Футбол. Кривбас 0:0 Карпати

Карпати не зуміли перемогти команду Максимова

І у другому турі нового чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011, а по правильному прем’єр-ліги львівські Карпати знову не зуміли перемогти. На цей раз вони на виїзді зустрічалися із криворізьким Кривбасом.

Гра, яка тримала глядачів у напрузі до останньої хвилини завершилася сухою нічиєю 0-0.

Після того як Карпати у минулому турі мінімально поступилися Дніпру, у цьому вони хотіли за будь-яку ціну реабілітуватися. Та й суперник їм трапився знову ж із Дніпропетровщини, на цей раз криворізький Кривбас.

Криворіжці також у минулому турі програли, то ж будь-що хотіли також перемогти.

Карпати ж після перемоги у лізі Європи приїхали на гру у прекрасному настрої, адже путівку у наступний раунд вони вже здобули.

Щодо складів команд, не знаю як там у господарів поля, а у Карпат не було Федецького і Ощипка, які все ще перебувають у лазареті. Будемо сподіватися, що вони якнайшвидше повернуться у стрій.

Щодо гри, то вона була рівною, хоча більше могли перемогти господарі поля, гості зі Львова як кажуть-відскочили. А підсумок як бачите нульовий.

Стартові 45 хвилин зустрічі були гнилими. Удари були, але чогось небезпечного не було. І лише Батіста і Варакнов мали напів моменти.

Також читайте:   Як Воробус зустрічав Реал у Львові

Друга половина зустрічі була по веселіше

Тільки вона розпочалася як супер момент втратив гравець Кривбасу Максимов. М’яч після його удару «поцілував» перекладину воріт Тлумака.

Не минає і двох хвилин як Бог знов був на стороні Карпат. На цей раз львів’ян після удару Воронкова врятувала штанга.

Згодом гра заспокоїлася і лише під завісу гри супер момент був у криворіжця Куценка та знову Тлумак продемонстрував свій клас.

А вже у компенсований арбітром час чуть львів’яни не забили та Батіста не зумів розпорядитися м’ячем.

Фінальний свисток і ніякі 0-0. Карпати набирають одне очко і поки що плентаються внизу турнірної таблиці займаючи за кращим показниками 11 місце.

Відзначу також дебют за нову команду «старого» новачка у складі львів’ян – Григорія Баранця. Зіграв він мало, але дебют відбувся.

Наступну гру у чемпіонаті львів’яни проведуть 25 липня вдома із запорізьким Металургом. Початок матчу о 17 годині за київським часом.

Будемо сподіватися, що перед власними вболівальниками львівські футболісти нарешті порадують перемогою.

А вже в четвер Львів очікують єврокубки. До нашого міста їдуть ісландці. 🙂

Вперед Карпати!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*