“П’яний” велосипед - Блог про Львів

“П’яний” велосипед

П'яний велосипед

Відпочивати завжди класно, а ще якщо їдете десь в нові невідані вами місця. Все-таки найпопулярнішим відпочинком серед населення є відпочинок на морі. Саме там ви можете побачити велику кількість відпочиваючих із різних міст не тільки України, а і Росії, Білорусії і тому подібне.

Сьогодні ми торкнемося такої теми як лохотрони, саме так називають чи пак атракціони чи як їх ще назвати, де люди «спускають» свої гроші.

Далеко йти не буду, візьмемо місто-курорт Судак, де недавно я побував. Ясно, весь час на сонці лежати не будеш, інколи і доводилося вийти в місто. Переважно ми це робили ввечері, де життя вирує ще більше чим вдень.

Ввечері це і дискотеки, і атракціони, і стриптиз-клуби, і картринг, всяка фігня. Серед них є і багато лохотронів.

Щоб людям було зрозуміліше що це таке скажу, це атракціони на яких виграти щось нереально, а якщо і реально, то ймовірність низька.

Найбільш запам’ятовуючий лохотрон – це катання на велосипеді із вивернутим рулем. (див. фото). Назва його – «П’яний» велосипед.

Його не побачити не можна, просто-напросто люди, що займаються ним поставили той велосипед біля входу на центральний пляж.

Ідучи засмагати ви неодмінно почуєте заклики російською мовою, на українську переводиться так: «Не проходьте мимо, не прогавте свій шанс виграти пляшку шампанського чи ящик пива».

Також читайте:   Випадкові знайомства

Заклики так заманюють, що аж самому хочеться забрати той ящик пива. Та і ще плюс дівчина вміло катається на «п’яному» велосипеді. Що я не зможу?

3 спроби заїхати на омріяну лінію коштують 10 гривень. На перший погляд ви скажете фігня, та то не має що їхати, але річ у тому, що за весь час перебування біля цього лохотрону я лише раз бачив як дівчина виграла пляшку шампанського.

Ми з товаришем, який професіонал по катанню на велосипеді вирішили спробувати і переконатися, яка ж зав’язка у цьому велосипеді.

Ні він, ні я не змогли проїхати ані пів метра, відразу ж падали. Річ у тому, що руль у ньому вивернутий і як тільки ви повертаєте вправо, вас завертає назад.

Простому смертному виграти ящик пива нереально. Чому? А тому, що дівчина або професіональна циркова артистка або руль той вони якось ставлять на місце, коли катаються.

Як сказав мій друг: «Виграти приз може лише той, хто кататися на велосипеді не вміє взагалі».

Коли людей зменшується організатори на деякий час зникають, але ввечері чи скажімо зранку ідучи на пляж знову бачите білявку, яка катається не «п’яному» велосипеді і закликає вас виграти той ящик пива.

Чесно, моя порада краще купіть той ящик пива, а не ведіться на всяку фігню. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 05.08.2010 пише:

    Воробусе, треба було трохи підняти руль до гори і проїхатися тільки на задньому колесі. А взагалі весь секрет в конструкції рульової колонки. 😀

  2. Nestor 05.08.2010 пише:

    так як в лотерею грати 😀 виграшу треба довго чекати

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*