Як не спалити чайник - Блог про Львів

Як не спалити чайник

Чайник

Майже всі люди полюбляють пити чай чи каву. Деякі віддають перевагу капучіно, але якщо немає, то задовільняються або вищеперерахованому, або п’ють компот. 🙂

Та якби там не було каву або чай або ще щось треба приготувати, а для цього найперше потрібно або підігріти воду або ж заново закип’ятити.

Для цього переважно використовують чайник. От про нього ми і сьогодні поговоримо. Ні, ні, не про його історію, а про те як не спалити чайник.

На цю статтю мене надихнуло те, що нещодавно я чуть не спалив чайник. Добре, що все обійшлося.

Тепер до теми.

Найперше це я наводжу відразу ж приклад. Встаєте ви зранку, проспали, маєте бігти на роботу, нічого не встигаєте. Потрібно і сорочку попрасувати, помитися і звичайно якщо вже не поїсти, то хоча б попити кави чи чаю.

Вмикаємо газ, ставимо чайник і пішли робити свої справи. Десь через пів години згадуєте: «О мама мія, я ж чайник поставив кип’ятити».

Прибігаєте до кухні. Чайник або вже почав горіти або ще чуть-чуть і вся вода вже википіла.

Саме через такі от речі можна спалити хату. Ви скажете, що це все фігня. Та добре що наведений приклад відбувається зранку і ви коли би то не було прийдете на кухню і побачите цей чайник.

А якщо це ніч? Ви поставили чайник і пішли спати. Отакого вже робити непотрібно.

Також читайте:   Чому наш блог не працював

Що ж робити, щоб не спалити чайник?

1. Купити собі електричний. Поставив розетку і чайник закипів за мить. Тут не потрібно ніякої плити. Ясно, що електричний можна також спалити коли не налити у нього води, але думаю до такого вже не дійде. А так чайник вимкнеться самостійно. Ви тільки прийдете і налиєте собі водички. 🙂

2. Купити чайник зі свистком. Не знаю чи це вам допоможе, але думаю такий чайник кращий чим скажімо простий. Ви миєтеся і чуєте свисток. Ні, це не поїзд їде, це чайник ваш закипів. 🙂

3. Взагалі не мати справ з чайником. І себе збережете і вашу домівку.

4. Не сидіти за комп’ютером бавлячись в ігри чи переписуючись з друзями, а почекати поки закип’ятиться чайник. Отоді можете йти.

5. Не ловити гав.

6. Поставити собі нагадування в телефоні чи ще десь приблизно на хвилин 5-10.

7. Написати собі ручкою на руці що поставили кип’ятити чайник.

8. Попросити члена Вашої родини, щоб пригледів за чайником.

Звичайно, більшість описаних варіантів це жарти. А якщо серйозно, потрібно бути обережним, бо із-за маленького чайника може статися велика пожежа і ви зрозумієте, що за тих 10 хвилин нічого з вами не станеться якщо ви посидите біля плити і закип’ятите чайник.

Будьте уважні!!!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Nestor 11.07.2010 пише:

    саме краще не робити декілька справ нараз, навіть коли мало часу 🙂 якщо не встигаєте вдома, можна попити чаю і на роботі 🙂

  2. russo turisto 12.07.2010 пише:

    Мужык, а ты о каком чайнике говоришь. У меня чайник служит уже наверное лет 15-20. Не жалуюсь. А на работе играем в домино.

  3. Gena Bukin 13.07.2010 пише:

    Не пити чай!!!!! Купит исобі мінералку або коніну і пити. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*