова кінцівка. І хоча німці нічого не створили, але іспанців понервуватися змусили.

Фінальний свисток і Іспанія у фіналі, де на неї вже чекають голландці.

Загалом варто визнати, іспанці переграли німців по грі. Раз за разом вони створювали небезпечні моменти та або фарт або воротар Ноєр ставали на заваді.

Німці ж за всю гру створили лише один момент. Хтось скаже, що не було провідного гравця бундестіму Мюллера та не знати чи би він зумів допомогти своїй команді щось протиставити чемпіонам Європи.

Цей матч відбудеться у неділю ввечері і таким чином ми дізнаємося нового чемпіона світу з футболу.

Вболівайте за свою команду!!!!

P.S. У публікації використано фото із сайту SPORT.UA

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. De_Funker 08.07.2010 пише:

    Виграли ті халявщики… Іспанія не заслуговує бути у 3-ці сильніших.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*