Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 1:0 Партизан (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 1:0 Партизан (відео)

Шахтар 1-0 Партизан

Європейський футбол дістався і до нас. У вівторок відбулися перші поєдинки у Лізі чемпіонів, а вчора стартував єдиний Наш представник у цьому турнірі – чемпіон України донецький Шахтар.

І варто сказати стартував добре, адже гірники на своєму полі здолали бєлградський Партизан із рахунком 1-0.

Перед грою тренера гірників Луческу боліла голова за позицію Фернандіньо, адже у минулому турі чемпіонату він зламав ногу.

Бразилець дуже важливий гравець у команді із Донбасу, але замінивший його Гай також продемонстрував досить хорошу гру у своєму виконанні.

Початок матчу як і майже вся гра була за гірниками. Момент за моментом накочувався на ворота голкіпера Партизана Стойковіча.

Так тривало до середини першого тайму, коли гості перехватили ініціативу і почали досить грамотно захищатися. А ще як травмувався Срна, почали лізти в голову дурні думки за результат.

Та капітан команди на поле все ж повернувся, а Шахтар додав у русі особливо це стосується другої половини зустрічі.

Момент за моментом виникав біля воріт гостей із Сербії: пробивали Жадсон, Гай та фарт цього дня був на їхній стороні.

Який би там фарт не був, але він колись завершується.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Ворскла (відео)

71 хвилина – Шахтар заробляє штрафний, до м’яча підійшов капітан команди Даріо Срна і чудовим ударом відправив шкіряного у сітку воріт голкіпера Партизана.

А ось після цього епізоду наступила стара давня хвороба українських команд – гра на утримання рахунку. Партизан додав і момент за моментом почав виникати біля воріт голкіпера Шахтаря – П’ятова.

Наш воротар відбив небезпечні удари із-за штрафної у виконанні Клео, Томича і Іліча, а потім потягнув і удар Крстаїча після кутового. Всі ці моменти йшли один за одним і довелося добряче похвилюватися.

Та вистояли, хоча у одному із епізодів донеччани могли і збільшити рахунок у зустрічі – Гай потрапив у штангу.

Фінальний свисток і Шахтар здобуває свою першу перемогу у цьогорічній Лізі чемпіонів. Сподіваємося, що вона буде не останньою. 🙂

Наступну гру донеччани проведуть вже через два тижні. На виїзді команда Луческу зіграє із португальською Брагою, яка вчора поступилася лондонському Арсеналу із рахунком 0-6.

І не варто думати, що португальці слаба команда, гра на гру не схожа і може відбутися будь-що. Висновок – геть недооцінку суперника!!!

У публікації використано фото з сайту shakhtar.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. TATO 16.09.2010 пише:

    Mene tilki Kartpati tsikavati, shahter moze tam v severudonetsku grati, menti pofig

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*