Футзал. Тайм 4:7 Локомотив - Блог про Львів

Футзал. Тайм 4:7 Локомотив

Тайм поступився Локомотиву

У третьому турі чемпіонату України з футзалу діючий чемпіон країни львівський Тайм на своєму полі приймав гостей із Харкова, а саме Локомотив.

Досить цікавий поєдинок завершився сенсаційно. Львів’яни програли гостям із Харкова з рахунком 4-7.

Цього сезону таймівці ще не перемагали, хоча і зіграли вони до цього туру лише одну гру.

На виїзді підопічні Гончаренка розписали мирову із Єнакієвцем, а в першому турі нагадаю Тайм участі не брав, адже житомирський Контингент з яким мала зустрічатися Наша команда знялася із розіграшу.

Перед рідним вболівальниками, яких незважаючи на ранній початок зустрічі зібралося як завжди не мало, Тайм хотів здобути прем’єрну перемогу у цьому сезоні. Та не судилося.

Так як грала команда Тайм у першому таймі у захисті в ніякі рамки не вкладається. Локомотив виглядав мобільніше і залишалася лише справа часу, щоб гості почали забивати.

А вони у першій половині зустрічі це зробили аж чотири рази. Голи на свій рахунок записали: Клочко, брати Сорокіни і Одегов. На що львів’яни відповіли лише одним голом, відзначився Павленко.

Додам що ще у першому таймі діючий чемпіон почав грати з 5-тим польовим гравцем, один раз це принесло дивіденди, але помітно було що сьогодні команду зі Львова вболівальники не могли впізнати.

Також читайте:   Футзал. Тайм 2:3 Шахтар (відео)

Перший тайм так і завершився із рахунком 4-1 на користь Локомотива.

На другу половину зустрічі львів’яни вийшли по спортивному злими. Ще не вболівальники повсідатися після перерви як рахунок вже став 2-4. Відзначився Дмитро Бондар.

Хвилі атак накочувалися на ворота харків’ян, а ті у свою чергу не встидалися, а грали на винос.

Львів’яни створили стільки моментів, що якби хоча б половину з них реалізували, то рахунок був би набагато іншим.

Ви тільки собі подумйате: Павленко не реалізував семиметрового, Легчанов десятиметрового, плюс три рази ворота голкіпера Локо рятувала штанга, перекладина.

Та незважаючи на не фарт, Тайм все-таки зумів зрівняти рахунок (Кондратю і Якунін). Навіть подумалося, що ще мить і перемога не вислизне з наших рук.

Аж тут відбулася злощасна контратака харків’ян, після якої відзначився Журба.

Тайм і на далі атакував, та натомість пропустив ще 2 голи у пусті ворота. Дві відзначився Федорченко.

Фінальна сирена: Тайм поступається із рахунком 4-7.

P.S. Час на виправлення помилок у команди Гончаренка ще є. І якщо у чемпіонаті помилку зробити ще можна, то у матчах Ліги чемпіонів, які відбудуться наприкінці вересня у Нашому місті – ні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*