Чи варто залишати свій номер телефону в інтернеті?

Номер телефону

З кожним все популярнішими стають соціальні мережі, де люди просто напросто живуть. Іншого слова я не підібрав.

Люди створюють свої персональні сторінки і залишають там різноманітну інформацію про себе: від школи, яку ви закінчили до дати народження, від ваших хобі до номера вашого мобільного телефону.

Сьогодні саме на тему телефону і поговоримо.

Не подумайте, що будемо говорити хто яку має модель телефону і хто крутіший, а про те чи варто залишати свій номер телефону в інтернеті.

На даний час соціальних мереж є багато, та все ж найпопулярнішою залишається соціальна мережа В Контакте.

Там і переписуються цілими днями з друзями і музику слухають, і фільми дивляться, і радіо слухають, і в могилу закопують, все що завгодно.

Але, ж ви не знаєте, хто заходить на Вашу сторінку. Тут не показуються люди як скажімо в тих же Однокласниках, хто заходив до вас у гості.

Хтось скаже, що я закрив свій профіль і все по барабану. І що? Хто сказав, що не можна подивитися інформацію про вас навіть якщо профіль закритий. Це інтернет, а тут можна очікувати всього.

Листаючи сторінки друзів у багатьох можна побачити вказані номера контактних телефонів, за якими можна з ними зв’язатися. Одні користувачі вважають, що це правильно вказувати свої номера телефонів, хтось категорично проти.

Спробую висловити свою думку:

Також читайте:   Хто такі тролі?

Моя думка така, що якщо ви залишите номер мобільного чи домашнього телефону може відбутися така річ, що просто напросто прийдеться його міняти. Знаю, знаю. Дівчата залишають телефони, щоб хлопці до них дзвонили і знайомилися чи навпаки.

Та які гарантії того, що до вас не почнуть дзвонити всілякі кретини і просто вас діставати?

Це просто самовбивство залишати свій номер, так само як і свою домашню адресу.

Багато людей залишає перші цифри номеру телефону, та це також не правильно. Легко можна попитатися людей чи знайти інформацію про номер телефону і спів ставити. Якщо зійдеться, то чого б не подіставати людину. Дурнуватих людей на світі також є багато.

Але, я би був не я, якби не висловив протилежну думку. Пам’ятаєте як в тому фільмі, де у хлопця сидів на одному плечі позитивний персонаж, а з боку чортик. 🙂

Думка така, що залишати свій телефон в соціальній мережі. І що з того, що будуть дзвонити. Таким чином можна з кимось познайомитися. Сидите в хаті спите, а вам дівчина якась дзвонить що у вас закохалася.

А на рахунок інформації про вас. Що так важко її знайти?

Підсумовуючи сьогоднішню статтю я скажу наступну річ: «Ви хазяїн свого життя, як вважаєте за потрібне так і робіть, ми лише можемо порадити, а рішення приймати Вам».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. данило 28.08.2010 пише:

    Я ВАЖАЮ ЩО НЕ ВАРТО

  2. yAnTar 28.08.2010 пише:

    ОДНОЗНАЧНО не лишати, навіть не обговорюється.

  3. данило 29.08.2010 пише:

    залежності на яких сайтах

  4. Nestor 29.08.2010 пише:

    друзі і знайомі і так мають номер телефону

  5. masterpiecer 29.08.2010 пише:

    А якщо в інтернеті я роблю бізнес? А якщо мене раптом немає в пошті/скайпі/гталку, коли я так необхідний? А раптом я десь загублюсь, і той хто прочитає моє повідомлення перетелефонує і допоможе?

    Всі, хто вважає, що не варто залишати телефон в потрібних для цього місцях (а не де-інде) – або школота, яка чогось думає, що комусь там потрібні дуже їх номери телефонів (називається комплекс відчуття власної важливості), або зробили/скоїли щось таке, що залишати свій телефон стало дійсно самогубством. З таким же формулюванням можна ніде не залишати свою е-пошту, ніколи не реєструватись вконтакті (бо там жеж мене можуть побачити, йой!) і взагалі обрізати собі кабель інтернету, бо там ви комусь потрібні.

    Вовка боятися – в лісі не гуляти. Ви смішні, їй-бо.

  6. PVS 29.08.2010 пише:

    “Контакт”, “Однокласники”, “Facebook” в першу чергу задумувалися як засіб спілкування друзів по школі, ВУЗу, тощо і лише згодом перетворилися на “віртуальні світи” в яких, як правильно помітив автор, люди “живуть”. В віртуальному світі, як і в реальному просто слід зробити чітке розмежування що і кому Ви бажаєте повідомити. Чому, скажімо, я не можу залишити свої контакти для друзів, котрі, можливо, захочуть зустрітися чи просто потеревенити по телефону??? І однозначно я не хочу “світити” свої телефони на публіку! Для цього існують обмеження доступу. Особисто я дозволив перегляд своїх особистих даних лише друзям та їхнім друзям (а раптом серед них теж є мої знайомі, які схочуть переконатися чи справді я той самий чувак, якого вони знають – нехай глянуть і перевірять). Неадекватів, котрі знайомляться “чисто по приколу”, я просто не додаю в друзі. А якщо в мене зміниться номер чи адреса – ПОТРІБНІ МЕНІ люди відразу взнають як мене знайти.

  7. парсер 03.10.2010 пише:

    Актуальна стаття 🙂
    Якби не соц мережі – то я б не зміг назбирати базу мобільних номерів громадян україни.
    Дякую всім за залишені номери мобільних телефонів.

    результат маємо – findmobil.info

  8. teran 18.10.2010 пише:

    Нарот я вам скажу що коли до вас будуть звонити і діставати, то методів позбавитися від цього як автор казав кретина(ки) можна багатьма способами
    1. Набравши код (позазоною) 🙂
    2. В кого телефон дозволяє функцію блокувати вхідний номер 🙂 🙂
    3. Послати куда подальше і сказати, щоб попробуй зателефонувати ще раз через 2 хв, а тут мій само найолюбленіший метод це 4. 😀 😎
    4 Набираєте код **21*067# 😎 протягом 2-х хвилин і чекажте поки не почне звонити КРИТИН(КА) і рахуєте приблизно гудки (за 30 сек всередньому 8-12 гудків) потім повторний звонок і вас більше не потурбують. Після усердного добивання до вас стає- “ноу гот мані” (бо 1 гудок для КРИТИН(КА) коштує 1 ГРН.) і компанія київ стар довольна лишнім баблом.
    метод ДУЖЕ ефективний переконувався на власній практиці
    Дякувати не потрібно користуйтеся наздоровя
    ОЙ доречі мало не забув коли дзвіники КРИТИН(КА)-а(ки) перестали телефонувати набираєте обовязково код деактивації ##002# чарівної функції 😎 😎 . :yes: :yes: :yes: :yes: 🙂 🙂 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*