Про домен google.ua

гугл )

Кожен з нас, хто користується пошуком Гугла, звик заходити на нього по адресі www.google.com.ua, хоча є сайт з коротшою та милозвучнішою адресою – www.google.ua. Про дану адресу і піде мова у сьогоднішній статті.

До недавнього часу домен google.ua належав українській фірмі ТзОВ “Гоу огле”, яка зареєструвала для себе спеціально таку назву, щоб мати підстави користуватися доменним іменем google.ua. Якщо Ви зайдете на цей сайт – то відбудеться переадресація на сайт знайомств www.kohaymos.com (хоча з дня на день це вже можуть скасувати). Згідно із статистичними даними, кожен день туди переходить близько 7 тис. людей, надіючись попасти на пошуковик Гугла.

Так ось, компанія “Гугл” вирішила відібрати собі дане доменне ім’я і виграла усі судові процеси. Рішення Господарського суду Києва було винесене ще 3 березня 2009 р., згідно з яким суд зобов’язав припинити використання імені google фірмою “Гоу огле”, так як це вводить в оману споживачів (користувачів Інтернету). Але українська фірма подавала різні заперечення та апеляції, тому цей процес тривав більше року. А вже 16 липня цього року рішення набуло чинності.

Також читайте:   Що перевіряти при покупці бу MacBook Air 15?

Виглядає, так що в скорому часі ми будемо заходити на пошук Гугла за адресою www.google.ua, але поки відвідувачів все ще перекидує на сайт знайомств “Кохаймось”.

А на кінець пропоную подивитись прикольне відео про взлом Гугла рускими хакерами:

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 28.07.2010 пише:

    Дуже гарні “вуха” у дівчини на заставці. 😀

  2. russo turisto 29.07.2010 пише:

    Да, вот это ягоды! Мечта ковбоя. :yes:

  3. данило 29.07.2010 пише:

    ото мацьонька :blush:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*