Різниця у віці в коханні - Блог про Львів

Різниця у віці в коханні

Вік

Все таки світ такий різний. Одні переймаються однією проблемою, другі іншою. Що кому потрібно вирішувати.

У когось поламалася плита, у когось гроші вкрали у маршрутці, у когось потрібно холодильник купити, хтось роботу шукає, а хтось має проблеми із коханням.

Саме про останню тему ми і поговоримо сьогодні.

Тема нашої статті називається – Різниця у віці у коханні.

Вчора довелося начитатися різноманітних статей, навіть подивитися передачу про проблему віку серед закоханих.

Її знають усі, адже дуже часто трапляється, що партнери які кохають одне одного не є одного віку. І якщо великий розрив у віці між хлопцем і дівчиною ще якось сприймається суспільством, то між дівчиною і хлопцем аж ніяк.

Ще за царя Гороха точилися розмови, які дійшли і до нашого часу, що шлюб між чоловіком і жінкою буде ефективним тоді, коли представник сильнішою статі старший на кілька років за свою супутницю.

Зараз також точаться подібні розмови: «А, та він малолітка на проти тебе, за кого ти заміж хочеш виходити?» або «Та вона для тебе застара, що мало дівчат є на світі?».

Хлопець чи дівчина почувши це можуть розстатися, а потім ходять і страждають, бо можливо дійсно кохають один одного. На підлітків уваги не варто звертати, особливо якщо їм від 16 до 19 років. Досвідчені жінки їм ясно можуть подобатися, це зрозуміло. Вони вже прожили життя хоч не на багато більше, але щось вже бачили і мали не одного чоловіка.

Також читайте:   Сайт знайомств у Львові: сучасний спосіб знайти свою «половину»

А от на людей, які дійсно кохають один одного варто. Скільки чув розмов, що потім після розставання колишні партнери не могли найти себе. Або вони спивалися, і таке буває або доходило навіть до спроб самогубства.

Це все фігня. На мою думку, якщо люди кохають один одного, то вони будуть щасливими, який би розрив у віці між ними не був.

Ясно, що різниця між молодим хлопцем і дівчиною, яка старша від нього на 10 і більше років, то нездорово, а от менша різниця допускається.

Так що: «Якщо любиш кохай» і не звертайте ні на кого увагу, а то є порадники, що нарадять вам такого всілякого, що ви за деякий час візьметеся за голову і скажете ома мамія що ж я накоїв.

Кожна людина має на плечах голову і власний розум і ніхто не має права їй перечити що робити. Це її життя і як вона його влаштує, так і проживе.

Насамкінець завершуючи статтю я скажу фразу в яку ви повинні вдуматися: «Як постелиш собі, так і виспишся».

Дякую!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Nestor 20.07.2010 пише:

    варто слухати поради,але свій розум мати.бо вибір прийдеться робити самому і особисто нести відповідальність за нього

  2. bankiduki 20.07.2010 пише:

    «З ким постелиш ,з тим і виспишся». 😀

  3. asdfsdf 20.07.2010 пише:

    Головне на дати родичам і друзям маніпулювати собою, думка повинна бути винятково своя. Особливо ревні порадники можуть іти в дупу.

  4. Архіваріус 20.07.2010 пише:

    Доля керує вашими вчинками і досить часто неможливо змінити її вирок. Так великий Вільям Шекспір мав дружину старшу від нього аж на шість років. Ось так.. 😉

  5. VirGO 20.07.2010 пише:

    Різниця у віці має значення.Інша справа який вік закоханих, 5-7 років різниці коли їм між 30 і 40 це не те саме коли їм між 20 і 30. Якщо тут сліпа закоханість, на кшталт “…я без нього/неї жити не можу…” то тут поради не поможуть їх просто не слухають))), інтелект людини під час закоханості падає в середньому на 30%.(Можна сперечатись але думаю кожен бачив друга який робить на ваш погляд безглузді і не раціональні речі, або сам переживав “прозріння” коли минала закоханість).Інша справа якщо ви не сліпо любите людину, і більш тверезо оцінюєте ситуацію, коли точно можете сказати за що любити а що не подобається в людині…Тоді ви й оціните чи готові ви змиритись з тим що ваш обранець/обраниця молодша і ше можливо не достатньо самостійна і літає десь в хмарах. І в нашому суспільстві більш прийнятним є варіант із старшим чоловіком, бо ці варіанти білш стійкі.Чоловікові білш притаманно дбати про когось, жінка ж більш звична до того щоб отримувати.Скажете -це стереотип,та це вже інша тема для обговорення. Просто потрібно бути готовим дотого, що якщо жінка значно старша то хлопець в певний момент може відчути материнську опіку, або розвинеться комплекс не повноцінності через те що не може дати їй всього що на його думку вона потребує.Все складеться добре лише якщо хотяби один з партнерів буде розважливий і буде готовий наступати на своє Я.

  6. PVS 05.09.2010 пише:

    VOROBUS пише: І якщо великий розрив у віці між хлопцем і дівчиною ще якось сприймається суспільством, то між дівчиною і хлопцем аж ніяк.

    Чувак! Тебе знов несе “неподєццкі”! Це все одно що сказати: “якщо мішаєш водку з пивом, то струганеш, а якщо пиво з водкою – то ні”

  7. LadyKava 22.09.2010 пише:

    Родіон Щєдрін молодший за Майю Плісецьку на 8 років, нещодавно пара відсвяткувала 50 років спільного життя. Антоніо Бандерас і Мелані Гріфітс – теж мають різницю у віці не на її користь. Прикладів, як історичних, так і цьогочасних, – безліч. Але все суто індивідуально. В кожного є голова на плечах – то ж думайте нею. Гармонійні стосунки тому й звуться такими, що то гармонія серця й розуму.

  8. anni 31.10.2010 пише:

    А моя знайома старше свого чоловіка на 18 років.. Донині дивуюсь з цієї пари . Обидва- дитинча. але між ними повний гаразд…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*