Футбол. Карпати 2:1 Севастополь (відео) - Блог про Львів

Футбол. Карпати 2:1 Севастополь (відео)

Карпати - Севастополь

У черговому футбольному поєдинку Чемпіонату України з футболу львівські «Карпати» здолали на домашньому стадіоні футбольний клуб “Севастополь” з мінімальною перевагою 2:1.

Слід відзначити, що Олег Кононов випустив на поле чи не резервний склад, серед гравців можна було побачити новичків команди братів Баранців, Сагайдака (якого потім замінив Авелар), Гудиму, воротаря Віталія Руденка.

Тепер коротко про саму гру. Більша частина першого тайму пройшла у доволі в’ялому темпі. Вже з початку матчу було зрозуміло, що севастопольці не проти нічийного завершення гри, вони практично не вдавались до атакувальних дій на полі.

38 хвилина – Батіста, отримавши на лівому фланзі м’яча, передав пас Борису Баранцю, той потужним ударом переправив круглого на Кополовця, який і вдарив по воротах суперника – 1:0. З таким результатом команди і розійшлися на перерву.

Однак вже на початку другого тайму гості змінили ситуацію.

46 хвилина – скориставшись помилкою захисників Карпат, Сергій Ференчак відправив шкіряного у ворота зелено-білих.

Невдовзі після пропущеного гола наставник “зелено-білих” зробив заміни, на поле вийшли Олег Голодюк замість Григорія Баранця та Даніло Авелар замість Сагайдака, і згодом Сергій Кузнєцов змінив Гудиму. Після цього гра помітно активізувалася.

Також читайте:   ЧС-2010 на великому екрані у Львові

67 хвилина – після розпочатої Годвіним комбінації Олег Голодюк потужним ударом направляє м’яча у ворота суперника і на табло засвічується рахунок 2:1.

Після пропущеного гола гості трохи активізували гру і навіть мали декілька моментів для зрівняння рахунку, але упустили їх. Також декілька незреалізованих моментів було і в підопічних Олега Кононова, але фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 2:1.

Аналізуючи гру в цілому, можна сказати, що Львівська команда виглядала сильнішою та зібранішою за кримських гостей. Тепер хочеться, щоб не з гіршим результатом зелено-білі зіграли у домашньому поєдинку з турецьким “Галатасараєм”. Будемо тримати за них кулаки.

Насамкінець пропоную подивитися відео забитих голів у цьому матчі:

Вперед, Карпати!!!

P.S. У статті використано фото з офіційного сайту Львівських Карпат

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 23.08.2010 пише:

    Гра вийшла досить цікава. Добре грав Годвін, а от Батісті треба під задницю трохи скипідару підложити, може буде скоріше пересуватися по полі. 😀

  2. Nestor 23.08.2010 пише:

    Карпати – так тримати :yes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*