Карпати – Металург (З) 1:0

Карпати - Металург (З)

Учора, 25 липня, на полі львівського стадіону “Україна” відбувся матч третього туру Прем’єр-ліги чемпіонату України з футболу, в якому зелено-білі приймали команду “Металург” із Запоріжжя.

На гру проти Карпат Металург приїхав у піднесеному настрої, адже вони тиждень назад зуміли зіграти внічию проти Шахтаря, то що тоді їм вартує обіграти Карпати? Хоча вже сам початок гри показав, що вони і не проти закінчити її так само, як із Шахтарем.

З перших хвилин карпатівці показали впевнену гру і бойовий настрій, в результаті чого ще в першому таймі була можливість відкрити рахунок, але воротар наших гостей зумів утримати свої ворота незайманими.

Але дуже довго Металург не дозволив хазяйнувати на своїй частині поля, і у другій половині тайму гості створили декілька небезпечних моментів біля воріт Карпат. Хоча якщо аналізувати підсумки першого тайму, то він пройшов при значній перевазі зелено-білих.

Другий тайм почався досить в’яло і десь упродовж 5-10 хвилин можна було спостерігати лише як гравці перепасовують м’яч від одного до іншого. Перший небезпечний момент зуміли створити гості, але на щастя не зреалізували його. Це трохи активізувало карпатівців, які в результаті відкрили рахунок.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 3:2 "Кордія"

55 хвилина – Ігор Худоб’як заробив кутовий для команди, який виконав Гурулі. Федецький приймає на груди шкіряного і потужно пробиває по воротах – 1:0!!! :rotfl:

Завершальна частина гри характеризувалась тим, що господарі, бажаючи утримати мінімальну перевагу засіли у глибокий захист. Металург, хоч і заволодів ініціативою, все ж не зміг забити гола.

Неприємний момент стався для Карпат на 90-й хвилині гри, коли за друге попередження з поля був вилучений Гурулі.

Карпати - Металург (З)

Наступна важлива гра чекає зелено-білих у четвер 29 липня в рамках третього раунду Ліги Європи – до нас на гру завітає грузинська команда “Зестафоні”.

P.S. У статті використано фото із офіційного сайту Львівських Карпат.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. De_Funker 26.07.2010 пише:

    Карпати вперед ! :yes:

  2. russo turisto 26.07.2010 пише:

    Жалко Металлурга, все-таки он заслуживал ничью. 🙁

  3. данило 01.08.2010 пише:

    карпати чемпіон :yes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*