Перше побачення - Блог про Львів

Перше побачення

Перше побачення

Продовжуємо вже призабуту мною рубрику під назвою «Знайомства».

Номер телефону у дівчини ми взяли, запрошуйте вже самі. 🙂

Сьогодні ж поговоримо на таку тему як «Перше побачення».

Як себе потрібно на ньому поводити, про які теми говорити та багато іншого читайте далі.

Уявімо, що Ви запросили дівчину на перше побачення, у подробиці вдаватися як це Ви зробили не будемо, але запросили. Домовилися на конкретну годину, місце.

Від цього моменту Ваша голова буде забита різними думками, які вирішаться тільки тоді, коли почнеться те саме перше побачення.

Не подумайте, що тільки дівчина переживає як мине ця зустріч, хлопці аналогічно.

У що вдягнутися? Куди піти? Що подарувати їй? Про що розмовляти? Як зробити так, щоб дівчина ще раз захотіла зі мною зустрітися?

Тільки це і крутиться у Вас в голові.

На це Ваш автор відповість так: «Хочете мати дівчину, думайте, викиньте на деякий час Ваші забаганки і особливо скромність».

Та як би там не було кілька порад я все ж таки дам.

Річ у тому, що кожна дівчина і кожне побачення особливе, тут не вгадаєш точно як воно пройде, тому варто бути готовим до різних ситуацій. Приклад відразу ж свіженький: запросили Ви дівчину в театр, бо так порадили друзі, приходите, а там евакуація, бо хтось подзвонив, що театр замінований.

І що тоді будете робити? Розійдетеся по домівках? Ініціатива, ось що подобається дівчатам.

Це звичайно рідко коли виникає така ситуація, але буває часом. 🙂

Тепер до діла.

Почнемо з одягу: зніміть шорти чи штани, що по землі волочаться і вдягніть щось пристойне. Бажано співпадати смаками із дівчиною, але якщо вже немає скажімо крутої краватки чи піджака, то вдягніться просто, головне, щоб Ви виглядали охайним і від Вас приємно пахло і не було неприємного запаху з рота.

Також читайте:   Що робити з невдалим коханням

Не думайте, що дівчина не переживає у що вдягнутися, це вона може тільки не показувати на людях, а насправді це так.

Тут не має нічого дивного, перше побачення – це нові знайомства, нові відчуття, новий співбесідник.

Далі, куди піти.

Про вибір місця для першого побачення Ми вже говорили у минулих статтях, тому якщо сумніваєтеся куди піти, дотримуйтеся Наших порад. Головне визначитися точно і у разі відмови дівчини, а таке трапляється мати запасний варіант.

Що подарувати?

Тут все просто, найпопулярнішим подарунком є квіти, як варіант якийсь незвичайний подарунок, а ще краще подарувати їй своє серце. Щось мене понесло, романтикою повіяло. До речі, про неї також не варто забувати.

Про що говорити?

Хтось скаже, що потрібно мати план дій, якісь ідеї. Я на це можу лише сказати, що ще би у блокнот записали і читали що робити крок за кроком. Головне бути собою без ніяких вимахувань, спробувати зацікавити дівчину собою, щоб вона не дивилася на годинник з метою знайти причину, щоб піти.

Не задавайте багато питань особистого характеру, особливо про минулі стосунки чи батьків, це ж не допит. Якщо станете з часом ближчі про все дізнаєтеся.

У кінці першого побачення не забудьте чарівну дівчину провести додому і якщо це вдасться поцілувати її бодай у щічку.

Сподіваюся мої поради Вам чимось допоможуть, а там вже дивіться по ситуації.

Ага, забув сказати, будьте пунктуальним, а саме не запізнюйтеся. Якщо вже форс-мажор, то хоча б зателефонуйте і повідомте своїй супутниці.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 19 може ще щось напишете?

  1. данило 08.10.2010 пише:

    це така класна тема

  2. Romario 08.10.2010 пише:

    Ох Воробус та ти трошки МАЧО 😀 😀 😀 😀

  3. Архіваріус 08.10.2010 пише:

    Romario пише: Ох Воробус та ти трошки МАЧО

    Та який він там мачо, він просто зальотна птаха. 😀

  4. йорік 08.10.2010 пише:

    Це все Воробус маячня якась, якщо дівчина погодилась з вами зустрітись, це вже признак того, що ви їй подобаєтеся, просто поводітся культурно говоріть поменьше дурниць, і обов’язково не забудьте про компліменти, що дівчина сьогодні просто неперевершена і покорила ваше серце, хоча про серце не варто, а то їх така наполегливість на подальші відносини лякає, тому говоріть виважено і правильно, і не глузуйте з неї це важливо, а далі все відбуватиметься саме по собі, ось і все перше побачення, зазвичай до поцілунків не доходить тому можете не переживати з приводу того що ви не вмієте цілуватись, успіхів і вперед, не забувайте про квіти))

  5. Katarsis 09.10.2010 пише:

    Воробус…. пиши есчо )) відкриємо форум по пікапу , нлп ) ….доречі з висоти власного досвіду можу сказати… що дівчата цінують найсексуальніший чоловічий орган…… мозок ) :-))

  6. VIK 10.10.2010 пише:

    >вдасться поцілувати її бодай у щічку
    Можна і без БОДАЙ обійтися…Бодатися будемо в іншому місці 😀 😀 😀

  7. russo turisto 10.10.2010 пише:

    VIK пише: >вдасться поцілувати її бодай у щічку
    Можна і без БОДАЙ обійтися…Бодатися будемо в іншому місці

    Целовал бы я еще, да болит влагалище… :laugh:

  8. данило 11.10.2010 пише:

    Я ЩЕ ЗАМАЛИЙ БОДАТИСЬ 😥

  9. Sergj123 21.02.2011 пише:

    А хтось проходив стан , коли тебе дівчина запрошує на побачення?
    І непотрібно говорити що такого небуває, буває. Ось сьогодні товариш зайшов, розповів що його дівчина з якою він познайомився в чаті запросила на побачення. ( Говорю зразу познайомились в суботу.19.02)Запитав що робити. Ну що вже тут робити, благословив його. Ну а сам на шухері в автівці сидітиму біля кав*ярні.

  10. Ніка 23.04.2012 пише:

    А в мене не було першого побачення! 😥 😥 😥 😥 😥 😥

  11. vvVLADna 17.05.2012 пише:

    а що робити якщо дівчина поставила перед фактом “НА перше побачення квіти не даруй!” ❓ ❓ ❓

  12. Arden 17.05.2012 пише:

    не дарувати значить квіти) :hello:

  13. Jorgen 17.05.2012 пише:

    vvVLADna пише:

    а що робити якщо дівчина поставила перед фактом “НА перше побачення квіти не даруй!” :?: :?: :?:

    Подаруй квіти. Ше не хватало, шоб з самого першого побачення тобою командувала! 👿 👿 👿

  14. Arden 18.05.2012 пише:

    Jorgen, або ще не хватало, щоб з першого побачення почалися сварки. тому це питання неоднозначне.

  15. Пилип Арсенійович 18.05.2012 пише:

    vvVLADna пише:
    а що робити якщо дівчина поставила перед фактом “НА перше побачення квіти не даруй!”

    подаруй слона 😀 😀 😀 😀

  16. Юра 01.09.2012 пише:

    Сходіть на перше побачення в ресторанчик *Золотий дукат*що біля ратуші,будете приємно вражені і по цінах там не дорого,атмосфера романтична,є там своя історія,яку вам розкажуть,темрява,тишина свічки))),плвірте ,повернетися туди обовязково знову,тільки там немає алкогольних напоїв))))))).Так щодля зняття напруги прийдеться перед побаченням бахнути)))),но в міру))))

  17. Любомир 04.09.2012 пише:

    На першому побаченні треба обов”язково поцілувати дівчину нормально з язиком і слюнями)))) Шо то за дитячий садочок зі щічкою, Воробус, блеать?))) Далі, вести треба в ті місця, де комфортно тобі і де ти сам був вже не раз. Не треба вести в якісь пафосні дорогі місця, якшо ти сам там вперше. Важливим фактором для мене є наявність диванчика. Обов”язково, треба правильно сісти. Не сідай ніколи навпроти дівчини, сідай поруч на диванчику ну або на крайняк в півоберта до неї. Я особисто воджу часто в Мапу, Атмосферу, Киш-миш, Кофеїн. В процесі спілкування треба дівчину торкатися (це дуже важливо) Я не маю на увазі її нагло лапати сходу за груди. Взяти її пальці в руки і сказати, шо в неї класний манікюр, побавитися її волосячком чи просто покласти її руку собі на х*й зі словами “Знаєш, ти мене так збуджуєш)))”. Але це теж не сходу, а все в процесі. В першу чергу спілкування і тут важлива порада, не треба переводити розмову в анкетування чи співбесіду. Є дві дуже валиві теми, які треба зачіпити: ВІДПОЧИНОК і ДИТИНСТВО. Розкажіть, де відпочивали літом і наприклад, про те як ви разом срали в один горшок з дівчинкою, в яку були закохані в дитячому садочку))) Це викличе купу емоцій в дівчини і історії у відповідь, а дарувати їй емоції – це головне в процесі. Перше побачення не повинно довго тривати, і взагалі треба від першого побачення ловити кайф. Цілувати теж треба не провожаючи додому під її підїздом, а в кафе. Як це правильно робити – ціла наука. Буде ше в мене настрій і бажання може розпишу якось. Але, повірте, навіть якшо ви спробуєте її поцілувати і у вас не вийде, то ви отримаєте більше балів в очах дівчини, ніж той чемний хлопчик, який весь вечір сидів напроти і закоханими очима дивися і розповідав всяку херню хто де вчиться з яким вона була на попередньому побаченні! Ше момент стосовно замовлення в кафе, то тут теж треба рулити процесом. Не треба давати їй меню зі словами “Вибирай”. На багато краще все зробити за неї. “Меню не треба. Нам будь-ласка, два капучино. Я чув у вас в кафе воно надзвичайно смачне”. Все, блеть. Не треба дівчині ставити поляну. Хай краше чекає на “ваш десерт” потім!

  18. Natalie 15.01.2013 пише:

    Любомир пише:
    Не треба давати їй меню зі словами “Вибирай”. На багато краще все зробити за неї. “Меню не треба. Нам будь-ласка, два капучино. Я чув у вас в кафе воно надзвичайно смачне”. Все, блеть. Не треба дівчині ставити поляну. Хай краше чекає на “ваш десерт” потім!

    цей уривок особливо сподобався!!! 💡
    я б пішла з таким хлопцем на побачення… 😉

  19. Вертоліт 29.01.2013 пише:

    Ей народ не забувайте !!!! хто дівчину кормить той її і танцює ) 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*