Свято першокурсника у Львівській комерційній академії

Твоя професія - менеджер

Вчора Вашому автору довелося побувати на досить цікавій культурній події – святі першокурсника на факультеті менеджменту Львівської комерційної академії. Свято називалося “Твоя професія – менеджер”.

На цей вечір – так його по сучасному називають – мене запросив мій давній колега, який брав безпосередню участь у святі. Я звичайно не міг йому відмовити і попри велику зайнятість таки відвідав цю культурну подію. Що побачив я цікавого та багато іншого читайте далі.

Студентські роки – незабутні. Як згадаю їх, то хочеться ще повернутися у минуле і на декілька тижнів знову стати студентом, правда сесії здавати не хочеться. 🙂

Ностальгія ностальгією, перейдемо безпосередньо до вечора.

Розпочався він як у нас прийнято із невеличким запізненням, такий вже у нас менталітет. Нічого із цим не поробиш. Автор сів у народ і тільки слухав, як реагують студенти на цього чи іншого викладача чи на цей чи інший виступ, а це цікаво, повірте. 🙂

Розпочалося все із виходу ведучого, котрий мав краватку, що відомі люди із своїми ховаються 🙂 (див. фото). Він промовив вступне слово і представив викладачів. Їх, до речі, зустрічали бурхливими оплесками. Правда згодом глядачі про кожного щось казали, цитую: Та він як хресний батько, нормальна тьотка, а то та, що на всіх кричить і так далі.

Найбільше хлопці аплодували викладачці з іменем Марія Романівна, навіть підсвистували. 🙂

Згодом було ще таке: відверті фото викладачів (закинув би їх хто у соціальні мережі, мали би люди що обговорювати до кінця року), пара проведена викладачем по імені Тетяна Олександрівна, Х-фактор, вікторини серед першокурсників, слова подяки та найбільше що мені запам’яталося у програмі, так це конкурс краси і виступ вже відомо нам ведучого.

Також читайте:   Голосуванння за найкращого співака у конкурсі "Заспівай у Воробуса" продовжується

Суть конкурсу полягала у наступному: потрібно було визначити найкрасивішого хлопця чи дівчину, вони по черзі виходили на сцену.

Переміг за оплесками викладачів і глядачів присутніх у аудиторії дует незвичайних хлопців (вдягнуті вони були кумедно), але Вашому автору сподобалася дівчинка під номером один. Шкода що за неї кричали тільки я і ще кілька хлопців, насправді вона симпатична і заслуговувала перемоги.

Свято першокурсника у Львівській комерційній академії

Тепер до виступу юнака, який у цей вечір лише зривав аплодисменти. Юнак вибіг на сцену, щось по сільському сказав і давай співати відому пісню – Есмеральда.

Публіка шаленіла і було від чого, потім, ще напевно змучений, хлопака мусив на біс пісню співати, люди хотіли видовища, вони його і отримали. Я це колись казав і скажу зараз: Які таланти пропадають. 🙁

Варто зазначити, що свято знімали на камеру. Це робила якась брава пані, по слухам це доцент кафедри. 😎

Загалом свято вдалося, одне тільки що не сподобалося, так це те, що людей на ньому було не так багато як хотілося. Це пов’язано мабуть із часом початку вечора, а розпочинався він о 15 годині 30 хвилин. До слова пари у студентів завершуються переважно о пів на другу. Де ще ходити дві години?

Хто хотів прийти, той і прийшов, незважаючи на всі нюанси. Але, на майбутнє сподіваюся організатори врахують цей недолік.

P.S. Висловлюю подяку моєму хорошому другові за запрошення на цей цікавий культруний захід. Побільше би таких і якихось цікавих конкурсів. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 12 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 21.10.2010 пише:

    Подяка пану Воробусу за висвітлену подію ! :yes:

  2. VIK 21.10.2010 пише:

    Воробусику аж проплакався від ностальгії!
    То ти відфотожопив краватку (див. фото) ?

    >P.S….
    а P.V.S тобі ще напише

  3. Vorobus 21.10.2010 пише:

    VIK пише: Воробусику аж проплакався від ностальгії!
    То ти відфотожопив краватку (див. фото) ?
    >P.S….
    а P.V.S тобі ще напише

    Ні, це реальна краватка. :chic:

  4. VIK 21.10.2010 пише:

    та за таку краватку зашпортатисі можна

  5. VIK 21.10.2010 пише:

    а ще можна такий галстук в штанці заправити :laugh:

  6. Архіваріус 21.10.2010 пише:

    Такою краваткою шмарки добре витирати. 😀

  7. Gena Bukin 21.10.2010 пише:

    Кажеш були там симпатичні дівчата? :inlove: :inlove: :inlove:

  8. Gena Bukin 21.10.2010 пише:

    VIK пише: та за таку краватку зашпортатисі можна

    Ти пробував? 😀

  9. Gena Bukin 21.10.2010 пише:

    загалом я вважаю, що такі вечори потрібні. Як Букін був студентом, то в мене такого не було, а жаль.

  10. Мар"яна 21.10.2010 пише:

    Вас зачепила краватка? А ви подивіться на цього прекрасного ведучого, який вів себе як справжній професіонал!!! Вечір був просто чудовим, всім було весело!!! Таких би подій побільше, щоб зацікавити студентів як до навчання, так і до хорошого дозвілля:) :yes:

  11. данило 21.10.2010 пише:

    мені така підійде ріст підходящий 🙂

  12. данило 21.10.2010 пише:

    а в мене така є :silly:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*