Sony Ericsson XPERIA X10

SonyEricsson XPERIA X10

Продовжуємо рубрику «Мобілки і зв’язок». Сьогодні наша розповідь піде про таку модель мобільного телефону як SonyEricsson XPERIA X10.

Що це за телефон? Його ціна? Можливості?

На рекламі телефону можна побачити текст наступного типу:

Sony Ericsson XPERIA X10, перший Android-смартфон виконаний у моноблочному форм-факторі без фізичної клавіатури на базі ОС Android 1.6 Donut.

Телефон оснащений 4-х дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 480 × 854 пікселів і можливістю відображення понад 262 тисяч квітів, 8-ми мегапіксельною камерою з автофокусом, цифровим збільшенням, стабілізацією зображення, а так само функцією розпізнавання осіб і посмішок.

Крім цього, комунікатор Sony Ericsson XPERIA X10 має для користувача інтерфейс UX, що забезпечує зручність роботи з мультимедійними файлами і з відомими соціальними мережами.

Тепер спробуємо у ньому розібратися більш детальніше.

Новий флагман лінійки Xperia з’явився в світ у 1 кварталі 2010 року і є першим апаратом Sony Ericsson, який використовує операційну систему Android.

Розмір:

119×63×13 мм, має вагу 135 грам.

Також читайте:   Як підключити комп'ютер до інтернету (Київстар) через мобільний телефон Samsung

Стандарт

GSM 850
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900
WCDMA.

Дисплей

Сенсорний дисплей
Діагональ дисплея 4″
Розширення 480 × 854
Кількість кольорів 262144.

Процесор

Qualcomm QSD8250 Snapdragon
Частота 1ГГц.

Передача даних

Як і всіх стандартних телефонах, але тут присутній вбудований модем, WiFi. Думаю USB і Bluetooth ні для кого не стануть новиною. 🙂

Інтернет

Browser
HTML
E-mail-клиент.

Камера

Телефон оснащений 8-ми мегапіксельною камерою
Максимальна роздільна здатність 3264 × 2448
Присутній:спалах світлодіодна
Додаткова камера 0.3 Мп.

Пам’ять

Трубка має вбудовану 1 Гб карточку, також є можливість microSD об’ємом до16Гб.

Випускається в чорному і білому кольорі й поставляється з картою пам’яті об’ємом 8 гігабайт. Замість зарядного пристрою в коробку кладуть стандартний USB-кабель.

Ціна телефон марки SonyEricsson XPERIA X10 коливається в районі від 4900 до 5100 гривень залежно від того, де ви його будете купляти.

Більш детальніше про телефон можна дізнатися у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Nestor 11.07.2010 пише:

    цікавий апарат.десь в тривалих подорожах можна переглянутити якісь файли, фото, фільм,пограти в якусь забавку, коли немає доступу до звичайногоПК, загалом для дзвінків,на мою думку, зручніше мати не сенсорний телефон Nokia(так як в нього довго тримає акумуляторна батарея і механічно надійний)< а фотокамеру і ПК мати окремо,тим більше що смартфон не забезпечить тих характеристих що окремо взята фотокамера чи компютер

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*