Ревнощі - Блог про Львів

Ревнощі

Ревнощі

З цією проблемою зіштовхується не одна пара. Якщо вас полоскотати, то говорять цим Ви страждаєте.

Як мабуть здогадалися Наші читачі, сьогодні мова піде про ревнощі.

Ця проблема складна і говорити про неї можна багато, та і думок звісно є безліч. Одні кажуть, що ревнощі – це добре, інші – погано.

У даній статті Я спробую висловити свою думку, можливо вона буде надто критичною, але думка є думка. Ніхто не говорить, що Ви маєте з нею погоджуватися.

Отже, останнім часом все більше і більше почав чути від людей розмов такого плану:

«Чоловік мене ревнує до того, до того. Чи ба пак навіть хлопець зустрічається з дівчиною, а вже ревнує». Не думайте, що дівчата також не ревнують, вони як і чоловіки можуть мати подібну «хворобу». Так, так. Саме хворобу.

Почнемо із пар, які просто зустрічаються. Познайомилися дівчина з хлопцем, ходять разом, все добре і тут ні з того ні з сього починаються ревнощі. В кого вони більше проявляються все залежить від партнерів. Але, чи варто ревнувати дівчину до кожного стовпа?

У кожної людини як і всіх є якесь особисте життя, робота, друзі. Якщо дівчина піде скажімо на пиво чи на каву з колегою по роботі чи з друзями, то що це підстава для ревнощів?

Звісно, що ні. Знаю знаю, є така фраза: «Ревнує, то кохає». У чомусь можна погодитися, але Я не погоджуюся. От скажіть, зробите Ви приємно дівчині, коли Ваші ревнощі будуть заважати їй зустрітися із колегами по роботі чи друзями? Не має значення чи це будуть особи чоловічої статі чи жіночої.

Також читайте:   Психологія у нашому житті

І що як підуть вони разом посидіти? Друге діло якби Ви зловили Вашу обранницю на гарячому, я вже не буду казати як це на гарячому. Тоді я розумію, а так це все фігня.

Люди, які кохають один одного по-справжньому ніколи не будуть таким страдати. Має бути взаємодовіра. А так якщо до весілля чоловік чи жінка ревнує свого коханого, по життєвому прикладу можу сказати: «Таке і життя буде з інтригами».

Тепер до сімейних пар. А тут така ж сама ситуація як і парами, які ще не вставали на рушничок щастя, тільки у даному випадку люди мають якісь обов’язки один перед одним.

І знову ж, приклад даю: Жінку запросили на зустріч однокласників чи колишніх працівників по роботі. Всі ідуть без чоловіків і жінок. А Ви взяли і вже ревнуєте. Що буде робити ревнивий?

Варіант А – не впустить жінку;
Варіант Б – впустить і піде з біноклем та й буде за нею дивитися, щоб де її не поцілував хто.

Тому підсумовуючи вище написане скажу: «Не займайтеся фігнею, краще чим ревнувати зробіть своїй коханій людині приємне, а якщо Ваш коханий(на) захоче Вас покинути, Ви дізнаєтеся про це першим.

Дякую!!!

У публікації використано фото з сайту 20.minut.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Student 14.10.2010 пише:

    VOROBUS пише: От скажіть, зробите Ви приємно дівчині, коли Ваші ревнощі будуть заважати їй зустрітися із колегами по роботі чи друзями.

    По роботі – ще куди би не йшло… чи скажімо зустріч одногрупників, але от з другом (протилежної статі) піти на каву… це вже не повага до своєї половинки і взагалі не вірю в дружбу між хлопцем і дівчиною, ну хіба на відстані, коли спілкуються по телефону чи через інтернет…

    • Петро 28.03.2016 пише:

      Хах, а що Ви скажете на таку ситуацію. Вийшли з дівчиною на побачення, попили кави там, погуляли. Кажу: “Давай до дому проведу” (завжди проводив) а вона така: “ні, я ще до подружки зайду тому тут розходимось, але давай посидимо ще 5 хвилин – її чоловік має підїхати мене забрати”. Через кілька хвилин підїхав автомобіль забрав її і поїхав. Дівчина того дня більш не подзвонила…

      Як Вам? Варто ревнувати? Я от вирішив, нехай робить що хоче, якщо дійсно чоловік подруги то нічого страшного, якщо ж це ще один залицяльник… Ну це її справа, надіюсь він їй не так сподобається :)… Власне через кілька тижнів вона зізналась що була на побаченні з іншим, але уже вона його покинула, тобто я вийшов кращим 🙂

  2. Stakeholder 14.10.2010 пише:

    Глобальна тема звичайно, зазвичай приступи ревнощів починаються орієнтовно після одного або кількох місяців стосунків, а закінчуються орієнтовно коли стосункам вже від пів року до року, якщо ж вони продовжуються то це вже виходить за межі нормального, я думаю краще припинити стосунки ніж отруювати собі життя. А якщо ревнощі починаються практично відразу як тільки почали зустрічатись і носять переважно неадекватний характер то краще відразу припинити стосунки, бо потім чи далі тим важче буде від такої людини відмазатись.

  3. VIK 14.10.2010 пише:

    Одразу видно, що статтю написав дилетант 🙂

  4. lesenok 15.10.2010 пише:

    а по-моему очень правильно всё написано! ревность до хорошего не доводит…сначала это даже может нравится,ты будешь думать,что твоя половинка тебя ревнует-значит ДЕЙСТВИТЕЛЬНО любит! но под постоянным тотальным контролем не сможет прожить ни один человек! доверяйте друг другу!!! 🙂

  5. russo turisto 16.10.2010 пише:

    lesenok пише: а по-моему очень правильно всё написано! ревность до хорошего не доводит…сначала это даже может нравится,ты будешь думать,что твоя половинка тебя ревнует-значит ДЕЙСТВИТЕЛЬНО любит! но под постоянным тотальным контролем не сможет прожить ни один человек! доверяйте друг другу!!!

    Свободная любовь прежде всего, а ревновать или не ревновать это ваше дело. Хотя история по этому поводу знает летальные исходы. :laugh:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*