Кличко переміг Бріггса (відео)

Кличко переміг Бріггса

Вчора Україна знову не спала. У ніч із суботи на неділю увага прихильників боксу була прикута до бою між Нашим Віталієм Кличко і претендентом на цей пояс за версією WBC Шеноном Бріггсом.

Боротьби як такої не вийшло. Наш боксер хоч і не нокаутом, але за очками переміг свого суперника.

Сам поєдинок розпочався доволі спокійно, Кличко працював немовби на тренуванні. Бріггс же пробував щось протиставити, але нічого суттєво у нього не виходило.

Десь починаючи із третього раунду Віталій почав працювати на повну потужність, удар за ударом проходили у Бріггса та Шенон тримався мужньо. До слова, Брігс був важчим за Віталія. Вага українського боксера складала 114 кг (251,3 фунта), американського – 119 кг (262,3).

Згодом Наш боксер трішки заспокоївся чи то на відпочинок чи щоб подивитися на відповідь американського боксера, але Шенон знову розчарував. Максимум що він зробив так це один може два рази потрапив у Віталія.

А потім завелися глядачі на трибунах міста Гамбург, саме там проходив цей бій, вони хотіли побачити нокаут та цього дня його не було. Як Кличко не старався у останніх раундах, дивідендів це не принесло.

Брігс так і не впав на підлогу і став третім серед всіх суперників що зумів вистояти під ударами українця.

Також читайте:   У Львові стартує ветеранський турнір (40+)

Загалом український боксер у цьому поєдинку вищу майстерність працювати професійно, холоднокровно і методично. У Віталія не було несвідомих випадів і зайвих наданих можливостей для суперника.

Фінальний гонг і одноголосним рішенням суддів перемогу віддали нам на радість українському важковаговику доктору Віталііііііііііііііііііііііііііііііію Кличкууууууууууууууу. 🙂

Після бою його опонент Брігз ще довго не міг прийти у себе, навіть його дружина вийшла на ринг, а згодом як з’ясувалося Шенона забрали у лікарню.
Віталій же подякував глядачам за підтримку і сказав: «Бріггс — справжній мужчина». Ще б пак, стільки ударів витерпіти не кожен зможе.

Таким чином, старший Кличко вже у п’яте захистив титул за версією WBC і тепер очікує на свого наступного суперника.

Найкращі моменти бою Ви можете подивитися у наступному відео:

А якщо по якимось причинам не бачили бою, то повністю поєдинок можете переглянути нижче:

P.S. Бокс боксом, все добре, але реклами просто дістали. Після кожного раунду крутять їх і крутять, аж противно дивитися. Можна так і заснути не дочекавшись наступного раунду бою.

У публікації використано фото з сайту sport.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. zars 17.10.2010 пише:

    Ще не вмерла Україна!!!

  2. VIK 17.10.2010 пише:

    Супер бій, Кличчко, як завжди на висоті!!!!!
    Респект Бріггсу, який вистояв 12 раундів проти чемпіону світу!

  3. yrec1107 18.10.2010 пише:

    Я з погляду боксера і як оговорювався взалі цей бій однозначно можу наголосити Брігс немав на меті побити кличка в нього було інше завдання а саме поломати ребра!напротязі всього поєдинку він бив у корпус !
    що мені непонятно чому віталік його недобивав ну чесне сло було дуже багато можливостей 🙂

  4. bankiduki 18.10.2010 пише:

    Мабуть, Briggs керувався ціллю : вистояти якомога більше раундів і отримати за кожну додану секунду кількасот долярів. Проте бій був хорошим, точніше побиттям.

  5. bankiduki 18.10.2010 пише:

    За даними німецької преси, після бою у боксера діагностували переломи стінок орбіт обох очей та пошкодження зв’язок і м’язів руки.Він перебуває у реанімації.
    з ТСН

  6. Архіваріус 18.10.2010 пише:

    zars пише: Ще не вмерла Україна!!!

    Та щось не чув щоб Кличко говорив на українській мові. Він просто погадючений хахол. Ами тішимося. 😀

  7. данило 18.10.2010 пише:

    дурнувата мавпа

  8. zars 18.10.2010 пише:

    Архіваріус пише: Та щось не чув щоб Кличко говорив на українській мові. Він просто погадючений хахол. Ами тішимося.

    Архів! Ти нє прав!!! Клички нормально балакають українською. Для них, правда, це одна з кількох іноземних мов, якими вони володіють. Але той факт, що хлопаки є відмінними промоутерами УКРАЇНИ робить їм честь. І добре, що в брудну українську політику пхаються, бо люди, які досягли успіху в більш цивілізованому (в прововому відношенні) світі мають сформовану не совкову (а тим більше не хохляцьку) ментальність, могли б щось таки зробити для держави.

    СЛАВА УКРАЇНІ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

  9. dude1995 18.10.2010 пише:

    Слава Україні!Героям слава!

  10. Romario 19.10.2010 пише:

    Брігс чувак серйозний і мене шокувала його стійкість до ударів, я пригадую його пару років тому то він був слабший ніж зараз….А Кличко просто молодчага технічний і розумний боксер який не допустив ні одної помилки за бій :yes: :yes: :yes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*