Футбол. Зоря 2:2 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Зоря 2:2 Карпати (відео)

Карпати розписали мирову із Зорею

Які би там не були єврокубки, все ж приходиться повертатися до місцевого чемпіонату. Як ви мабуть здогадалися мова сьогодні знову піде про наші Карпати.

Саме у перший день серпня львівські футболісти у 4-ому за ліком турі чемпіонату гостювали у Луганську, де зустрічалися із місцевою Зорею.

Гра вийшла бойовою і завершилася результативною нічиєю 2-2.

Про Лігу Європи потрібно забути, ненадовго, але все на час туру у чемпіонаті. Щоб трішки дати відпочити основним футболістам головний тренер львів’ян вирішив на сьогоднішню гру поставити напіврезервний склад. Хоча це ще з якого боку сказати чи він був резервний.

У першому таймі гра проходила в одні ворота, а саме у ворота луганчан. Як в підсумку на перерву Карпати пішли виграючи переконливо 2-0. Не один фанат і просто людина, яка розуміється у футболі не сумнівалися, що львів’яни і після перерви доведуть свою перевагу. Але, про все по-порядку.

Тільки розпочалася гра як львів’яни відразу ж забили. Йшла 5 хвилина зустрічі:

У штрафній збили гравця Карпат і Ткачук вправно виконав вирок.

А на 26 хвилині дебютним голом за Карпат відзначився Гудима- вихованець місцевої школи:

Бразилець Нено прострілив у штрафну і Володимир вдало підставив ногу.

Все, більше у першому таймі нічого цікавого не було, лише кумедний удар вдався гравцю Зорі Каменюці. Воротар Карпат Руденко «завтикав» і чуть не вийшов казус. 🙂

А от другий тайм – повна протилежність першого. Зоря домінувала, що і вилилося у два голи.

51 хвилина – Каменюка подав справа, Віценець з розвороту, практично “ножицями” в падінні пробив точно в кут. Гол вийшов красивим.

Також читайте:   Карпати 0:2 Шахтар (Відео)

Зоря після гола ще більше завелася. Можливо перший гол у чемпіонаті їх розкріпостив. Но вони понеслися.

І як наслідок знову гол.

65 хвилина – Білйи пройшов правим флангом, прострілив у штрафну, хтось із гравців Зорі пропустив м’яч і Селюк встановлює статус-кво.

Після цього гра пішла на зустрічних курсах. Могли забити як одні так і інші. Я лише відмічу сейв воротаря господарів Шуховцева після удару Годвіна.

А потім був ключовий епізод зустрічі.

90 хвилина – Шуховцев збиває Батісту, суддя призначає пенальті. На перший погляд все спокійно, але воротар господарів починає поводити себе зухвало: штовхнув два рази арбітра, гравців Карпат, почалася сутичка, яку зупинив лише омон.

Ну от скажіть, невже так можна себе поводити гравцю на полі? Дискваліфікують на 10 матчів і тоді будуть просити щоб зменшили дискваліфікацію гравцю, плюс оштрафують клуб на невеличку суму.

Залишу це без коментарів.

Повертаємося до пенальті. До м’яча підійшов Батіста, вдарив, але воротар господарів Мартищук (ще донедавна грав за Карпати) відбив і став героєм зустрічі.

У підсумку 2-2.

Після цього туру Карпати набирають 5-ть очок і поки що посідають доволі низьке як для минулого сезону 10 місце у турнірній таблиці.

Наступну гру у чемпіонату львівські футболісти проведуть 8 серпня. У Львові на місцевому стадіоні Україна вони прийматимуть київський Арсенал.

Початок гри о 16 годині.

У публікації використано фото з сайту futsal.sport.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. данило 01.08.2010 пише:

    може бути :sarcasm:

  2. bankiduki 01.08.2010 пише:

    Карпати,Карпати….навіщо ж так грати?

  3. Архіваріус 02.08.2010 пише:

    Пиши вірша про гру погану,
    І не хвали команду отаку… :pissedoff:

  4. закоханий 03.08.2010 пише:

    воробус напиши статтю про живчик

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*