Як дістали ті ремонти у Львові - Блог про Львів

Як дістали ті ремонти у Львові

Ремонти у Львові

Водій, а я до ринку Добробут доїду? Ні, не доїдете, там все перерито. А в центр хоча б? Ні, там також все перерито, доїдете хіба що до Підвальної, а далі я поїду по вузеньких вулицях.

Ось такі розмови можна почути між пасажирами і водіями маршруток протягом останніх днів і будуть вони ще як мінімум до 1 вересня.

Як ви мабуть зауважили сьогодні наша розповідь піде про ремонти доріг у Нашому місті.

Давно я не пам’ятаю, щоб Львів був в суцільних ремонтах. Це просто щось, центр міста так перекопали, що таке враження, що шукають останки мамонта чи динозавра. Біля пам’ятника Данилу Галицькому гори з бруківки скоро сягнуть рекордного рівня. 🙂

Ремонти у Львові відбуваються не тільки в центрі міста, а і в інших куточках. Зокрема, на вулиці Стрийській, Зеленій, Кульпарківській також шукають динозавра чи ще щось. Трлейбуси не їздять, популярний маршрут трамвай № 6 тимчасово зняли.

Ремонти – це добре, поставлять щось нове, але з такими темпами як працівники їх роблять у місті виникають дуже великі проблеми насамперед із транспортом. Вулиці і так вузькі, а ще тепер по них зробили двосторонній рух.

Приклад, вулиця Вічева, де маршрутному таксі щоб розминутися із автівками, що їдуть назустріч потрібно ой як багато часу. А ще бачив як якийсь дядько взяв і припаркував на вузькій вулиці своє авто, ото тип, рух паралізувався остаточно, аж допоки власник автомобіля не від’їхав.

Знову перекопано

Ремонти це також підготовка до Євро-2012, яке незабаром відбудеться у нашому місті.

Моя думка щодо ремонтів наступна:

Я розумію все, ремонт потрібний, комунікації потрібно поміняти, все робиться на благо міста, але подивимося на ситуацію із іншої сторони.

Також читайте:   Як я пригощався тортом Луценка

От впустили зараз транспорт вузькими вулицями, та там за декілька днів тротуари так знівечили, що коли завершать ремонт в центрі потрібно туди переходити, або ж центральна частина міста. Скільки ходило розмов, що її архітектуру потрібно берети, розвантажувати транспорт, не впускати автомобілів на площу Ринок.

І що ми маємо? За місяць часу я собі тільки можу уявити скільки транспорту кожного дня тут буде проїжджати і якими будуть дороги там і тротуари. Архітектура ж може посипатися.

Можна ж ремонти робити, але не перекрити дві центральні вулиці відразу ж, або якщо робити ремонт, то не спати, а рухатися, залучити побільше працівників, працювати цілодобово.

Отоді буде справа. А то закрили центр на місяць, і біля Добробуту перекрили все. Як проїхати без поняття.

Йдеш біля вулиці, де ведеться ремонт, а працівники роблять все помалу, щоб часом не змучитися.

Чесно кажучи як вже ті ремонти дістали, коли це вже завершиться?

Ремонт

Насамкінець, щоб вам не було так сумно анекдот в тему:

Вибігає Садовий з міської ради, ловить таксі і каже, що таксист має 10 хвилин, щоб заїхати в аеропорт. Таксист каже добре, завезу, але за умови що мер замотає очі.

Садовий так і зробив, таксі заїхало за хвилин 7, мер розмотує очі і зі здивуванням каже: «Якою то ти дорогою мене віз?». На що таксист відповів: «Ага, тобі скажи, то ти ще і цю дорогу перекопаєш». 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. yrec1107 08.08.2010 пише:

    Я почув тут багато критики но їзда на “американських гірках”(дорогах) вже дістала ліпше потерпіти 🙂

  2. zars 08.08.2010 пише:

    Анекдот: “Туристи-поляки вельми обурюються станом львівських доріг. На що самі львів”яни із неприхованою агресією відповідають: “Які ви нам дороги залишили у 1939 році, по таких і їздимо…”

  3. Toss 08.08.2010 пише:

    Переходьте на велосипеди.

  4. OBA 09.08.2010 пише:

    😀 Treba navchitisya pratsuvati cruglo dobovo abo v nochi, yak tze robliaty v usiomu tzivilizovanomu sviti

  5. Архіваріус 09.08.2010 пише:

    Треба ще спеціалістів понаходити, щоб роботу в три зміни організувати. 😉

  6. PVS 10.08.2010 пише:

    Toss пише: Переходьте на велосипеди.

    Знущаєшся???? По перекопаних дорогах фіг проїдеш, а по неперекопаних зараз такий рух, що туди краще не сунутися (а враховуючи “гіперкультурність” наших водіїв – ще й варто подалі триматися)

  7. Nestor 10.08.2010 пише:

    варто доручати ремонти доріг туркам або македонцям. якісно роблять, без халтури

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*